Skocz do zawartości
IGNORED

katastrofa pod Smolenskiem

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

Jały czas udajecie, że wlaśnie tego wydarzenia nie było więc przypominam je z czystej czerwonopajęczej złośliwości.

Obejrzyj film, który Piotr polecił.,,Lekcja rosyjskiego''.Masz tam odpowiedź praktycznie na samym początku kto rozpoczął ten konflikt.Typowa rosyjska prowokacja.Dodam , ze film kręcili Rosjanie.

Tomciu!

Zadam ci proste pytanie - czy jesteś naprawdę taki głupi czy tylko udajesz?

Nie rozróżniasz takich rzeczy jak prowokacja i atak?

I powiedz mi gdzie ja neguję fakt rosyjskiej prowokacji? Ułatwię ci zadanie i podpowiem - nigdzie.

Pytam jedynie dlaczego Saakaszwili dał sie w tak beznadziejnie prosty sposób sprowokować i na co liczył dokonując nocnego ataku na Cchinwali?

Może ty znasz odpowiedź?

Jestem Europejczykiem.

Tomciu!

Zadam ci proste pytanie - czy jesteś naprawdę taki głupi czy tylko udajesz?

Nie rozróżniasz takich rzeczy jak prowokacja i atak?

I powiedz mi gdzie ja neguję fakt rosyjskiej prowokacji? Ułatwię ci zadanie i podpowiem - nigdzie.

Pytam jedynie dlaczego Saakaszwili dał sie w tak beznadziejnie prosty sposób sprowokować i na co liczył dokonując nocnego ataku na Cchinwali?

Może ty znasz odpowiedź?

Odpowiedź jest bardzo prosta.Obejrzyj ten film.Cały.On jest odpowiedzią na twoje pytanie.Obejrzyj uważnie.Żeby nic ci nie umknęło.A potem przestań szerzyć putinowską propagandę.Rosja to największe zło w tej części świata.

A jeżeli zawiódł człowiek w sensie np sabotażu?Jest taka możliwość.

[/quote>>>>>Jasne i to z biura kaczynskiego.Ale wracajac do rzeczywistosci a opuszczajac swiat psychiatrii .Ostatnio był wywiad z Polakiem szefem instytucji w USA zajmujacej sie badaniem na zlecenie badaniem WSZYSTKICH katastrof na swiecie, w tym lotniczych pracujacej na zlecenie.Robili wszystkie lotnicze z ostatnich kilkunastu lat.Zna sprawe smolenska ale mowi ze nikt sie do nich nie zglosil a nawet wie ..dlaczego.

]

Odpowiedź jest bardzo prosta.Obejrzyj ten film.Cały.On jest odpowiedzią na twoje pytanie.Obejrzyj uważnie.Żeby nic ci nie umknęło.A potem przestań szerzyć putinowską propagandę.Rosja to największe zło w tej części świata>>>>>>> pomijajac wasza glupote scisle kroczaca z putinem.Patrz wyzej...A w skrocie.. proste odpowiedzi sa dla prostakow.Tomus LLLLLLL

zastanawiajaca jest jednak idea ze to juz rosja jest najwiekszym zlem a jus nie niemcy.To pocieszajace bo szlo ostatnio.... na globalne ocieplenie.

zastanawiajaca jest jednak idea ze to juz rosja jest najwiekszym zlem a jus nie niemcy.To pocieszajace bo szlo ostatnio.... na globalne ocieplenie.

Zawsze Rosja była największym złem.Jeżeli szatan mieszka na Ziemi to na pewno na Kremlu.

taaaa tomus.Ty jezdes na tyle wystarczająco glupi ze pozytek z ciebie maja i komunisci i kapitalisci a nawet ksieza.Ty jezdes solom tej ziemi jak glizdeczka ryjaca ziemie.....

Mysle ze i u obszarnika mialbyś zaszczytne stanowisko ..oborowego.

taaaa tomus.Ty jezdes na tyle wystarczająco glupi ze pozytek z ciebie maja i komunisci i kapitalisci a nawet ksieza.Ty jezdes solom tej ziemi jak glizdeczka ryjaca ziemie.....

Mysle ze i u obszarnika mialbyś zaszczytne stanowisko ..oborowego.

Jesteś typowym przykładem tego co zrobił komunizm z ludzkim umysłem.A może nieludzkim.Zmiany są nieodwracalne.

nawet ksiondz doceni twoj czterdziesty glos chorzysty.Na razie wystarczy ze składasz sie na wille dla sakiewicza i pensje dla lisickich, ziemkiewiczow.etc

.Zmiany są nieodwracalne....>>.i takie sobie chwale tomus....lubie ład i stabilnosc.

nawet ksiondz doceni twoj czterdziesty glos chorzysty.Na razie wystarczy ze składasz sie na wille dla sakiewicza i pensje dla lisickich, ziemkiewiczow.etc

.Zmiany są nieodwracalne....>>.i takie sobie chwale tomus....lubie ład i stabilnosc.

Czerwony ład i putinowską stabilność?

taaa gdybys tomus nie mial czerwonych robotnkow na ulicach ameryki to nadal bylbys..oborowym.

zreszta prawidlowo ze swoja mentalnoscia.A tak pozwolono ci dzieki nim wejsc na salony i ...pier..lic.

zajawki.

taaa gdybys tomus nie mial czerwonych robotnkow na ulicach ameryki to nadal bylbys..oborowym.

muls , komuszku.Najlepiej wyjedź od razu do Moskwy.Wszystkim od razu ulży.A może już tam siedzisz?

tomus ja nie tam siedzam.... ja w twoim umysle.Wot taka technika ..oborniku.

krotko mowiac tęporyjku...mamy was, razem z kaczynckim.

Ty nie masz umysłu.Masz tam czerwoną płachtę z sierpem i młotem.
  • Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.