Skocz do zawartości
IGNORED

Nasz Air Force One uległ katastrofie!

subagazi

Rekomendowane odpowiedzi

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

"Jeżeli chodzi o elitę polityczną, to w zasadzie lustracja już dobiegła końca" - mówi "Rzeczpospolitej" Bogdan Borusewicz - Marszałek Senatu RP.

Ukryta Zawartość

lampowy7, 4 Maj 2010, 21:12

>Bo u nas w zasadzie nie było kapusiów (oprócz teraźniejszości audiostereo), a jeśli byli to tylko tak udawali- w

>rzeczywistości walcząc z komuną.

Jasne że nie było, a nawet gdyby byli - to "bez wiedzy i zgody" a nawet jeśli świadomie byli, to "nikomu nie szkodzili" bo ofiary komunizmu same sobie szkodziły, bo trzeba było "hejże dzieci, hejże ha, róbcie wszyscy to co ja" a jak ktoś tylko całe życie umie stawać okoniem, niekonstruktywnie, nieużyty taki ("chodzi ci po wsi łodminiec istny, ni ma ci z niegu żadnyj kuorzyści"), to co się dziwić że się samouprowadził albo dostał ataku padaczki na schodach i spadł i się potłukł.

Że też takich Borysewiczów nie było po 1945 r. w Norymberdze.

oskulati, 4 Maj 2010, 20:45

>Poważne źródła informują o tym że Rosja planuje wydanie czarnych skrzynek z naszego Tu-154 -

>NIGDY.

>Co więcej, lokaje Tuska przynoszą im w zębach ową trzecią, naszej produkcji skrzynkę i istnieją

>poważne przypuszczenia że ona zostanie w Rosji NA ZAWSZE.

Jak się okazuje, polscy prokuratorzy chcą poznać treść rozmów kontrolerów, które ci prowadzili między sobą, gdy ostrzegali polskiego pilota, by nie lądował z powodu złych warunków atmosferycznych na smoleńskim lotnisku. Takie rozmowy również są rejestrowane na wieżach lotniczych. Naszym śledczym chodzi też o rozmowy kontrolerów z innymi samolotami, które tego dnia lądowały lub miały lądować w tym miejscu.

Sprawa pozostałych dowodów jest już przesądzona, to znaczy, że one na pewno trafią do Polski. - Takie zapewnienie prokuratorowi generalnemu złożył prokurator generalny federacji rosyjskiej, a na czwartkowych spotkaniach prokuratorzy rozmawiali o terminach realizacji trzech wniosków o pomoc prawną - mówi rzecznik prokuratury Mateusz Martyniuk.

Ukryta Zawartość

To tyle na temat "nigdy" i "na zawsze".

Bardziej niepokoi mnie takie coś:

Z nieoficjalnych ustaleń wynika również, że Rosjanie zgodzili się na upublicznienie zapisów czarnych skrzynek naszego samolotu, jednak pod warunkiem, że wcześniej zostanie to z nimi skonsultowane. Oznacza to, że zanim nagrania dotrą do opinii publicznej, muszą się na to zgodzić.

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

• Redaktorzy

"Poważne źródła informują o tym że Rosja planuje wydanie czarnych skrzynek z naszego Tu-154 - NIGDY.

Co więcej, lokaje Tuska przynoszą im w zębach ową trzecią, naszej produkcji skrzynkę i istnieją poważne przypuszczenia że ona zostanie w Rosji NA ZAWSZE."

Oskulati ma już wieści ze wszechświata równoległego, o nazwie Wszechświat Pobożnych Życzeń PiS. Ciekaw zawsze byłem, czy b-ci Kaczyńskich jednak nie zawstydza poziom, zarówno etyczny jak i ogólny, części ich zelantów.

przekaz oparty tylko na wywołaniu konkretnych uczuc

nie ma znaczenia czy to głupie czy nie ,czy tez tak głupie za az wstyd

Szanuj zdrowie należycie, bo jak umrzesz, stracisz życie

Gość

(Konto usunięte)

>Powiadam wam - to wszystko skończy się tak jak sprawa zabójstwa Kennedy'ego. Tam, na tym budynku

>magazynu książek w Dallas, do dziś wisi tablica pamiątkowa z tekstem że stąd Lee H. Oswald "rzekomo

>(allegedly!) strzelał i zabił" JFK.

>

dla mnie ten tekst jest genialny

:-)

>oskulati, 4 Maj 2010, 18:03

>Niczego się nie dowiemy zwłaszcza że ta banda impotent ów z Tuskiem na czele całkowicie zdała się na

>"śledztwo" kacapskie.

Powiedz mi synku proszę czy bycie kretynem jest bolesne? Odnoszę wrażenie że nie, a powinno.

Może byś tak najpierw zapoznał się z odpowiednimi przepisami prawa zanim zaczniesz wypisywać brednie. Ale akurat czytanie ze zrozumieniem najwyraźniej sprawia ci potworny ból skoro tak starannie go unikasz.

Jestem Europejczykiem.

Jaro_747, 5 Maj 2010, 00:04

>Powiedz mi synku proszę czy bycie kretynem jest bolesne?

Dziadzia, przestań truć.

>Może byś tak najpierw zapoznał się z odpowiednimi przepisami prawa

Wy i wasz słynny stosunek do prawa. Sądy w Polsce będą orzekały według prawa wspólnotowego nawet gdy jest sprzeczne z polską konstytucją - powiedziała, ach jakże niekretyńska i naczytana po dziurki w nosie pani sędzia Jungnikiel.

Dumne Ubermensche Jarych Wielkich Stepów.

>oskubati, 5 Maj 2010, 00:20

>Wy i wasz słynny stosunek do prawa. Sądy w Polsce będą orzekały według prawa wspólnotowego nawet

>gdy jest sprzeczne z polską konstytucją - powiedziała, ach jakże niekretyńska i naczytana po dziurki

>w nosie pani sędzia Jungnikiel.

>Dumne Ubermensche Jarych Wielkich Stepów.

Wiesz co, ty NAPRAWDĘ jesteś kretynem. Jak do tej pory Rosjanie przestrzegają w każdy możliwy sposób i spełniają nasze prośby odnośnie udziału w śledztwie. Ale jak rozumiem to za mało. No to jedź sobie Meleksem na Smoleńsk. Tylko po co?

Jestem Europejczykiem.

Jaro_747, 5 Maj 2010, 00:32

>Wiesz co, ty NAPRAWDĘ jesteś kretynem. Jak do tej pory Rosjanie przestrzegają w każdy możliwy sposób

>i spełniają nasze prośby odnośnie udziału w śledztwie.

Nasze prośby?

A jakie są nasze prośby wobec nich?

Płaczliwe Jęczenie Tuska "Pany, dajte me cuś, cokolwiek, żeby ja powiedział moim białym murzynom coś na uspokojenie, cokolwiek, może być parę dodatkowych podejść tej tutki".

Trzy godziny przesłuchań "imię, nazwisko, atcziestwo, urodzona, nazwiska, adresy, kontakty..." na początek i raport komisji Burdenki na koniec.

Jaro_747, 5 Maj 2010, 00:35

>Przestrzegają w każdy możliwy sposób prawa międzynarodowego (promienie śmierci wypaliły dziurkę).

Taaa... i w ogóle "nigdy i nigdzie na świecie nie było takiej demokracji jak nasza" jak rzekł Stalin.

Wy jesteście zwyczajne kacapy z Łubianki a nie jakieś Pełowce.

Jaro_747, 5 Maj 2010, 00:35

>Przestrzegają w każdy możliwy sposób prawa międzynarodowego (promienie śmierci wypaliły dziurkę).<

W czyim interesie etatowo dezawuujesz na tym forum niewygodne informacje ?

czniać to . . . jak mawia prawdziwy noblista - jadem na ryby

Oczywiście konkretów ZERO, null.

Jakie pytam, JAKIE KONKRETNIE???

Jak rozumiem działamy uznanymi metodami PiSS, czyli wiem, ale nie powiem ;-).

Jestem Europejczykiem.

>mamel, 5 Maj 2010, 01:03

>W czyim interesie etatowo dezawuujesz na tym forum niewygodne informacje ?

Być może Szanownego Kolegę poniosły emocje, być może śledząc jedynie wypowiedzi moje a nie tylko moich adwersarzy odniósł fałszywe wrażenie.

Ja staram trzymać się faktów i powstałe hipotezy odnosić do nich. Wbrew pozorom wiemy już całkiem sporo, pewne rzeczy nawet z prawdopodobieństwem bliskim 100%. W takim świetle pewne hipotezy możemy wykluczyć, inne wręcz przeciwnie - stają się bardziej prawdopodobne (dla ułatwienia: jeżeli startujemy z pięcioma hipotezami to bez żadnej dodatkowej wiedzy możemy przyjąć ich prawdopodobieństwo na 20%. Po odrzuceniu dwóch pozostałe trzy mają po 33%).

Innym problemem jest to, ze pewne hipotezy nie są niezależne, lecz tworzą drzewo. Dla przykładu: jeżeli odrzucamy hipotezę o istnieniu Marsjan to czy ma sens rozważanie hipotezy "promieni śmierci" rodem z Wojny Światów? Nie mówię już o bzdecie typu magnes.

Jeżeli masz KONKRETNE zastrzeżenia do KONKRETNYCH problemów to proszę bardzo, możemy podyskutować, na ogólne uwagi typu "koku i czemu to służy" szkoda mi czasu.

Jestem Europejczykiem.

Jaro_747, 5 Maj 2010, 01:39

>Oczywiście konkretów ZERO, null.

>Jakie pytam, JAKIE KONKRETNIE???

"Dowody, dowody, panowie!".

Dla Jara_747 Porozumienia Sierpniowe to bujda taka sama dobra jak Legenda o smoku Wawelskim. Bowiem dowodów nie ma, zwyczajnie tego dokumentu który rzekomo tam został podpisany... nie ma, nie istnieje.

Gość

(Konto usunięte)

Do wody?

Słuchajcie, dżambuś należy do gostków dla których sprawiedliwość musi być zawsze..po jego stronie, bo inaczej to wy nic nie rozumiecie i piszecie nie na temat, oczywiście w przeciwieństwie do jego meryto-meteorologicznych wpisów i wiedzy opartej na googlaniu:)

Ot taka niekumata ofiara z małej wsi pod dużym miastem.

"Porozumienia Sierpniowe to bujda taka sama dobra jak Legenda o smoku Wawelskim. Bowiem dowodów nie ma, zwyczajnie tego dokumentu który rzekomo tam został podpisany... nie ma, nie istnieje"

nie ma nie istnieje....koniec

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.