Skocz do zawartości
IGNORED

co wiadomo o anthem blx-200 ? do stereo ? primare dvd 26 ?

b.g.mayday

Rekomendowane odpowiedzi

To odtwarzacz blu ray czyli raczej temat kina domowego ale marka bardzo zwiazana z stereo. czy ma ktos troszke wiecej informacji o tym odtwarzaczu. jak sie spisuje w stereo. ? mysle o sprzedazy swojego odtwarzacza cd denon dcd 1500ae.mysle o tym odtwarzaczu anthem blx-200 i primare dvd 26. dlaczego nie typowy cd ? poniewaz ogladam takze wiele filmów.

Mayday!

Pewnie niewiele pomogę, bo mogę napisać wyłącznie o obrazie z tego blue-ray'a - żyleta!

Jeżeli chodzi o dźwięk - niestety w stereo odtwarzacz ten "robił" wyłącznie jako transport, a cyferki na muzykę przerabiał DAC w preampie Anthema!

miałem juz raz z drugiej reki primare dvd 26. sprzedałem i załuje !!! teraz na allegro mozna go kupic za 3 tysiace złotych nowego, podobnie jak anthema blx-200. wtedy wazniejsze było dla mnie miec komplet denona dcd pma 1500ae, teraz myslę troche inaczej. wiele osób pisze ze primare dvd 26 gra tak samo jak primare cd21? macie jakies info jak wyglada anthem w srodku ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.