Skocz do zawartości
IGNORED

Grupowe zamówienie na produkty Eichmann

BlackKnight

Rekomendowane odpowiedzi

Możliwe jest kupno każdego produktu po okazyjnej cenie. Warunkiem jest przekroczenie 100$ dla wartości danego przedmiotu , nie dotyczy to The Bullet Plug CuTe (w plastikowej obudowie).

Pytania o cenę proszę kierować na PW.

BlackKnight, 15 Gru 2009, 14:54

jak ci pisalem na PW jestem zainteresowany bullet plugami i bananami bayonet - napisz ceny otwartym tekstem to sie moze wiecej osob zglosi...

------------------------------------------------------------------------------------------

Gdyby mi się chciało, tak jak mi się nie chce...

strona jest tu

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) ale nie ma tam cen

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

------------------------------------------------------------------------------------------

tu sa jakies ceny (na samym dole):

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ceny MSRP dla USA można znaleźć tu

Ukryta Zawartość

wiem że również dostępne są kable ETI cięte na metry, jak komuś zależy mogę zapytać o cene.

Nie należy spodziewać się cen jak na tej stronie

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) ale oni maja problemy z lekkim zaniżeniem wartości towaru, więc podatek macie jak w banku. :P

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Najpewniejszy i najnowszy cennik ;)

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) Connectors US$ retail.pdf

Ukryta Zawartość

• 2 tygodnie później...

Panie/Panowie - nie ma chetnych?

Gość rochu

(Konto usunięte)

A jak mają być chętni gdy nie ma jednego ustalonego cennika na zbiorowy zakup?

Przydałoby się znać zasady rozliczeń takiego zamówienia, warunki realizacji i jakiś przybliżony termin.

W linku powyżej znajdują się ceny detaliczne ETI od których należy odjąć 40% (w oryginale był przedział 40-45%, na wszelki wypadek radzę wybrać tę gorszą opcję). Następnie pomnożyć przez kurs USD w PayPal, który obecnie wynosi 2.96zł, rozbić cenę przesyłki z USA do PL (13$) na wszystkich chętnych (w chwili obecnej 4 osoby) + cena listu priorytetowego poleconego w kraju i tu kończy się matematyka...

Ceny końcowej na wszystkie produkty nie podam, gdyż muszę wiedzieć ilu jest chętnych i na jakie produkty wtedy dopiero skontaktuje się ze sprzedawcą. Jedynie znam cenę BulletPlug CuTe, która wynosi 43$.

Produkty poza BulletPlug CuTe będą zamawiane najpierw z Kanady do USA, wydłuży to zamówienie o kilka dni.

Przesyłka z USA od PL idzie Priority Airmail, gdzie czas doręczenie wynosi

• 2 tygodnie później...
  • 2 miesiące później...

Ktoś chętny na zamówieni ? :>

Chodzi mi głównie o BulletPlugs, ale z drugiej strony tym razem mogę zagwarantować że inne produkty od Eichmanna dotrą szybko do właścicieli, a nie jak to było poprzednio... :P

• 5 miesięcy później...

Jako, że pewien dżentelmen pytał się mnie o cenę srebrnych BulletPlug'ów, a skrzynka z wiadomościami została oczyszczona przez migrację, ogłaszam wszem i wobec, że ich cena wynosi 25$/sztuka.

Link do starego cennika wygasł, więc macie go jeszcze raz -

Ukryta Zawartość

Cennik z 1-go października 2009, poprosiłem odpowiednie osoby o wersje zaktualizowaną (jeśli taka w ogóle istnieje). O zmianach poinformuję w temacie.

Ukryta Zawartość

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.