Skocz do zawartości
IGNORED

katastrofa pod Smolenskiem

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

Ależ to proste. Jest modelowym wzorem nieudacznika życiowego. ;)

Powiem ci stary , że mam się dobrze.Po za tym myślenie w kategoriach ,, jest mi dobrze więc mam wszystko w dupie'' dyskwalifikuje ciebie jako osobę chcącą dobra Polski.Na dzień dobry się odkryłeś.
Gość StaryM

(Konto usunięte)

Powiem ci stary , że mam się dobrze.Po za tym myślenie w kategoriach ,, jest mi dobrze więc mam wszystko w dupie'' dyskwalifikuje ciebie jako osobę chcącą dobra Polski.Na dzień dobry się odkryłeś.

W przeciwieństwie do ciebie, ja znam komunę. Żyłem w komunie i nie chcę jej powrotu. IV RP to był powrót komuny, tyle że bez Marksa i Lenina. Nie chcę powrotu komunistów takich jak Kaczyński.

Stary M .Wstawianie tych fotek świadczy o Tobie. 747 , chyba zakładki pomyliłeś.Nie mam nic przeciw Azjatkom , są ok.Ale wstawianie tutaj tych fotek jest bardzo merytoryczne.Otwórz nową , np Azjatki.Z chęcią pooglądam:)

Stary M .Wstawianie tych fotek świadczy o Tobie. 747 , chyba zakładki pomyliłeś.Nie mam nic przeciw Azjatkom , są ok.Ale wstawianie tutaj tych fotek jest bardzo merytoryczne.Otwórz nową , np Azjatki.Z chęcią pooglądam:)

Na miesiące zimowe proponuje zdjęcia na niebieskim tle.

W przeciwieństwie do ciebie, ja znam komunę. Żyłem w komunie i nie chcę jej powrotu. IV RP to był powrót komuny, tyle że bez Marksa i Lenina. Nie chcę powrotu komunistów takich jak Kaczyński.

Żyłeś w komunie?

Coś takiego.

Wszyscy żyli, jeszcze więcej dąży do tego by ponownie w niej żyć, jesteś w pierwszym szeregu tej braci, wraz z innymi lewakami z centrolewu.

D211A.jpg

Wzór kalendarza dla członków PO, PSL, SLD, RpP.

Osoba instruująca na zdjęciu to Filut

747:

Ty już zupełnie ocipiałeś?

To są zdjęcia Tupolewa, czy brzozy?

Już dawno gdzieś pisałem, że ten pacjent nie ma świadomości w jakim wątku aktualnie pisze.

Musisz się przyzwyczaić :)

Nie udało się z całym Sejmem, to Donald Tusk właśnie goli Platformę Obywatelską. Trwa posiedzenie zarządu rządzącej partii, podczas którego albo cała PO będzie tańczyć „po europejsku” i palić „to co w Europie”, albo wynocha. Tusk w tej sprawie jest jak Piotr I, który zwiedził Zachód na szybko i przyuczał bojarów do tytoniu. Powiedzieli mu w Brukseli: „zrób chłopie po europejsku”, to robi tak jak to rozumie. Jeden miesiąc, podatki na Kościół, drugi in vitro, trzeci związki partnerskie. Kołowrotek ideologiczny nakręca grupka modernizatorów, którzy pomagają w przycinaniu bród miejscowym bojarom: panie Rajewicz, Środa, Nowicka a jak się okazuje nawet Hanna Gronkiewicz – Waltz. Prezydent Warszawy nie chce być z tyłu i właśnie wsparła kampanię bilboardową promującą rodziców, których dzieci są homoseksualistami. Grupa dam wspiera premiera tam gdzie panowie do rewolucji obyczajowej aż tak się nie garną.

Poniekąd nawet metody Tuska są zrozumiałe wobec homofobicznych wypowiedzi Stefana Niesiołowskiego a nawet zapomnianych już nieco wynurzeń Ewy Kopacz na temat homoseksualistów. Dzisiaj cel jest jednak inny: to najbardziej konserwatywna część PO (Gowin, Godson, Żalek) ma złożyć a potem popierać nowy projekt o związkach partnerskich, tylko, że pod inną nazwą. Jeśli tego nie zrobią, miejsca w PO dla nich nie ma. Metody, które premier stosuje wobec swoich towarzyszy po pierwsze nie sprawdzą się wobec wszystkich z nich, po drugie nie sprawdzą się wobec Polaków. To dlatego Tusk musi dzisiaj przypominać, że PO jest w centrum sceny politycznej, mimo że sam wie najlepiej, iż od dawna centrowość Platformy to żart. Nie ma drugiego centrowego, a tym bardziej chadeckiego rządu w Europie, który miałby w głowie taki ideologicznego fioła jak dzisiaj gabinet Tuska. To prawda, w innych krajach zmiany często idą dalej niż proponuje premier, ale rozkłada się je na lata i są najczęściej pełną desperacji odpowiedzią na oczekiwania we własnych szeregach i nacisk „dołów”. U nas jest odwrotnie: Tuska narzuca tempo, przekierowuje Polskę na tory wojen ideologicznych i buduje mozolnie drogę do władzy radykalnej lewicy, która nie zadowoli się wyrąbanym przez niego otworem i sformułuje bardziej radykalny program. Premier sądzi, że przyspieszona rewolucja obyczajowa ochroni go od wzrostu poparcia dla projektu Kwaśniewskiego, Siwca i Palikota, ale się myli. To tylko uzasadni skrajne hasła Palikota, jako program któregoś z kolejnych rządów. Jeśli zebrać propozycje ideologiczne, które padają dzisiaj z obozu PO, to najbliżej im do rewolucyjnego programu Zapatero w Hiszpanii.

Tak naprawdę Donald Tusk chce zrobić z Polską to samo, co robi z PO: modernizować „po wschodniemu”, na siłę, szybko i w tempie. Modernizacji nie rozumie jako podniesienia wydatków na naukę i technikę, problemów ideologicznych nie rozwiązuje szukając kompromisu, choć w wielu sprawach byłby on możliwy (także rozszerzenia praw indywidualnych osób żyjących faktycznie w związkach innych niż małżeństwa). Ale tu nie o sprawę chodzi, lecz o awanturę. To nie jest ani podejście centrowe, ani zdroworosądkowe, ani dobre dla Polski. Każdą ze spraw podejmowanych przez Tuska można próbować załatwić inaczej, trzeba tylko chcieć i do tego ogarnąć problemy z bezrobociem, czy budową dróg, bo tak to czort kusi by przycinać prawicy wąsa i podkręcać nastroje.

Już dawno gdzieś pisałem, że ten pacjent nie ma świadomości w jakim wątku aktualnie pisze.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Obejrzałeś oszołomie?

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

zajrzyj do wątku o hujanie, największej artystce wszechczasów

ten trol nawalił tam kupsko z tysiąca zdjęć tego paszczura

zajrzyj do wątku o hujanie, największej artystce wszechczasów

ten trol nawalił tam kupsko z tysiąca zdjęć tego paszczura

Ale wzmożenie, uważaj na zawał, obetrzyj klawiaturę, jak nie jesteś botem, tępaku.

W następnych wyborach, nie omieszkaj oddać swój głos na PO, posrańcu.

Nie. Patafianie.

Debil

Ale wzmożenie, uważaj na zawał, obetrzyj klawiaturę, jak nie jesteś botem, tępaku.

W następnych wyborach, nie omieszkaj oddać swój głos na PO, posrańcu.

Debil

tępaków to sobie w najbliższej rodzinie szukaj, agencie koreański

Bardzo proszę nr 1

285372_576144919098785_50150192_n.jpg

Napatrz się, daj znać jak zechcesz kolejne.

Mam dostęp do tysięcy jej zdjęć.

To z przed tygodnia.

Pisałeś na ścianie i drzwiach w ubikacji /kiblu/, a właściwie to ryłeś, bo nie miałeś przy sobie niczego czym można by coś napisać.

Do ustalenia pozostaje element, jakim się posłużyłeś w ubikacji, do rycia.

747 co się stało , zamiast zamachu tyłek Azjatki , na eksplozję czekasz ?

Zamach był na pewno.

Zacznij się zastanawiać jak odwrócić kota ogonem, jak będzie to już narracja obowiązująca.

hujnia, genetyczny sobowtór 747

mitomania wkracza na kolejny poziom :)

aa, hail to hujnia, oczywizda

Czego zazdrościsz kostropaty, co masz ograniczony dostęp do internetu, Tusk Ci cenzurę wprowadził?

Poszukaj sobie czegoś co Ci odpowiada i zajmij się tym.

a hujnia artystką wszechczasów jest

a mogła lecieć tupolewem

Leciała, tylko nie Tupolewem i nie do Rosji, dlatego żyje koncertuje rozwija się brytyjskie czasopisma opiniotwórcze robią z nią wywiad i dają jej wizerunek na okładkę.

581753_577092509004026_726223573_n.jpg

318123_577099345670009_1738702523_n.jpg

747 co się stało , zamiast zamachu tyłek Azjatki , na eksplozję czekasz ?

Explozja się szykuje, jak Tusk straci większość w Sejmie.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.