Skocz do zawartości
IGNORED

Katastrofa Tu 154M, teorie spiskowe...

foxbat

Rekomendowane odpowiedzi

Gość dziadekwłodek

(Konto usunięte)

dziwne,zaczepiasz przy porannej kawie,teraz radzisz wkleić klepkę....rozwijasz się jak motyl w larwę.

Nie ma w tym nic dziwnego. Pisałem o porannym przeglądzie prasy w wykonaniu Paradowskiej. Jak znajdziesz z tego linka to go sobie wklej. Sam piszesz, że nie słuchałeś - a zarzucasz mi, ze nie zrozumiałem. Pij kawę bez dodatków.

Gość dziadekwłodek

(Konto usunięte)

masz rację,przepraszam.Wpis pomyłkowo komu innemu przypisałem i poruszyłem temat.Więc nie Ty tylko ja Ciebie zaczepiłem.Już się nie powtórzy.

Nie ma sprawy.;-)

Amerykanie Bin Ladena nie mogli znaleźć przez 10 lat.

Wierzysz w to?

Benazir Butto b.premier pakistanu w 2008r udzielila wywiadu w ktorym powiedziala ze BinLaden dawno ziemie gryzie.

Moj brat w szwecji pracuje z rodowitym pakistanczykiem z tej miejscowosci w ktorej rzekomo Ladenik bywal...

No coz okreslil to mianem "szopki"

o mój ulubiony ekspert głos zabrał

Jak wklejasz wypowiedzi to sprawdz kto je NAPISAL

Bo cos Ci sie myli stary...

a mógł już nie pracować

"Amerykański Senat przegłosował w piątek podwojenie nagrody wyznaczonej za schwytanie lub informację prowadzącą do pojmania przywódcy Al-Kaidy, Osamy bin Ladena.

Chce, by zwiększono ją z 25 do 50 mln dolarów.

Podwyższenie nagrody za najbardziej poszukiwanego terrorystę świata uchwalono niemal jednogłośnie. Decyzję senatorów musi jednak zatwierdzić Izba Reprezentantów, a potem prezydent USA George W. Bush. "

i wspomóc finansowo konto Sakiewicza

To wina tych, którzy rządzili krajem, a dotychczas nie ponieśli za to odpowiedzialności.

jak zwykle kłamiesz , prezydent poniósł odpowiedzialność 10 IV.Cokolwiek wiąże się z Kaczyńskimi kończy się katastrofą w którą innych za sobą pociągają.

747 nie dostrzegasz podobieństw ?

"Traumatyczne dzieciństwo i młodość, strach, ale i uczucia altruistyczne zdeformowane przez pychę zaprowadziły Anakina na stronę zła. Pochłonięty przez Ciemną Stronę, Darth Vader rozpoczął wypełnianie rozkazów Palpatine'a od rzezi w Świątyni Jedi. Następnie usunął przywódców separatystów, a ostatecznie, targany negatywnymi emocjami, oskarżył o zdradę swoją żonę"

prezes każdego tylko nie żonę o zdradę oskarży.

Wczoraj Tomasz Lis rozbił się w Warszawie, nawet nie korzystając nie tylko z żadnego samolotu,>>>> cienzko bylo przezywac te przypominane niesympatyczne historie kurduplowi.Mysle raxczej ze Lis sie nie rozbił... ale kurdupel nie wystartował.

rozmowa glupiego ktory wie ze nic nie powie, bo nic nie wie.Normalnie kadego szlag trafi.ja bym dal w morde ale to jezd zdaje sie niezgodne ze sztukom.

Niestety fakty są inne, są opinie o skierowaniu skargi na Lisa do Rady Etyki Mediów.

Co świadczyłoby o totalnym juz skretynieniu PiSSmanów. Chyba że skarga jest na nadmierną łagodność Lisa.

Jestem Europejczykiem.

Pokaż mi człowieka, podaj temat, a powiem Ci co napisze w danej sprawie.

Nie potraficie Koledzy nawet spróbować wznieść się ponad nienawiść, nawet tę dobrze ukrytą.

nie my wspieramy Jarosława "Zemsta" Kaczyński,nie my straszymy wiedzą tajemną mówiąc wiem ale nie powiem...

Nie my Straszymy Merkel ...747 widać wyraźnie psychiczne problemy u prezes.

Koalicja PO i PSL była koalicją stabilną.

Spadł samolot z 96 osobową elitą i Prezydentem, ale koalicji nic się nie stało, bo to silna stabilna koalicja.

Polska potrzebuje bardzo silnego rządu i bardzo stabilnego.

Taka silna i stabilna koalicja jak PO z PSL, dotąd w Polsce jeszcze się nie zdarzyła.

Po raz pierwszy w historii koalicja przetrwała pełną kadencję, bo była silna i stabilna.

Polska potrzebuje na trudne czasy, które nadchodzą silnej i stabilnej koalicji.

Tylko silna i stabilna koalicja przeprowadzi Polskę przez trudny nadchodzący czas kryzysu, który na pewno przyjdzie.

PO i PSL się sprawdził w dotychczasowym przeprowadzaniu Polski przez kryzys światowy.

Polska jest dziś relatywnie bezpieczna dzięki silnej i stabilnej koalicji.

PO i PSL bezpiecznie przeprowadzi Polskę przez kryzys.

""W miniony poniedziałek otrzymałem analizę prof. Nowaczyka rekonstruującą trajektorię poziomą lotu Tu-154, z której wynika, że polski samolot przeleciał ok. 4 m nad brzozą" - mówi "Gazecie Polskiej" szef parlamentarnego zespoły, wyjaśniającego katastrofę smoleńską, Antoni Macierewicz. Jego zdaniem, teoria profesora Nowaczyka całkowicie zaprzecza tezom raportu Millera i ustaleniom rosyjskich śledczych."

coraz ciekawiej.Idąc tropem Sakiewicza niedługo opis akcji "Broza" i wywiad z anonimowym agentem odpowiedzialnym za złamanie brzozy.

Czytelniku wspomóż konto Sakiewicza i europosła PiS Czarneckiego .

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.