Skocz do zawartości
IGNORED

klon Accuphase P360 , P500 lub P700

Bogdan

Rekomendowane odpowiedzi

Woper1, 8 Cze 2010, 17:53

>osimar masz jakąś listę rezystorów co zamawiałeś ? jakoś w jednej paczce, bo źle mi się szuka na

>tej stronie :)

Podaj mi maila na priva, to wyślę print screena oraz nr koszyka.

Przy czym gdzieś zrobiłem błąd w mocy, ale nie pamietam gdzie, a drugiego koszyka (2 wartości) nie zapisałem. Chodzi o rezystory wyższej mocy, odszukasz sobie.

Wysłałem zapytanie do Chińczyka o inne tranzystory. Ponoć biorą bezpośrednio od Sankena. Może coś się uda. Zobaczymy

Które jeszcze mają być parowane?

Lumin T3, Arcam CD37, Hegel H360, ekta MKII (Troels Gravesen)

Witam,

Nie mam doświadczenia z kondensatorami z małymi pojemnościami. Nawet ze zdjęcia nie jestem w stanie stwierdzić jakie tam są montowane. Do tej pory raczej siedziałem w lampach i elektrolitach. Albo sygnałowych na trochę innym poziomie.

Czy ktoś mógłby określić jakie są w oryginale?

Na www. rezystory.net też są małe kondy. Wydaje się, że niektóre ciekawe. Moglibyście razem z rezystorami coś zamówić. A tym razem może ja bym skorzystał z listy:))

Co do czarnych radiatorów mam coś takiego

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Kurde Japończycy nic nie odpisali. Chyba mają to w d... albo jest jakiś inny problem. Napiszę raz jeszcze z innego maila. Jak do pojutrze się nic nie wyjaśni to trzeba będzie chyba z nich zrezygnować... Ale w sumie widzę, że radzą sobie wszyscy świetnie jak chodzi o trany więc tragedii nie będzie.

System gra dobrze, albo nie....

W końcu będę mógł składać .Nie wiem jak to z wysyłka do was .Zrobimy tak. kto pierwszy ten lepszy .Jak wam się spodoba, powysyłam każdemu kto zamówił nr konta i kto pierwszy wpłaci temu pierwszemu wyśle .Chyba się zgadzacie ?

Ja czkam na tranzystory główne i rezystory od Tomkiewicza i mam prawie wszystko .Pod koniec miesiąca przyjdzie trafo .I będzie grać muzyka w najlepszym wydaniu .Za grosze .bo 1300zł za taki wzmacniacz to mało w porównaniu z cenami w sklepie czy allegro.

Witam,

zasada kto szybszy, ten lepszy może ma sens, ale wielu pracuje w miejscach gdzie nie ma kompa:(((

Po za tym nie wiadomo do jakiego momentu wpłacać pieniądze, bo może być za późno.

Słuchajcie to jest tak.

Za komplet 160zł +5 przesyłka czyli 2 płytki e-406 i przedwzmacniacz

Za preamp 30zł +5 przesyłka

Zorientuje się na poczcie ile to wychodzi i wam powiem ale chyba coś takiego.

czyli zgodnie z tym co pisałeś wczesniej. Jak można to rezerwuję komplet (byłem chyba pierwszy na liście, potem się dopisali ponad mnie).

Jak dojdą to podaj szczegóły i działamy.

Nie po to zbieram już części, zeby odpaść i nie dostać płytek:))

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.