Skocz do zawartości
IGNORED

Nasz Air Force One uległ katastrofie!

subagazi

Rekomendowane odpowiedzi

jozwa maryn, 5 Maj 2010, 13:55

jozwa - już nie obnażaj się tak do końca w tej powszechnej w końcu ułomności

pojmowanie jest sztuką

czniać to . . . jak mawia prawdziwy noblista - jadem na ryby

jozwa maryn, 5 Maj 2010, 13:27

>Więc jakie są konmkretnie te niewygodne prawdy, które Dżambo maskuje? Bo chłopaki jakoś nagle

>nabrali wody w usta. Będą konkrety, czy to znowu był umyślny szum informacyjny?

jozwa wylacz lampe, mow ciszej i nie rob dochodzenia w sprawie Dzamba. Poradzi sobie. A jak beda konkrety, niekorzystne dla Dzambusia, to sie je ocenzuruje, wytnie, wzglednie nieprawomyslnego dyskutanta odesle sie do naroznika na 9999999999999 s. Niech wszyscy zakarbuja sobie w pamieci, ze na AS kazdy ma prawo sie wypowiedziec, ale niektorzy bardziej. bawi mnie wasza grupowa/zawodowa solidarnosc, dosc slabo skrywana w TE dni. czy wspieranie tej dyslektycznej kreacji to czasem nie sojusz z chamami?

"jozuehyt, 5 Maj 2010, 15:01

>oskulati, 5 Maj 2010, 13:23

>

>

>>Esesman palący Żyda w piecu też miał odcienie.

>

>

>?

>paleniem zwłok więźniów KL ( w tym także żydów ) zajmowały się Sonderkommanda składające się z żydów"

sami wskakiwali do pieca co niektórzy wybijali złote zęby i oddając Niemcom dziękowali za mile spędzony czas.... masz nieaktualną broszurę narodowy palancie

Skończmy te dywagacje, dyskusje- winnym katastrofie jest Kaczyński, a moze nawet oni obaj. A także matka Kaczyńskich, też Marta (rozwiedziona, jej teść to UBek i eSeLDek).

Przede wszystkim Jarosław. Dzwonił do Lecha aby lądowali na gwałt i się rozbili.

Następnie Jarosław przycisł Dziwisza itd.

lampowy to już koniec?...nic więcej poza powtórkami nie potrafisz?

sam przyznaj czytając swoje wpisy jak trudno o nich powiedzieć inteligentne i z sensem.

Jaro_747, 5 Maj 2010, 14:47

>Jak niemieckie auto ma wypadek w Polsce to Bundespolizei przyjeżdża czy policja danego Landu

>(Landespolizei)?

Jezeli, tfu, tfu, A. Merkel bedzie miala wypadek w Polsce samochodem na znakach CD, to tez przyjedzie Bundespolizei, a moze jej obstawa pozwoli polskiej policji poniuchac w jej samochodzie, rzeczach i zrewidowac ja osobiscie.

zachodze w glowe jak to bedzie. oswiec mnie jumbo. co na to konwencje wszystkie tego swiata?

Panowie, zabrakło chyba chwili wyciszenia i skupienia...

Deklamujemy.

"To co nas podzieliło – to się już nie sklei

Nie można oddać Polski w ręce jej złodziei

Którzy chcą ją nam ukraść i odsprzedać światu

Jarosławie! Pan jeszcze coś jest winien Bratu!

Dokąd idziecie? Z Polską co się będzie działo?

O to nas teraz pyta to spalone ciało

I jest tak że Pan musi coś zrobić w tej sprawie

Niech się Pan trzyma – Drogi Panie Jarosławie"

wladz, 5 Maj 2010, 15:18

>lampowy to już koniec?...nic więcej poza powtórkami nie potrafisz?

>sam przyznaj czytając swoje wpisy jak trudno o nich powiedzieć inteligentne i z sensem.

skad ta pewnosc, ze zycie musi byc z sensem? jakby tak mialo byc, to nie byloby audiofilii, ciebie moj drogi forowiczu i nie wykluczam, ze mnie tez; a jesli tak, to bysmy spokojnie zyli w swoich miejscowosciach nie podejrzewajac, ze taki palant gdzies tam sobie egzystuje. ja bylbym ociupinke szczesliwszy. :)

Zgodnie z artykułem 26 konwencji chicagowskiej w razie wypadku, którego doznał statek powietrzny jednej ze stron konwencji i który pociągnął za sobą śmierć, państwo, na którego terytorium wypadek nastąpił, wdroży dochodzenie co do okoliczności wypadku, stosując się, jak dalece jego własne ustawy na to pozwalają, do zasad postępowania zaleconych przez Organizację Międzynarodowego Lotnictwa Cywilnego. Państwu, w którym statek powietrzny jest zarejestrowany, powinno się umożliwić wyznaczenie obserwatorów, którzy byliby obecni przy dochodzeniu.

Natomiast według załącznika nr 13 do konwencji, to państwo miejsca zdarzenia jest kompetentne w sprawie badania wypadku lotniczego. Państwo miejsca zdarzenia podejmuje wszystkie niezbędne środki w celu zabezpieczenia dowodów rzeczowych i zapewnienia niezawodnej ochrony statku powietrznego oraz wszystkiego, co się na nim znajduje, przez czas potrzebny do przeprowadzenia badania (pkt 3.2 załącznika 13).

Jestem Europejczykiem.

tak lampowy chora obsesja władzy jarosława jest praprzyczyną śmierci brata bliźnika

gdyby nie zameldował.."Panie prezesie, melduję wykonanie zadania" żyłby ciesząc się z wnucząt na spacerze a tak nawet po śmierci brat obarczył kolejnym partyjnym zadaniem.

"wladz, 5 Maj 2010, 15:18

>lampowy to już koniec?...nic więcej poza powtórkami nie potrafisz?

>sam przyznaj czytając swoje wpisy jak trudno o nich powiedzieć inteligentne i z sensem.

skad ta pewnosc, ze zycie musi byc z sensem? jakby tak mialo byc, to nie byloby audiofilii, ciebie moj drogi forowiczu i nie wykluczam, ze mnie tez; a jesli tak, to bysmy spokojnie zyli w swoich miejscowosciach nie podejrzewajac, ze taki palant gdzies tam sobie egzystuje. ja bylbym ociupinke szczesliwszy. :)"

nareszcie coś ...nie lubisz palantów więc dlaczego nim jesteś?

a skąd ta pewność????

wystarczy zacytowany wpis

wladz, 5 Maj 2010, 15:27

>tak lampowy chora obsesja władzy jarosława jest praprzyczyną śmierci brata bliźnika

wiedzialem, wiedzialem! to ci wyjasnie jak mucce na miedzy. zakarbuj sobie, ze praprzyczyna jest ich matka i powinni ja z OIOM-u... wiesz jak to sie robi.

No jak tam stary i nowy, lampowy i tranzystorowy lektura konwencji o międzynarodowym lotnictwie cywilnym? A konkretnie załącznika 13 o badaniu wypadków i incydentów lotniczych?

Może od tego trzeba było zacząć zamiast robić z siebie głupka?

Jestem Europejczykiem.

czekam na wnioski sądowe o odszkodowania dla rodzin ofiar bowiem coraz bardziej widoczny jest wpływ na katastrofę organizatorów uroczystości

i te tysiące teorii spiskowych zamulających obraz ...narodowe spiskowe chłopaki coś jest na rzeczy

Nowy2 praprzyczyną obsesji jaraka jest liczba podobnych tobie narodowych palancików...za mało was do objęcia władzy ale razem z nieboszczykami teoretycznie jest was więcej.

wladz, 5 Maj 2010, 15:51

>Nowy2 praprzyczyną obsesji jaraka jest liczba podobnych tobie narodowych palancików...za mało was

>do objęcia władzy ale razem z nieboszczykami teoretycznie jest was więcej.

Więcej, nieboszczycy właśnie pokazli, że też mają tego dość.

Jaro_747, 5 Maj 2010, 15:26

>Zgodnie z artykułem 26 konwencji chicagowskiej w razie wypadku, którego doznał statek powietrzny [...]

[...] wdroży dochodzenie [...]

[...] stosując się [...]

[...] do zasad postępowania zaleconych przez Organizację Międzynarodowego Lotnictwa Cywilnego.

Samolot byl wojskowy, obsada tez, misja "wrazliwa" i stad moje dociekanie czy wyprawa miala status "prywatnej" na co po 3 tygodniach katastrofy nie ma wiazacej odpowiedzi. Jesli by nasz rzad mial jaja, to bysmy wiedzieli na czym stoimy.

Gość

(Konto usunięte)

Jaro_747, 5 Maj 2010, 15:43

>No jak tam stary i nowy, lampowy i tranzystorowy lektura konwencji o międzynarodowym lotnictwie

>cywilnym? A konkretnie załącznika 13 o badaniu wypadków i incydentów lotniczych?

>

>Może od tego trzeba było zacząć zamiast robić z siebie głupka?

następny specjalista od konwencji międzynarodowych,

piszesz o czymś o czym 2 tygodnie temu nie miałeś pojęcia,

nauczyciel kolejny się znalazł

Gość

(Konto usunięte)

Ruskie kontrolujką pogodę,

ani chybi sprowadzili mgłę feralnego dnia, oto dowód:

"Janukowycz zamówił czyste niebo.

9 maja w Kijowie ma być ładna pogoda - takie polecenie usłyszał od prezydenta Ukrainy Wiktora Janukowycza minister obrony, Mychajło Jeżel."

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.