Skocz do zawartości
IGNORED

Czy muzykę audiophil słucha oczami oraz kablami?

Jorgen

Rekomendowane odpowiedzi

abcdefghijklłmnoprstuwxyzabcde fghijklłmnoprstuwxyzabcdefghi jklłmnoprstuwxyzabcdefghijklł mnoprstuwxyzabcdefghijklłmnop rstuwxyzabcdefghijklłmnoprstu wxyzabcdefghijklłmnoprstuwxyz abcdefghijklłmnoprstuwxyz

Z takiego zestawu liter można co nie co treści ułożyć.

:-)

Elkabelka,ubłagałeś mnie,litościwy jam jest.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

post-19836-100009917 1268333228_thumb.jpg

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

A gdzie tam.

Do teraz nie mogę się nadziwić że nie chciałbyś się ze mną zamienić na kolumny!Chyba niechęć na zamianę nie była podyktowana iz posiadam dwie aby?

areczek, 11 Mar 2010, 20:25

>A gdzie tam.

>

>Do teraz nie mogę się nadziwić że nie chciałbyś się ze mną zamienić na kolumny!Chyba niechęć na

>zamianę nie była podyktowana iz posiadam dwie aby?

Kolumny nie są jedyną rzeczą, na którą nigdy bym się z Tobą nie zamienił.

wydaje mi się a nawet jestem przekonany, że wszystkie tematy dotyczące kabli powinny trafić na bocznicę,

żaden taki wątek o kablach nie przekonał nikogo,że kabel wnosi coś do odwzworowania zapisanej muzyki /dżwięku lub nic nie wniósł...

osobiście uważam, że kategorycznie jakikolwiek kabel nie powinien nic zmieniać w przekazie tory sygnałowego podłączony w jakimkolwiek miejscu - IC, kable głośnikowe itp..

• 2 tygodnie później...

oooooooooooooooooooooo witamy jorgen.Taka opinia kwalifikuje cie nie tylko na bocznice, ale na szafot.Tyle ze reduktora jeszce nie zrobili dyrektorem szafotu.ale stara sie...

a taki jasny kabelek zawsze moze byc jasniejszy.A nawet przezroczysty.Kto wie zreszta CO TO ZNACZY.Tego nie wie nikt.nawet reduktor.I cierpnie mu skóra na swiadomośc ze reszta moze sie o tym dowiedziec.

muls, 27 Mar 2010, 14:33

>oooooooooooooooooooooo witamy jorgen.Taka opinia kwalifikuje cie nie tylko na bocznice, ale na

>szafot.Tyle ze reduktora jeszce nie zrobili dyrektorem szafotu.ale stara sie...

a mogę wybrać rodzaj mojej śmierci?

np. powieszenie za j... na audiofilskich kablach!!!

Jorgen, 2 Mar 2010, 15:05

>Czytając to forum można odnieść wrażenie, że muzykę audiophil słucha oczami oraz kablami,

Wytwarza się specyficzne dodatnie sprzęrzenie zwrotne oko-ucho, powodujące lepsze wrażenia podczas słuchania muzyki. Widok miłych dla oka kabli daje pewność, że prąd płynie jak należy i nic się przy okazji nie gubi. Czasem nawet bez tego nie da się słuchać, gdy nie widać co gra, stąd ten strach przed "ślepymi testami." ]:->

muls, 27 Mar 2010, 18:08

>szanuj zycie jorgen jak trzeba bedzie walczyc z inowiercami i fanatykami.

nie mam zamiaru z nimi walczyć, nie da się to siedzi głeboko w ich umyśle bo to jest ich utopia..

• 2 tygodnie później...

to pytanie należłoby jeszcze rozszerzyć o takie stwierdzenie "a także recenzjami w pismach audiophilskich pisanych przez szanownych Redaktorów"!!!

Czym chce, jak chce i co autorowi tematu do tego.

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

• 2 tygodnie później...
  • Użytkownicy+

Któreś z tych kondensatorów wybuchły w Erfors Łan? Najwyraźniej testy nie były wystarczająco kompletne. Czyli już mamy winnego: testerzy kondensatorów!

Jestem Europejczykiem.

Walnij się w łeb tylko nie mocno bo ci kondnsator kolejny strzeli.

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

• 2 miesiące później...
  • Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.