Skocz do zawartości
IGNORED

To przestaje być śmieszne

Gość rochu

Rekomendowane odpowiedzi

• Użytkownicy+

Mnie nie razi że ktoś robi drobne naprawy, tuningi itp, za drobną opłatą. Mało tego, dobrze wiedzieć w razie czego kto i jak, przecież nikt nie zmusza nas do korzystania z tych usług. Na forum każdy z nas buduje sobie jakiś obraz/markę, jeśli ktoś jest w czymś dobry to czemu ma nie pomóc? Jeden zrobi to za piwo, inny za parę złociszy, sami decydujemy kto jest wart zaufania.

Są tacy co wymagają od babci stojącej z czapką śliwek, żeby kupiła kasę fiskalną.......

• Użytkownicy+

Burczymucha, 9 Maj 2010, 14:11

>nazwiska ???

>pamiętasz ile było krzyku o kawałek numeru IP.

>Zresztą co do nazwisk to nawet ja byłbym przeciw, choć nie należę do szczególnie wstydliwych.

Napisałem w nawiasie i dodałem "ew.". Spodziewałem się zresztą takiej reakcji.

Jednak pozostałe warunki są moim zdaniem konieczne. Robienie kropeczek w "O mnie", to robienie sobie z reszty forumowiczów jaj.

Robert

stary audiofil, 9 Maj 2010, 15:14

>Kazelot

>Ta babcia ze sliwkami miala ze soba majdan

>ten co powiedzial kawalerze mial na reku kajdan

>lecz ten co przy nim stal to wlasnie byl Majdan.

i świerszcze cykały...do rymu by było Karwa(n) :))

jasne , ze pokazówka, ale kilku sie złapalo na nią...może akurat niespecjalnych czajników, ale efekt zostal pewnie jakis osiagniety marketingowy...

Home is where the needle marks try to heal my broken heart...

stary audiofil

ja juz sie przenioslem na zagraniczne fora, tutaj z przyzwyczajenia cos czytam, bo takiej informacji jaka ja chce posiasc nie dostane tutaj ...jest to juz zbyt specjalistyczne , a wszystko co sie dzieje na forach hobbystow trafia tutaj z poslizgiem wielomiesiecznym, czesc rzeczy wogole nie trafia...

Home is where the needle marks try to heal my broken heart...

>>>jozwa maryn,

"...moderatorzy pracują honorowo, innymi słowy za darmo. Modearacja na forum jest społeczna, prowadzona przez forumowiczów..."

Nie wierzę. To was w jeszcze gorszym świetle stawia. Pobudki dla których staracie się rozpieprzyć to forum niech pozostaną dla mnie zagadką.

• Redaktorzy

rochu, 9 Maj 2010, 13:44

>jozwa maryn, 9 Maj 2010, 13:08

>

>>Tydzień blokady to nie nieszczęście,

>>proszę nie przesadzać.

>

>Ile ma trwać w końcu ten ban?

>Frantz pisał że do końca weekendu, tutaj Szanowny Pan Redaktor napomyka o tygodniu.

>Jak w końcu będzie?

Ja zdania nie zmieniłem - do końca weekendu

Fr@ntz

---------------------------------

"I am an audiophile"

i wiecie co wam powiem - znów kolejna dyskusja którą chciałbym spuentować obrazkiem - ale tego nie zrobię - bo zostają wycinane (lepiej pisać na tym forum, wyzywać się , toczyć gówniane wojny o pietruszkę - bo jak pokażę bobra ze szczoteczką to wszyscy są oburzeni)

Słucham tylko muzyki.

Yul - to nie była ani zoofili ani sodomia, pokaż mi choć jeden przykład w tym rysunku, który był w gatunku tych, o które mnie oskarżasz (a to że masz takie skojarzenia? - od tego są lekarze).

Słucham tylko muzyki.

Koobal, no proste TAL lub NIE? czy to takie trudne? takie skomplikowane rzeczy jak wstawianie obrazka z bobrami umiesz zrobic... to co jest?

„Tak samo jak ludzie, Funky, bez żadnej różnicy” | VITUPERATIO STULTORUM LAUS EST

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.