Skocz do zawartości
IGNORED

Gdzie są chłopcy z tamtych lat ???

palton

Rekomendowane odpowiedzi

Pamietam wiele ale czasem pamietac nie chce a forum czytam z przyzwyczajenia to taka forma uzaleznienia (gdyby nagle przestalo istniec bylo by mi bardzo ciezko sie z tym pogodzic)

gutekbull >>> nic dodac nic ujac -bez komentarza.

robix

• Użytkownicy+

electro, 5 Sty 2010, 02:34

>palton

>chyba nie wiesz za bardzo oczym piszesz, zreszta ja Ciebie nie paimetam z tamtych lat wiec nie wiem

>czy wogole masz rozeznanie co do obłudnych rozgrywek jakie tutaj mialy miejsce

Właśnie po to założyłem ten wątek, że mnie wtedy na forum nie było. Napisałem po przeczytaniu wielu wpisów, że część osób odeszła zniechęcona. Zresztą zrobiłem to w emocjach związanych z walką o klub dobrej whiiskey. Zapewne lepiej wiesz jak tu było.

Robert

• 2 lata później...

Nie wyobrażam sobie słuchania muzyki na tranzystorowym radyjku(niewielkim),gdzie nie słychać połowy tejże muzy.A więc cel,nie jest celem samym w sobie-celem jest w dalszej perspektywie i tak muzyka,jej detale i artystyczny wyraz.Dlatego poszukiwania będą trwać,oczywiście dla tych co mają ten sam punkt widzenia.

Kiedyś miałem sporo ważnych dla mnie przeżyć muzycznych dokładnie z takich radyjek. Albo na ogródku działkowym, albo na plaży nad morzem.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.