Skocz do zawartości
IGNORED

jakie kolumny do onkyo??

ostal1985

Rekomendowane odpowiedzi

witam.mam wzmcniacz onkyo 8780 - najwyzszy ze starej serii "kwadratowych"wzmakow

mam kolumny oryginalne onkyo deltaolefin 601 ale ich brzmienie mi nie pasuje

potrzebuje kolumny na stozkowych badz tubowych glosnikach wysokotonowych ze wskazaniem na te pierwsze....preferuje muzyke z przewaga gory i dolu z cofnieta srednica...

glosniki stozkowe papierowe wg mnie brzmia najprzyjemniej - maja wiele wad ale pod moje ucho sprawdzaja sie najlepiej...majac kiedys cyrusa sluchalem innych - teraz onko wmaga jesz einnego sprzetu do zetawienia..

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )
https://www.audiostereo.pl/topic/62155-jakie-kolumny-do-onkyo/

jamo s 708/718 uzywane kupisz za ok 700zł komplet nowki od 1000zł do 1200zł basu jest w nich naprawde sporo odpowiada za niego 25cm przetwornik graja całkiem niezle jak za taka cene chyba ze ci sie nie spodobaja wizualnie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.