Skocz do zawartości
IGNORED

To przestaje być śmieszne

Gość rochu

Rekomendowane odpowiedzi

yeffin

Odczep sie ode mnie-bos niepowazny-wyzywasz mnie w watku od starych pedofili,a potem logujesz sie

wlasnie pod tym nickiem-i zachowalem Twoje obrazliwe pw do mnie-tylko ze ja zachowuje sie jak

mezczyzna,a TY jak ??-masz cos na usprawiedliwienie-to pisz,a jak nie to nie siej zametu.

Pojales o co chodzi-czy upublicznic Twoje pozdrowienia dla mnie,a tak na przyszlosc-to nie strasz-ok!!

ROCHU

Nie ja o tym decyduje-mam i bede mial tylko jednego nicka-w pisaniu mam dosc ostry styl-lecz po

prostu nie wiem-gdyby to bylo 32 lata-to troche nie tak-lecz pare dni Adamowi nie zaszkodzi,troche

przemysli,a poza tym mysle ze na forum swiat sie nie konczy-ma rodzine,wiosna,maj-chce sie zyc.

ADAM pewnie wroci w tym miesiacu.Jest regulamin forum-wiec trzeba nie przeginac znaczaco-tu badzmy

obiektywni-to nastapilo,wiec sa konsekwencje tego.Gdy jedziesz bez biletu w autobusie-to raczej nie

pokazujesz kierowcy jezyka-prawda,bo wpadaja kanary i dupa mokra-ot taka najprostrza analogia sytuacji

A teraz ja spytam-co znaczy klucz do zdarzenia w postaci KAiM??

rochu, polemizowalbym ;) Regulamin

§ 6.

Punkt 4 e

e) rozpowszechnianie danych informatycznych zawierających wirusy komputerowe lub inne informatyczne rozwiązania destrukcyjne.

podchodzi pod "inne informatyczne rozwiązania destrukcyjne."

„Tak samo jak ludzie, Funky, bez żadnej różnicy” | VITUPERATIO STULTORUM LAUS EST

ROCHU

Nie jestem moderatorem-a wiesz i znasz ,bo moze byly pewne ustalenia miedzy stronami-gdy jeszcze

wlascicielem forum byl LUKAR-forum czytam od poczatku-wiec sporo wiem-nie atakowany brudow nie

wywlekam na swiatlo dzienne.

Powiedz co z tym KAiM wreszcie.

>hm..

>Regulamin forum nie zabrania wykorzystywania wadliwości samego silnika forum.

>Za co tak na prawdę McGyver dostał tego bana?

dobre, podoba mi się ta logika, czyli wchodząc komuś w nocy do zamkniętego mieszkania używając wytrycha, nic złego nie robię, bo tak naprawdę to mieszkanie nie było przecież zamknięte skoro je jednak otworzyłem i nie jestem żadnym nieproszonym gościem

tylko patrzeć jak po takich akcjach zleci się gromadka młodych haków i przenicują ten "silnik" na lewa stronę

piszcie póki można bo jak porządnie namieszają to przez tydzień nie zobaczymy tej stronki

czniać to . . . jak mawia prawdziwy noblista - jadem na ryby

• Użytkownicy+

Karać jakoś trzeba, jednak 32 lata to za wiele. Skoro jednak można odblokować w każdej chili, to ok. Wszyscy wiemy że forum dla Maca jest b.ważne, więc pewnie kilka dni na ochłonięcie i będzie po sprawie.

Franz , odblokuj człowieka bo prowadzi sie rozmowy w kilku watkach z jego udziałem . To ,że jest huliganem to wszyscy wiemy ale często pomaga . Mnie , jako jego dawnemu wrogowi , wypada prosic o zmianę decyzji bezinteresowanie . Zwłaszcza ,że zapewne już go ten ban bardzo zabolał i zrozumiał , że musi spokornieć .

...there is no spoon...

Jeśli ktoś na to forum się przypętał po to aby kręcić tu sobie lody, pozyskiwać zlecenia, stroić się w piórka dywanowego "miszcza", to powinien zostać zbanowany po wsze czasy. Wiedza, jaką by miał, nie ma tu nic do rzeczy. Nie dalej jak przedwczoraj, McGyver mnie namiętnie, bez dania racji, od chamów wyzywał. Dowodu na to nie mam, bo moderacja te kompromitujące go bzdety oczywiście powycinała. A to że McGyver przy okazji jakieś błędy w oprogramowaniu "niechcący" ujawnił, to bardzo dobrze. Może dzięki temu moderacja zajmię sie tym czym powinna się zajmować, a nie swoja ulubioną czynnością - inwigilacją ludzi.

wojtek 41

Wojciechu drogi kochany

207 dni jestem zarejestrowany

na forum prawie od poczatku

sledze dyskusje niemalze

w kazdym ciekawym watku.

Jesli moj humor CI wadzi

zglos-niech moderacja

na to cos poradzi.

Merytorycznie malo pisze,bo

wole wkolo siebie cisze.

Czy uwazasz,ze piszac z

tak niezlym rezonem

sprawiedliwe jest nazwanie

mnie wielokrotnie....bufonem!!!

Teraz powazna wrecz bardzo powazna prosba do moderacji

McGYVER jest wybuchowy jak wulkan-dymil tyle dni,mysle ze przestanie,

moderacja go zbanowala na prawie milion sekund-to niepojete i niesprawiedliwe.

Mysle,ze erupcja Adama po odblokowaniu go niezwlocznym ustanie na dwa miliony sekund.

Odblokujcie GO ,gdyz uwazam to,za sluszne-nic nie sugeruje,tylko proponuje.

Druga strona tez powinna sie oficjalnie jakos okreslic-takze przemyslcie-dajcie mu propozycje na pw.

Mysle,ze bedzie to dosc dobre i wlasciwe posuniecie-gdyz McGyver zyje tym forum.DZIEKUJE.

A nie uważasz że to, że taki muls obserwuje i koniecznie musi coś podrobić paluszkami na bocznicy jest bardziej zabawne?

Wiedza i doświadczenie przychodzą z wiekiem, najczęściej z wiekiem trumny.

Trochę sensu poproszę.

Fr@ntz

>ban może być zdjęty w dowolnej chwili.

To po co został założony z oznaczoną datą jak może być zdjęty=dziecinada.

Dowiedzcie się w tej modnejracji,gdzie sprzedają koła i to szybko.

Rano,pierdzielnięcie takim kołem w czoło,wiele może zmienić...w spojrzeniu na rzeczywistość.

• Redaktorzy

To co się wyświetla po zbanowaniu to jedno a to ile faktycznie trwa ban to drugie. Dla ostudzenia atmosfery McGyver "ma wolne" od forum do końca weekendu. Zresztą z tego co pamiętam to już raz Józwa ostrzegał jak będą kończyły się próby obchodzenia zabezpieczeń forum.

Fr@ntz

---------------------------------

"I am an audiophile"

modrzew47

>/../=dziecinada.

Potwierdzam.

Fr@ntz, przypominam że McGyver nawet po obejściu blokady pisał merytorycznie i bez inwektyw. Jedynym powodem było zacietrzewienie.

To co czynisz jest takie mądre jak np. Twoja postawa w sprawie praw autorskich do fotografii. Blokowanie niemal ostatniej osoby która dokonuje wpisów merytorycznych, i z takim zaangażowaniem POMAGA innym, a jednoczesne przymykanie oczu na postępki innych jest - bardzo delikatnie określając - głupotą.

Przemyśl to sobie.

Wiedza i doświadczenie przychodzą z wiekiem, najczęściej z wiekiem trumny.

Trochę sensu poproszę.

'Mysle,ze bedzie to dosc dobre i wlasciwe posuniecie-gdyz McGyver zyje tym forum.'

napisalbym, ze makgajwer żyje z tego forum....ale spadek zainteresowania apgrejdami odbije sobie po odbanowaniu....nie ma co płakac , zwolennikow chinskiej 'jakosci' jest jeszcze wielu...

Home is where the needle marks try to heal my broken heart...

gagacek

>>Fr@ntz, przypominam że McGyver nawet po obejściu blokady pisał merytorycznie i bez inwektyw.

aha, czyli pisanie o "bobrach" i wysmiewanie sie, wspolna napasc z Koobalem na starego audiofila to, pokazywanie, ze jestem taki mocny, ze nikt na AS nic mi nie zrobi, to merytoryczne wpisy? :) no to musze stwierdzic, ze AudioStereo jest ostatnio merytoryczne na maxa ROTFL... a spragnionym filantropii zawsze pozostaje "wal na PW"....

„Tak samo jak ludzie, Funky, bez żadnej różnicy” | VITUPERATIO STULTORUM LAUS EST

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.