Skocz do zawartości
IGNORED

DAC PCM1794 i inne 179x

Waldi_06

Rekomendowane odpowiedzi

Płytkę dostałem. Wielkie podziękowania chłopaki. Czapka z głowy !

A jakość przerosła moje oczekiwania - nie wiem jak będzie po lutowanku, ale na dzień dobry ... Piękny, gruby laminat. Dużo miedzi. Super. Kitejce górą !!!

nie wiem,

jestem wyłączony z hobby z powodów prywatnych,

wszystko w kartonach,

minie ładnych trochę dni zanim je wypakuję.

Ale wydaje mi się, że są.

Informacja. Podejmuję się zamówienia zbiorowego na części do I/V Spencera. Z racji mnogości części i mojego ograniczonego czasu tylko całe komplety. Czekam na info co z parowaniem tranów.

Może rozważysz listę na dwa rodzaje kompletów np.: trany i cała reszta? Nie spodziewałem się, że będzie robione grupowe zamówienie i kupiłem już większość z "całej reszty". Brakuje mi tranów i trzech wartości rezystorów.

Przy okazji może ktoś posiada do odsprzedania jakieś "lepsiejsze" rezystory 4R9-5R, 49R9-50R i 150R? W ilościach takich jak do projektu.

Tak jak pisałem... czekam na info odnośnie parowania tranów, więc może to mnie ominie. Jeśli nie to czeka mnie i ta nowa, osobliwa część mojego hobby. Na razie daje tylko sygnał coby chętni się wstrzymali z zakupem. Listę otworzę jak tylko będę wiedział na czym stoję. Bez tranów projekt i tak nie ruszy więc one będą decydowały o terminie powstania. Do tego czasu zbierzemy resztę. Więc czekamy na decyzję czy robię listę trany plus reszta czy całość.

nie wiem,

jestem wyłączony z hobby z powodów prywatnych,

wszystko w kartonach,

minie ładnych trochę dni zanim je wypakuję.

Ale wydaje mi się, że są.

Jeśli okaże się, że masz jeszcze płytki do tego DAC'a to z chęcią kupię jeden komplet.

Tak jak pisałem... czekam na info odnośnie parowania tranów, więc może to mnie ominie. Jeśli nie to czeka mnie i ta nowa, osobliwa część mojego hobby. Na razie daje tylko sygnał coby chętni się wstrzymali z zakupem. Listę otworzę jak tylko będę wiedział na czym stoję. Bez tranów projekt i tak nie ruszy więc one będą decydowały o terminie powstania. Do tego czasu zbierzemy resztę. Więc czekamy na decyzję czy robię listę trany plus reszta czy całość.

Jak zwykle jestem w gorącej wodzie jestem kąpany i mam już elektrolity i tranzystory :( [brakuje mi tylko wyjściowych z zasilacza ale te są dostępne choćby w TME] więc byłbym zainteresowany resztą. Szkoda że nie było wcześniej informacji o planowanym zakupie tranzystorów - grupowo jest większa szansa na dokładne sparowanie ( jest z czego przebierać ) no i przeważnie można uzyskać trochę lepszą cenę nie mówiąc o kosztach przesyłek zamiast 7 płaci się raz. Jestem za rozdzieleniem zamówienia - trochę więcej bałaganu i roboty.

myślę że każdy ma jakąś drobnicę, którą chce wykorzystać do analoga żeby zejść z kosztów (ja też), ale nie przesadzajmy kolega homodelfinus podjął się paskudnego zadania jakim zamówienie zbiorowe więc nie ma co wybrzydzać.

Bingo. Zobaczcie co się dzieje w wątku wm8742. Darkness tego nie ogarnia. Sprawa ciągnie się tygodniami. Ja proponuję w miarę szybko. Minusem są całe zestawy. Na kombinowanie kto, co, w jakiej ilości nie mam czasu. Jak tylko się dowiem co z tranami otwieram listę która będzie otwarta max tydzień

Ogłoszenie

Z racji niewiadomego terminu parowania tranzystorów sekcji I/U zakładam listę na pozostałe elementy włącznie z tranzystorami których parować nie trzeba. Dla siebie będę sam parował. Dla większej ilości się nie podejmuję (ilość do parowania musi być większa - o ile nie wiem, więc nie jestem w stanie określić ile sztuk będę musiał kupić). Listę zamykam w niedzielę o 12.00 albo po

zebraniu 10 chętnych. Dla większej ilości nie dam rady organizacyjnie.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.