Skocz do zawartości
IGNORED

Katastrofa Tu 154M, teorie spiskowe...

foxbat

Rekomendowane odpowiedzi

jozwa, no to lepiej kupic chinskie rowery, interes bedzie lepszy, co na to poradze...

„Tak samo jak ludzie, Funky, bez żadnej różnicy” | VITUPERATIO STULTORUM LAUS EST

Muls, byłeś w IES w Krakowie? Ja miałem okazję tam pracować, co prawda jako konserwator IE ale kadra... cóż przekrój społeczeństwa(pod względem mentalnym oczywiście;))

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

Miłością do PICu to ty pałasz mlus..ja mam innego idola.To,ze wkleiłem to tylko dla cię..byś nie męczył habety a zajął się czyms pożytecznym..jeśli rozumiesz.Co z tym piwkiem...strefiłeś?

Gość discomaniac71

(Konto usunięte)

Bardzo ciekawe to opanowanie TVP przez PiS skoro dziennikarz TVP3 pozwala sobie na antenie na stwierdzenie ze bardzo dobrze ze ktos poparl Komorowskiego:-) Chodzilo o wybory w UK. Wydaje mi sie ze po prostu niektorzy odbieraja rzeczywistosc jak pobozne zyczenia. Oto wine za katastrofe ponosi byly prezydent a PiS zagraza demokracji w Polsce. Do tego wszechobecna nagonka na Kaczynskiego i manipulacja faktami zgodnie z wlasnym widzimisie. To szara codziennosc PO:-) Nie, nie jestem ani za PO ani za PiSem. Mam dosc klerykalizacji zycia spolecznego dlatego nigdy nie popre Kaczynskiego.

muls, 18 Lip 2010, 21:35

>wole meczyc habete.

Co Ty muls, Żeromskiego nie czytałeś? Bratać się trza!

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

>jozwa maryn, 16 Lip 2010, 21:28

>Embraery w Polsce latają od dawna, w Locie. Brazylia to wielka i wciąż rosnąca gospodarka, a także

>chłonny rynek, i robienie z nimi interesów ma dużą przyszłość.

Nie sposób się nie zgodzić.

>Wybór takiej oferty (o ile nie była

>znacząco gorsza finansowo od konkurencyjnej) wydaje sie zarówno zgodnie z ekonomicznym myśleniem,

>jak i rozsądny.

Wybór akurat tego samolotu jest bez sensu (to znaczy sens jest, ale gdzie indziej niż powinien). Embraer 175 jest typowym samolotem komunikacji REGIONALNEJ, a dla VIPów potrzebny jest samolot mniejszy który lata wyżej i dalej. Czyli coś całkiem innego.

Jestem Europejczykiem.

>discomaniac71, 19 Lip 2010, 00:39

>Bardzo ciekawe to opanowanie TVP przez PiS skoro dziennikarz TVP3 pozwala sobie na antenie na

>stwierdzenie ze bardzo dobrze ze ktos poparl Komorowskiego:-)

Kolega wyraźnie nie w temacie. TVP jest opanowane przez PiS który zawarł cichy sojusz z SLD. W ramach umowy bastionem PiS jest TVP1, w TVP2 ma swoje wpływy SLD a reszta kanałów? Jaką oglądalność ma ta reszta??? Podejrzewam, że zdecydowana większość Polaków nawet nie wie, że jest coś takiego jak TVP3. No to niech tam sobie kwitnie pluralizm, może ktoś da się na to nabrać. No i proszę - działa :-))).

Jestem Europejczykiem.

Ciekawy wykaz samolotów dla VIP w Europie. Nie wiem na ile aktualny ale warto rzucić okiem:

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Jestem Europejczykiem.

Gość discomaniac71

(Konto usunięte)

Nie no jasne PO jest idealna:-) Taka kulturalna i w ogole:-) Tylko ciekaw jestem ilu z Was zna tych ludzi i wie do czego sa zdolni. Nie, nie mowie o znajomosci ze srodkow masowego przekazu:-)

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.