Skocz do zawartości
IGNORED

bezpieczniki - Wasze opinie

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

sitko...mozesz sie nim zajac.Przyjmie pomoc...jakies 5zł.Ale do rzeczy.Nie chce mi sie czekac do wieczora, ani wogóle.Ciag dalszy historii rózdżkarzy.Pierwszym był poleconym mi przez miejscowych jako ze wykopał juz podobno tysiac studni.Po przyjezdzie spytał gdzie chce miec te wode.Na wskazane miejsce powiedział ze dobrze i zaproponował wjazd koparki..Po czyms takim zwatpiłem w jego poczytalność i w jego zdolnosci , a więc zaprosiłem osobno pieciu różdzkarzy.Ci wyznaczyli miejsca kazdy w innym miejscu.Na koniec wziałem chlopa który podobnie jak pierwszy nie szukajac, wykopał.Wizyta pieciu specjalistów mierzenia niemierzalnych kosztowała 600zł.Taka opowiastka dla inteligentnych.Nie ten watek, ale cuda podobne.A tak na marginesie skoro tyle sie słyszy jak to bajkopisarze chcieliby tu pisać, ale cós im przeszkadza.Otóz czterech znajomych po zapoznaniu sie z forum posmiali sie i stwierdzili ze i owszem, ale dla zabawy.Bo to forum, to raczej czubków ...jest.

i dla sprawiedliwosci dodajmy, ze niektórzy przestali pisać, nie chcac dalej ciagnąc naznaczenia.... czubkiem.Tak wiec moze jest odwrotnie.Gwałtowna kampania czubków skutecznie wypłasza tych którzy zaczęliby racjonalnie zajmować sie tematem.W tym grania kabli wszelakich...jesli graja.

tak wiec bedziemy zyli w swiecie bajek stosujac tylko wlasciwe cytaty.Tyle ze komorki i wzmaki musieli zrobic inzynierowie ,zeby potem poeci mogli popisywac sie....cytatami.dodadkowo..nie swoimi.

czy ty electro nie masz wrazenia ze jesteś małpka chinska w wozku dziecka pociagana za sznurek??samochody to nie ten przyklad.MP3 to tez nie z tego swiata.Moze pociągnji sie jeszce raz.

muls, 25 Mar 2010, 16:35

>bo to kochanie nie ten watek.

uszatki lubią się zasłaniać moderacją i blokowaniem niewygodnych dyskutantów :) Lepiej we własnym gronie się poklepywać po plecach...

Ale może doczekamy się w głównym wątku kombatanckim odpowiedzi na pytanie DLACZEGO kable grają i wzmacniacze i CD ?!? Jakie parametry na to wpływają i jakie są WARTOŚCI graniczne dla słuchu ludzkiego ?!? ;)

Tak tylko pytam, bez nadziei na sensowną odpowiedź oprócz kilku wyzwisk :))

• Użytkownicy+

Czyli jakie bezpieczniki przewodzą w ten sam sposób? I w związku z tym dźwięk jest taki sam............

Robert

Ps. Myśl zawarłem w trzech (zaledwie) wpisach. Mam (mimo to) nadzieję, że muls mnie zrozumie.....

Co to za głupoty? komu znowu teorii brakuje?

Jak istnieją ekskluzywne spinki do mankietów to dlaczego maja nie istnieć ekskluzywne bezpieczniki, a ze działają lub nie działają to co z tego> niech sobie zainteresowani tematem sprawdza empirycznie i już.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.