Skocz do zawartości
IGNORED

Dlaczego aktywne kolumny są dobre.

modrzew47

Rekomendowane odpowiedzi

muls

Bedzie mógł,Twój guru...ten od wszystkiego,znaczy sie na wszystkim sie najlepiej znający założył nowy wąteczek o tym samym tytule.Ciekawe co na to naczelny odkurzacz?

Modrzew-popusc mu troche cugli,bo tymi wpisami przywiazales Mulsa do Modrzewia,i troche mu smutno,

bo giermek kmiotka zostal,a kmiotek dzis rano sie powtornie stoczyl.

No ,ale inzinier sam zdzielal aktywne kolumny,tylko nie wiadomo czy w ogole grajom,to tyle w temacie.

stary audiofil

Nie czytałeś uważnie a pisałem,że słuchałem B&M BM12 grały wybornie.Wklejony jest nawet link.Obejrzyj.Posłuchać z obrazka nie da rady...trza do Berlina.

wisz stary pierdoło ze jak sie przyłaczy wzmacniacz bezposrednio do głosnika to gra ...zawsze???A jak dwa to jeszcze głosniej.Chiba ze zapomnisz o kabelkach.Pomyszkuj po internecie chwile przed momentem ...błysku.

Ooooo!Jesteś,gdzieś był tyla czasu?Twój guru wariuje bo odsyłacz mu odsyła na bocznice życiowy temat

Przecież to wielka niesprawiedliwość.Czego nie scekasz na niego a tylko...pierdoły Ci w głowie.

No i mamy kolejny koniec Pawła:(

Czy możemy przyjmować zakłady, ile razy pojawi się jeszcze z misją (oczywiście w sposób niezwykle wysublimowany i delikatny)? Stawiam na liczbę 77!!!

Redaktor, 5 Sty 2010, 11:41

>Wątek zostanie przeniesiony na Bocznicę z powodu dawania upustu frustracji przez jego autora już w

>pierwszym wpisie. Zakładka Stereo nie jest miejscem do epatowania martyrologią, proszę założyć wątek

>jak zwykli ludzie, to nie będzie problemów.

Upust frustracji to dajesz przenosząc moje wątki na bocznicę i kasując moje posty :))) pod bzdurnymi pretekstami :)

Jak nie można sobie poradzić psychicznie z pewnym problemem to lepiej go zanihilować :)))

Przeniesienie tego wątku to jest świetny przykład na te Twoje żałosne działania. Wątek jest merytoryczny jak rzadko jaki wątek na AS.

Jaki wątek jest "jak zwykli ludzie" ? Jakie kable, jaki wzmak ? Które podstawki lepiej grają ?

Każdy może teraz zobaczyć jak smutnym jesteś człowiekiem.

Bidulka:(

W sumie Red i Paweł, to dwa smutki oraz dwa różne problemy.

Jeden ciągle pitoli o tym samym wkółko (do zarzygania, niestety). A drugi nie wie, czy wypadałoby XYZ li tylko klepnąć po zadzie, czy też zasadzić kopa w d...

Znamienne jest to, że Pawełek ciągle jest zniesmaczony szykanami, a sam jest najznamienitszym przykładem ich stosowania!

Cóż.

Nie czyń nikomu, co tobie niemiłe... inzynierze bez:(

Czyżby pozostało lądowanie na elektrodzie???

"Measurements can provide a measure of insight, but are no substitute for human judgment. Why are we looking to reduce a subjective experience to objective criteria anyway? The subtleties of music and audio reproduction are for those who appreciate it. Differentiation by numbers is for those who do not".--Nelson Pass

• Redaktorzy

"Jaki wątek jest "jak zwykli ludzie" ? Jakie kable, jaki wzmak ? Które podstawki lepiej grają ?"

Nie, drogi zukzuku. Przez "wątek jak zwykli ludzie" miałem na myśli wątek, w którego nagłówkowym wpisie nie będzie osobistych napaści oraz skarg na prześladowanie autora przez ciemne siły. Rozumiesz już teraz? Czy ja tak dużo wymagam od Pawła? Ja tylko niosę pomoc. Już nawet sam mogę mu ten wątek założyć, tak, żeby ani w tytule ani w treści pierwszego wpisu nie było nic skierowanego przeciwko innym forumowiczom (co XYZ-a wyraźnie przerasta), tylko obawiam się, ze pewnie się wtedy obrazi.

Zachowujecie się jak duże dzieciaki.

Ty niby Go każesz, albo łajasz. A On udaje greka przy każdym nastepnym razie...

Przecież oczywiste jest, że w ramach "niesienia pomocy", w istocie będzie CIĄGLE o tym samym:)

Też pochodzisz z Grecji?

Nota bene. Podobno niedługo wejdzie przepis, zgodnie z którym strażak-ratownik (jestem z branży) będzie najpierw pytał (i brał podpis) od gościa zakleszczonego w pojeździe czy i jak ciąć, żeby go wyciągnąć? Ludzie buntuja się przeciw udzielaniu pomocy na siłę:)

"Measurements can provide a measure of insight, but are no substitute for human judgment. Why are we looking to reduce a subjective experience to objective criteria anyway? The subtleties of music and audio reproduction are for those who appreciate it. Differentiation by numbers is for those who do not".--Nelson Pass

• Redaktorzy

A, już widzę. Niechcący odpowiedziałem na elukubracje XYZ, nie twoje. Co do tolerowania XYZ, to nie chcę pozbawiać Forum tematyki, która sama w sobie jest interesująca i może prowadzić do ciekawych wyników. Szkoda tylko, ze jej reprezentant ma problemy z regulaminem.

Reduktor nie sadzisz ze on nie ma- a reszta w rodzaju zygzygzyka i innych ałdiofili, ma???Ze nie napada ale odpiera napaści, tak czasami osobliwe jak osobliwe som same osobliwosci w rodzaju starego pierdoły.Ze nie muszę jeszcze raz przypomiac wpisów na PW starego pierdoły ktory przypomina czasami zmumufikowaną babcie z betlejem.Z opanownymymi czterema literami.

muls

Chciałbym mocno żebyś napisał,dlaczego aktywne kolumny som dobre,jeszcze raz:dlaczego som dobre?

Mówiłeś,że odpowiedź nie jest trudna.No i jeszce jakich aktywnych słuchałeś?

modrzewku temat nie dla ciebie.Ja zestawiam aktywne z posiadanych kolumn które to umozliwiaja bo mozna ominąć zwrotnice i steruje z posiadanych wzmacniaczy odpowiednio rozdzielajac pasmowo na wejscia.Ty musisz o skrzyneczkach i wybrzmieniach a to musisz ze starą pierdołą.

• Redaktorzy

"nie sadzisz ze on nie ma- a reszta w rodzaju zygzygzyka i innych ałdiofili, ma"

...

Nie, nie sądzę. Zasadą obecności tutaj tego forumowicza jest agresja, bowiem on twierdzi, że musi zmienić innych wbrew ich woli, gdyż posiadł prawdę zapoznaną przez innych, lub wręcz ukrywaną umyślnie. Bez agresji nie da sie tego zrobić, z czego on zdaje sobie świetnie sprawę, co widać po jego wpisach. Że innych to denerwuje, trudno się dziwić, choć również trudno pochwalać.

"Pracuję często na monitorach aktywnych studyjnych, ale nie dają mi one takiej przyjemności ze słuchania muzyki jak dobre podłogówki."

To zdanie napisał jeden z łaskawie dopuszczonych do kolejnego z wątków miszcza. No, bo nie wszyscy mogą gęby otwierać:(

I wszystko! Cała kwintesencja radości i przyjemności, jaką daje audio:)

Jak widać - spółkę M&P niezmiennie ten fakt denerwuje i ciągle NIE dociera do jaśnie oświeconych:)

Ma być równo, neutralnie i już!!!

Jak nie - to jesteś czubem i idiotą, albo handlarzem z branży...

To doprawdy MISJONARZE:)

Redaktor>>>

>Nie, nie sądzę. Zasadą obecności tutaj tego forumowicza jest agresja, bowiem on twierdzi, że musi

>zmienić innych wbrew ich woli, gdyż posiadł prawdę zapoznaną przez innych, lub wręcz ukrywaną

>umyślnie. Bez agresji nie da sie tego zrobić, z czego on zdaje sobie świetnie sprawę, co widać po

>jego wpisach. Że innych to denerwuje, trudno się dziwić, choć również trudno pochwalać.

Nareszcie coś z sensem:)

Ale ostatnie zdanie?

Jak Ciebie ktoś zdenerwuje - to trudno ten fakt pochwalać? Znaczy - winny jest ten, co się zdenerwuje (bo w końcu są JAKIEŚ granice), czy ten, co bije pianę???

reduktor czyli jak wejde na kretynski watek o siecioweczkach i zrobie tam rozpierduche to bedzie to agresja czy nawracanie??A jesli nie wchodze, bo niech idioci bawi a sie sami... to jetem prawidłowy.a wiec po co wchodza zygzyki na forum ktore ich denerwuje???

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.