Skocz do zawartości
IGNORED

Nasz Air Force One uległ katastrofie!

subagazi

Rekomendowane odpowiedzi

w temacie TAWS -podawano przykład katastrofy lotniczej z winy obsługi -pobranie niedokładnych map terenu wojskowego

Szanuj zdrowie należycie, bo jak umrzesz, stracisz życie

sprawdzaja zakresy obowiązków pracowników czyli juz nie ma watpliwosci ze był błąd człowieka

Szanuj zdrowie należycie, bo jak umrzesz, stracisz życie

Gość

(Konto usunięte)

Polska prokuratura chce, by strona rosyjska ustaliła kto, w jakim zakresie i po co wykonywał prace przy oświetleniu lotniska w Smoleńsku bezpośrednio po katastrofie prezydenckiego samolotu.

Zwrócono się o to w nawiązaniu do informacji prasowych, według których niedługo po katastrofie, a przed przylotem na miejsce premiera Rosji Władimira Putina i premiera RP Donalda Tuska, wymieniano żarówki w oświetleniu pasa lotniska. Padały sugestie, że oświetlenie wcześniej mogło być niesprawne.

http://wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80271,7792387,Polska_prokuratura_pyta_Rosjan__kto_pracowal_przy.html

markowski zginął nie tylko prezydent a pilot zdecydował się podejść do lądowania w ekstremalnie trudnych warunkach....nie zastanawiasz się dlaczego?

Wyglada na to,ze po tragedii nikt nie chce zostac preydentem-nie powinni sie bac,bo na 2 lata

i tak przestrzen powietrzna zamknieta bedzie.

więc niezbyt roztropnych kolegów nie dziwi decyzja o lądowaniu w ekstremalnych warunkach z prezydentem na pokładzie?

dla was ot koleina tragedia i nie ma sensu analizować przyczyn a winni są Rosjanie i basta!!!

można i tak .... elektorat PiS nie był zbyt inteligentny a po wykasowaniu przez prezesa inteligentniejszych jest jeszcze prymitywniejszy i wpisy to przypuszczenie potwierdzają

chłopaki jarek to tylko chwila w najnowszej historii więc nie demonizujcie mojego nim zainteresowania.....2-3 lata i zniknie razem z nim a na wawelu wycieczki w przedsionku do Piłsudskiego przeczytają o ofiarach symbolicznej tragedii

wladz

Zobacz ile osob zginelo na Haiti podczas trzesienia ziemi-jednej nocy wiecej niz w wielu wypadkach.

To tak na marginesie.

Mnie ciekawi czym Komorowski uda sie do Moskwy???

Teraz z ruskimi cacy-nie bedzie tarczy.........

Po co nam byly te F-16???-chyba na pokaz-albo na przestraszenie.......

Smiesznie brzmia tez misje pokojowe do Iraku i Afganistanu..........

Amerykanie tez nas kochaja.........

wladz, 20 Kwi 2010, 17:11

>więc niezbyt roztropnych kolegów nie dziwi decyzja o lądowaniu w ekstremalnych warunkach z

>prezydentem na pokładzie?

PRZYKRO MI ŻE NIE SPEŁNIŁEM TWOICH OCZEKIWAŃ,

oświeć mnie, najmądrzejszy wladziu, i powiedz

co było przyczyną tej katastrofy

można i tak .... elektorat PiS nie był zbyt inteligentny a po wykasowaniu przez prezesa inteligentniejszych jest jeszcze prymitywniejszy i wpisy to przypuszczenie potwierdzają

Gość

(Konto usunięte)

Ani to nachalność, ani uwielbienie.

Jak ktoś czyta na forum te twoje becenie i wytykanie innym braku merytoryczności we wpisach, a potem czyta te twoje wpisy to samo się nasuwa.

kaczyński pewnie pójdzie z ziobrą na kolację za ten zasiłek. Przecież dla niego 20 tysięcy to są grosze:

"- Poza tymi zasiłkami rząd pokrywa także koszty uroczystości pogrzebowych. W sumie na ten cel przeznaczonych zostało 20 mln zł. Na zasiłki, dla wszystkich rodzin, także bliskich pary prezydenckiej przeznaczono w sumie ponad 3,8 mln zł - dodała Woźniak."

Ten wypadek to naprawdę dziwny zbieg okoliczności.Miałem narzeczoną w Smoleńsku, którą opuściłem.Długo nie mogła ona się z tym pogodzić...W sobotę 10 kwietnia brałem ślub z inną kobietą i samolot spada właśnie pod Smoleńskiem...

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.