Skocz do zawartości
IGNORED

Nasz Air Force One uległ katastrofie!

subagazi

Rekomendowane odpowiedzi

Myślicie że podadzą prawdę?, a jeśli to Kaczor kazał lądować...?, prawda jest taka że prawdy się nigdy nie dowiemy, jest zbyt dużo niejasności i założę się że tak zostanie, oficjalnie oczywiście, albo jakaś historyjka to jak zwykle "owieczki" chwycą.

Były już różne historie niewyjaśnione do końca i tak będzie i w tym przypadku, a jeśli ktoś łyknie to co mu podadzą media czy prasa to temu już nic nie pomoże.

muls, 16 Kwi 2010, 19:54

>niektorzy juz mówia.Byle do poniedzialku!!!

no ale Boże Ciało (znasz to?)

potem znów Boże Narodzenie

byle do zbydlecenia muls

czego wam życzę

TAWS - uwzglednia wskazania barometrycznego czujnika wysokosci

skalowanie czujnika nastepuje po podaniu aktualnego cisnienia przez obsluge lotniska i jesli jedna ze stron przy podawaniu popelnila blad lub druga blednie wprowadzila podane dane, to z roznica przyjetego punktu odniesienia poziom morza/poziom lotniska daje dla Smolenska 240 m.

juz wyslałem nowy zawiadomienie do prokuratury o wzienciu cie za eksperta.odpowiedzieli ze ten fakt umkł ich uwagi bo zajeli sie ostrzałem samolotu przez zajace.

Czyżbyśmy byli świadkami działania ukrytej frakcji co odkupiła media.

Ta " ekstaza" robiona jest i podsycana na zamówienie.JPII żegnaliśmy krócej i jakby w porówaniu mniej histe(o)rycznie,patrząc dzisiejszą optyką społeczną.Coś jest na rzeczy.

Może stronka niezbyt poważna, ale pytania i wnioski jak najbardziej.

Ocene pozostawiam każdemu z Was...

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Nieuniknionym w takiej sytuacji jest po kilku dniach podlewany benzyna pomysl teorii spiskowej. Tabloidowcy, ci zaczytujacy sie tania beletrystyka szpiegowska oraz ta o kosmitach wraz z ogolnie dostepnymi szmatlawcami znajda rownie duzo czasu na tworzenie coraz to bardziej fantastycznych i wymyslnych scenariuszy, gdzie nudna prawda o niedulnom pilocie bylaby po prostu, no wlasnie, nudna.

No tak, nieudolny pilot który pilotował Air Force One, pewnie spotkał go ten zaszczyt poprzez rodzinę, jakieś plecy-znajomości, bo przecież nie umiejętności a gdzie tam , w końcu to Polska, wszystko się może zdarzyć.

A tym bardziej pilot amator w samolocie prezydenckim.

Z jaką to łatwością przychodzi ocenianie i oskarżanie kogoś.

Gość

(Konto usunięte)

"w tłumie oczekującym na wejście do Pałacu Prezydenckiego było bardzo dużo emocji, ludzie zaczęli się przepychać, krzyczeć, niektórzy reagowali agresywnie. Kilkanaście osób zasłabło, była wśród nich kobieta w ciąży, zdarzyły się też ataki padaczki".

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Home is where the needle marks try to heal my broken heart...

Ukryta Zawartość

każdy orze jak może

Ukryta Zawartość

"...na pohybel gównozjadom po obu stronach lady..."

Z tego co wiem, ten okrzyczany TAWS WYŁĄCZA SIĘ po prostu automatycznie, gdy samolot wysunie podwozie do lądowania (tak jak było w przypadku naszego Tu154). Bo inaczej, system ten nie dopuszczałby do wylądowania...

maciomen 69, 16 Kwi 2010, 21:45

>Może stronka niezbyt poważna

>

Ukryta Zawartość

naszą moderację to po rękach całować

zacząłem przeglądać to wyżej, przełknąłem za dwie strony, poszedłem na koniec do str.32 ale jak wróciłem do początku zostało 5 stron

Ukryta Zawartość

czniać to . . . jak mawia prawdziwy noblista - jadem na ryby

discomaniac71, 16 Kwi 2010, 16:40

>A ja od 2 dni zastanawiam sie nad tajemniczymi 4 strzalami ktore slychac w materiale...>>

nie tylko Ty; w sieci i to w Polsce jeszcze najmniej, jest już wyczyszczona ścieżka dźwiękowa z tekstem oryginalnym (rosyjskim) i tłumaczeniami; szukajcie, ja odpadłem - chyba, że cały materiał został podłożony dla zmyłki - robi się niewesoła paranoja (i to wcale nie przez Polaków)

czniać to . . . jak mawia prawdziwy noblista - jadem na ryby

''Słyszących'' to czego nie ma jak widać nie brakuje ,poniżej jest tłumaczenie nagranych odgłosów przez zawodowego tłumacza :

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.