Skocz do zawartości
IGNORED

Acoustic Energy EVO 3/wzmacniacz/

Vengeance

Rekomendowane odpowiedzi

Chce wymienic swoje wysluzone juz tannoye M2. Bo niezbyt mi sie sprawdzaja do wiekszego pomieszczenia i dynamiczniejszej muzyki.

I pytanie jest takie moje M2 dzialaly z wzmacniaczem denon pma 250 ktory podobno ma 20w/kanal przy 8omach. Obawiam sie ze moze miec problem wysterowaniem ich.

Jesli tak to jaki wzmacniacz cenowo tak do 500-600pln bylby optymalny do evo?

Druga sprawa to potrzebuje wmiare dobrej karty dzwiekowej do komputera, nie musi tobyc cudo bo uzywam CD ale przyda sie lepszy dzwiek z kompa. Myslalem nad Xonar U1 albo DX jak myslicie?

https://www.audiostereo.pl/topic/60892-acoustic-energy-evo-3wzmacniacz/

Mam AEe3 podpięte pod ampli Y jeżeli gra podobnie jak wzmacniacze Y to nie polecam wzmacniacz musi mieć więcej aksamitnej góry nawet marantz chodź brzmi z nimi lepiej nie jest bardzo dobrze * być może luxman (jednak to trzeba nausznie sprawdzić). Wzmacniacz musi do nich dodać trochę więcej miękkich melodyjnych tonów wysokich , nie może grac bardzo ostro. Dodam również że zależy to nawet w większej mierze o realizacji nagrania. pozdr mM

• 2 miesiące później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.