Skocz do zawartości
IGNORED

Nasz Air Force One uległ katastrofie!

subagazi

Rekomendowane odpowiedzi

Filut, 17 Kwi 2010, 13:47

>antaresAN, 17 Kwi 2010, 13:39

>

>>my tu na mokotowie wszystkie pijane,

>>walim kupy na nasz ród

>

znów wszystko mieszasz,

my tu walim dynks i robim kupy na siebie nawzajem,

Polski i Kosciola do tego nie mieszaj

antaresAN, 17 Kwi 2010, 13:54

>znów wszystko mieszasz,

>my tu walim dynks i robim kupy na siebie nawzajem,

>Polski i Kosciola do tego nie mieszaj

Mianujesz się patriotą, obrońcą kościoła i Polski a piszesz rzeczy, które nie licują z taką postawą. Zatem kto tu miesza?

• Użytkownicy+

skynyrd, 17 Kwi 2010, 00:50

>Nawet mi do głowy nie przyszło, że ludzie moga zachowywac się tak histerycznie - to co się dzieje,

>to histeria narodowa, rozdmuchana przez media i niektórych polityków i politykierów.

Zgadzam się w 100%

Szczególnie pisowska 1 przekroczyła poziom absurdu...........

absurd połączony z hipokryzją.media przescigają się kto więcej łez wycisnie.zgineli bhaterską smiercia itd.a mnie sie wydaje ze zgneli przez czyjąs niekompetencje,złą organizacje,nie chce powiedziec głupote.

• Użytkownicy+

hihififi

Chciałbym zauważyć, nie napisałem że szacunek dla Prezydenta jest "absurdem" ("niewyobrażalny" zresztą zostało dodane, nie manipuluj cytatami). Napisałem natomiast, że rozpętana szopka dookoła tej TRAGICZNEJ katastrofy jest "absurdalna".

Mogłem takie słowa napisać nawet będąc zwolennikiem zmarłego, więc pomyśl zanim coś napiszesz......

Robert

• Użytkownicy+

Byli nawróceni po 90 roku, będą teraz nowi, po katastrofie......

Jeszcze raz podkreślam, katastrofa była straszna (zresztą nie tylko PiS stracił, byli tam również posłowie z SLD, PSL i PO, oraz wielu innych, a wszyscy byli ludźmi).

Widzę to tak jak i wielu, że zaczyna się licytowanie kto bardziej, kto wiedział, znał prawdę, kto się najbardziej poświęcał, kto jest największym z największych patriotów, kto pokaże jak potrafi żegnać .itd....

Znicze składają, marsze organizują- toż to jakaś straszna kampania wyborcza. Pijarowcy PO potrafili dużo bardziej dyskretnie robić POzytywną kampanię wyborczą. Aż jaką tam kampanię- przecież Tuskowe w ogóle nie dbają o pijary, kampanie tylko o Dobro Polski.

• Użytkownicy+

hihififi

Obejrzałem wywiadów, reportaży, dokumentów, może więcej niż Ty. Tłum wygląda jak wygląda i pani X, która z małymi dziećmi stoi 15 godzin żeby zobaczyć trumnę i pan Kazio i wielu innych. Jeśli takie stanie jest komuś potrzebne, to niech stoi. Rozumiem że jest to coś wyjątkowego, bo drugiej takiej okazji nie będzie. Mówię tylko, że to w dużej mierze jest na pokaz i to nie tylko przed światem, czy znajomymi. Ludzie takie rzeczy robią dla siebie, żeby się czuć raźniej, duma narodowa rozpiera.

Poczytaj zresztą trochę filozofii, psychologii, będziesz wiedział dlaczego ludzie się tak zachowują.

Oczywiście można odpowiedzieć na zdanie powyżej że wystarczy być POLAKIEM i będzie się wiedziało dlaczego, tylko że to będzie zwykła wcale nie nadzwyczajna..........erystyka.

• Użytkownicy+

hihififi, 17 Kwi 2010, 14:55

>To straszne Palton, straszne, to jakiś absurd..

??????????????????

Straszna była katastrofa i to że w niej zginęli LUDZIE (obojętnie z jakiej opcji).

Absurd, to jest to co się dzieję teraz, histeria narodowa.

Ps. wolałem Roberta.

• Użytkownicy+

>Znicze składają, marsze organizują- toż to jakaś straszna kampania wyborcza. Pijarowcy PO potrafili

>dużo bardziej dyskretnie robić POzytywną kampanię wyborczą. Aż jaką tam kampanię- przecież Tuskowe w

>ogóle nie dbają o pijary, kampanie tylko o Dobro Polski.

Straszne to jest to jeszcze, że ludzie związani z radiem Maryja, krążą w tłumie i mówią że Komorowski " nie godzien". I żeby nie było, nie ma to nic wspólnego z Komorowskim, czy jakimkolwiek innym człowiekiem, kandydatem itp.

Robert

palton, 17 Kwi 2010, 15:11

>Poczytaj zresztą trochę filozofii, psychologii, będziesz wiedział dlaczego ludzie się tak

>zachowują.

szacunek dla zmarłych, szacunek dla patriotyzmu

dobre wychowanie

czytam, ale lektury nie potrzebuję aby zrozumieć zwykłe ludzkie odruchy

stanie w kolejce do belwederu kilkanaście godzin

wiem dlaczego ludzie szanują Kaczyńskiego

hifek wiesz, nie wiesz. nikogo to nie interesuje.Walnji kilka dramatycznych obrazów... sztandary, obrazki swiete,portrety.trooce dramatyzmu bo juz zasypiam.ciagle te patriotyzmy, geniusze ,narody....

Frank, 17 Kwi 2010, 15:56

>Negatywną kompanię rozpoczął w Polsce PIS,a nie wymienione ugrupowania.

A czy Pis się pomylił?A Polacy nadal nie czują się oszukani przez PO,w moim właśnie - Tak!

Dlaczego to mamy na dziś,rozliczać Pis?Czyżby pomroczność jasna nas dopadła?Może pora na refleksję,po

kim zabaczyliśmy pustkę wartości etc.dopiero teraz po tragedii?

Nie ma mnie w Polsce wiec nie wiem. Wszystko dzieje sie tylko w Krakowie, czy jest tez cos fajnego jutro na warszawskich Powazkach? Wklejcie koniecznie troche zdjec. Jestem ciekawy czy dla tych tlumow przygotowano odpowiednia "opieke". Sa juz prognozy dotyczace ilosci przyjezdnych do Krakowa?

jar1

problemem jest to ze politykom chce sie ladowac w miejscach gdzie cywilny nigdy nie ladował -zwykle są to bazy wojskowe ktorych jest duzo i porownywalnie w niektorych obszarach ziemi do ilosci lotnisk cywilnych

Szanuj zdrowie należycie, bo jak umrzesz, stracisz życie

czy jest tez cos fajnego jutro na warszawskich Powazkach?

Jesli pogrzeby to cos fajnego.

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

ted125, 17 Kwi 2010, 16:17

>A czy Pis się pomylił?A Polacy nadal nie czują się oszukani przez PO,w moim właśnie - Tak! Dlaczego to mamy na dziś,rozliczać Pis?<

PiS już rozliczyliśmy wybierając, jak nam się wydawało, mniejsze zło

a teraz co? - powtórka? - i tak wkoło Macieju?

czniać to . . . jak mawia prawdziwy noblista - jadem na ryby

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.