Skocz do zawartości
IGNORED

Katastrofa Tu 154M, teorie spiskowe...

foxbat

Rekomendowane odpowiedzi

Poważne zmiany geopolityczne jakie nastąpiły w Europie wschodniej po katastrofie smoleńskiej pokazują, że miała ona wielu beneficjentów.

Zmarginalizowanie polityczne Polski jakie obserwujemy, jest dowodem na destrukcyjny charakter tej zmiany na naszą pozycję.

Donald T., mówi najpierw o dominacji Berlina, a kiedy dostaje kopa w d.pe od kanclerz Merkel jedzie do Rzymu płakać w rękaw, a i tak to nikogo nie obchodzi bo premier Montii ma rodowód z jaskini lwa czyli finansjery, więc chłoptaś z mieszkankiem na własność jakim jest polski obecny premier go nie interesuje jako partner do czegokolwiek.

dziwny tok rozumowania.Więc każdego wariata należy przesłuchać tylko dlatego ,że faktom przeczy?

Może nie każdego, ale na pewno byłych lub obecnych posłów, ministrów i różnych "osobistości". Wariactwo takiego ujawni się w pełni. Inaczej będą gęgąć bez końca.

Poważne zmiany geopolityczne jakie nastąpiły w Europie wschodniej po katastrofie smoleńskiej pokazują, że miała ona wielu beneficjentów.

Zmarginalizowanie polityczne Polski jakie obserwujemy, jest dowodem na destrukcyjny charakter tej zmiany na naszą pozycję.

Donald T., mówi najpierw o dominacji Berlina, a kiedy dostaje kopa w d.pe od kanclerz Merkel jedzie do Rzymu płakać w rękaw, a i tak to nikogo nie obchodzi bo premier Montii ma rodowód z jaskini lwa czyli finansjery, więc chłoptaś z mieszkankiem na własność jakim jest polski obecny premier go nie interesuje jako partner do czegokolwiek.

>>>>>mamlak to nazywa kompleksem judasza numerek tak wiec idz do spowiedzi.Tusk został zaproszony razem z mieszkankiem.Ale faktycxznie smolenska wyprawka zmieniła bieg historii..tyle ze jeszce nie wiemy..gdzie.

muls ty tak na poważnie?Nic nie rozumiesz?Czy głąba tniesz...jak zwykle?

Tusek zaczyna się podpinać pod Urbana,delikatnie i niezauważenie...tak myśli.

dziwne tylko dlaczego nie ma reakcji zalogi jak schodza na 20m...)

Dopiero po roku z okładem to zaciekawienie?

Nareszcie coś mnie dziś rozbawiło.

Jestem Europejczykiem.

Dopiero po roku z okładem to zaciekawienie?

Nareszcie coś mnie dziś rozbawiło.

To bylo PYTANIE RETORYCZNE z mojej strony...

A Twoj wpis tez poprawil mi humor :)

przede wszystkim PIS ponieważ bez katastrofy nikt na deszczu pod pałacem z namiotem by nie stał. "benefitem" był powrót do liczącej się polityki i prawie wygrane wybory. więc ostrożnie z tymi beneficjentami bo zaraz się okaże że każdy coś zyskał i wtedy teorie spiskowe nie będa pasowały do postaw anty-rządowych, już nie pasują.

PS. bez katastrofy nikt by kaczyńskiemu pomników nie stawiał. to te profit - a bez tego byłby jednym z kolejnych prezydentów, nikim wielkim (no bo nie był).

Witam forumowe lemingi;-) Jak podpiszą ACTA to Wasz los będzie przesądzony - pójdziecie w niepamięć jak cała obecna ekipa.

Następny Jelonek Bambi podjarany popierdółką facetów którzy przed chwilą chwalili ACTA a teraz udają że było całkiem inaczej.

Wpisz sobie w google "ACTA a zespół PiS ds. inwigilacji internetu".

Zobaczysz strony których już nie ma. Taki wehikuł czasu :-).

Jestem Europejczykiem.

wracajac do tematu zeby sie nie powtarzac.Jest zarejestrowany łoskot uderzenia o brzoze , dartego metalu i okrzykow ludzi..Jest trasa wycietych drzew poczynajac od złamanej brzozy.Jest wbity element skrzydla w zlamana brzoze.Nie ma zadnych sladow dzialania materialow wybuchowych w zadnym miejscu.To tyle warunkow poczatkowych zeby domorosli eksperci mieli od czego zaczynac.

wracajac do tematu zeby sie nie powtarzac.Jest zarejestrowany łoskot uderzenia o brzoze , dartego metalu i okrzykow ludzi..Jest trasa wycietych drzew poczynajac od złamanej brzozy.Jest wbity element skrzydla w zlamana brzoze.Nie ma zadnych sladow dzialania materialow wybuchowych w zadnym miejscu.To tyle warunkow poczatkowych zeby domorosli eksperci mieli od czego zaczynac.

Tu jest więcej na ten temat:

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

[prez. L.K. nie był] nikim wielkim (no bo nie był).

Był bardzo malutki.

Ukryta Zawartość

wracajac do tematu zeby sie nie powtarzac.Jest zarejestrowany łoskot uderzenia o brzoze , .

No patrz a w ktorym miejscu w stenogramie

Ukryta Zawartość

bo ja tam nie widze niczego co by bylo przypisane odglosowi uderzenia w brzoze (swoja droga ciekawe czy jest taki wzorzec do ktorego mozna porownac)

i nastepna ciekawostka :

Ukryta Zawartość

a tak slyszala ten fragment komisja Millera

10:28:21 -> [puk-puk, puk-puk] [odgłos pukania w przyrządy pokładowe]

10:28:22 -> k**wa...

10:28:23 -> [puk-puk, puk-puk] [odgłos pukania w przyrządy pokładowe]

(i teraz słychać ujawnione już):

10:28:33 -> Teraz go naciśnij!

Moze MAK zamiast wciskac na sile pijanego Blasika do kokpitu zastanowila by sie czemu nawigator sie wkurwil?

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Zapytaj Ruskich, nie ten adres.

Przeciez doskonale wpisujesz sie w ich metodyke dzialan i uwazasz ze sprawa jest wyjasniona.

Jako Homosapiens natomiast spokojnie mozesz odpowiedziec mi na powyzsze pytanie bez problemu.

Sa wiec conajmiej dwa powody dla ktorych to pytanie moze byc skierowane do Ciebie

Ukryta Zawartość

lubie te artykuły w gw z wyłączonymi komentarzami :]

wdrukowujemy wdrukowujemy wdrukowujemy

Macierewicz macierewiczem ale przecież to jest nielogiczne co GW pisze

ci mówią, że to jest pierwsza naukowa analiza a argument przeciw jest że w skłądzie komisji byli naukowcy. no i co z tego ? wskazać trzeba treść innych analiz

albo najpierw że GPS jest nieprecyzyjny ( kierowcy to wiedzą, też argument, jakby w tutce był sprzęt z samochodu osobowego) a potem , że samolot był w półbeczce i GPS to wyłapał. To w końcy GPS jest nieprecyzyjny czy nie jest ?

cytat

tymczasem, jak wie każdy kierowca korzystający z nawigacji samochodowej lub żeglarz, błąd bywa całkiem spory. Zwłaszcza w pionie.

no ja w pionie anie nie jeździłem samochodem , ani nie pływałem łódką

albo to

Binienda w ogóle nie uwzględnił, że były wypuszczone tzw. sloty. W momencie uderzenia mogły owinąć się wokół pnia, przejmując część siły uderzenia. Wewnątrz skrzydła, w miejscu, w którym uderzyło ono w drzewo, mogły znajdować się jakieś wzmocnienia, konstrukcja wewnętrzna, np. ściana zbiornika paliwa, ale także żebro, do którego mocowane są siłowniki wysuwające i chowające slot i klapę.

mże , mogło, prawdopodobnie

chyba ryba

skoro widzieli wrak to nie powinno być może ale napewno

jedynym sensownym rozwiązaniem jest zrobić to dochodzenie od nowa

ale nie, debile nie zrobią bo jak to wypadnie w sondażach no i co rosja powie , obrazi się pewnie

więc skazani jesteśmy na takie wynurzenia naturszczyków z dwóch stron

Moze MAK zamiast wciskac na sile pijanego Blasika do kokpitu zastanowila by sie czemu nawigator sie wkurwil?

błasik to czysta zagrywka marketingowa

bo się takie hasło sprzeda zawsze

skoro nie tolerujesz zapisow to jedz przyjrzec sie brzozom.Wbitego odlamka juz nie ma, bo wydlubali.

powinien istniec protokół , że ten odłamek skrzydła w tej brzozie to właśnie ten odłamek który jest pozostałością po uderzeniu

jak nie ma takiego protokołu to nie ma przyczyny , nie ma nic poza spekulacjami.

a wszyscy wiemy że nie ma

Ukryta Zawartość

Jeżeli coś wygląda absurdalnie to nie znaczy, że nie jest prawdziwe

skoro nie tolerujesz zapisow to jedz przyjrzec sie brzozom.Wbitego odlamka juz nie ma, bo wydlubali.

AAa rozumiem mulsik ze tam byles i robiles analize osobiscie - kamien z serca mi spadl...ze mamy kogos na audiostereo

z wiedza bezposrednia z miejsca katastrofy.

a wszyscy to kto?

jak na razie to robercik ciebie traktuje jako bezposredniego uczestnika zajsc.

ba nawet jako fachowca trzymajacego wszystkie dokumenty w szafie.

powinien istniec protokół , że ten odłamek skrzydła w tej brzozie to właśnie ten odłamek który jest pozostałością po uderzeniu

jak nie ma takiego protokołu to nie ma przyczyny , nie ma nic poza spekulacjami.

a wszyscy wiemy że nie ma

Mulsik wie ze byl ;)

A tak na powaznie to odlamany fragment skrzydla nie dosc ze z 11 na 12 kwietnia sie zmienil wymiarami ( co jest opisane w dokumentacji ) to jeszcze

podobno zmienil polozenie (co teraz Macierewicz wspomnial) :)

I niech ktos mi odpowie co scielo druty elektrowni jak juz oficjalnie wykluczono tutke bo byla tam 2min pozniej?

Rozdzierający dźwięk i towarzyszące mu krzyki słyszeliśmy na nagraniu udostępnionym w styczniu 2011 r. przez rosyjski MAK. Komisja Millera nigdy tego fragmentu nie emitowała>>>>>.stenogram to nie nagranie.Inny profesor wykonal badanie i stwierdził ze mozliwa jest sciecie brzozy przez skrzydlo .Odlamek w brzozie był sygnalizowany juz na drugi dzien katastofy.

elektrownia jest oczywistom probom zamaskowania zamachu.Nalezy zapytac....po co.

Odlamek w brzozie był sygnalizowany juz na drugi dzien katastofy.

protokół a nie sygnalizacja

że ten odłamek, że z tego skrzydła, że w tym drzewie, że taki jak trzeba kont umiejscowienia, że głębokość właściwa , plus próbki drzewa, gęstości etc etc etc

na papierze, podpisane przez gości których w razie co można wziąść za ryj i postawić do raportu

bartus napisz do tatiany i spytaj.Jesli myslisz ze jezdes mondrzejszy od prokuratora wojskowego....to mysl sobie.A mnie generalnie twoje myslenie niewiele obchodzi.

bartus napisz do tatiany i spytaj.Jesli myslisz ze jezdes mondrzejszy od prokuratora wojskowego....to mysl sobie.A mnie generalnie twoje myslenie niewiele obchodzi.

czyli twoje wywody o brzózce o kant można obić bo bredzisz jak macierewicz tylko w innej mgle

bartus drobna roznica.jak nie wywodze .Ja czekam.na koniec .I nie pie..le bez sensu od dwoch lat nie majac calego materialu a jedynie czastkowe odpryski.

rok temu już to pisałem ale jeszcze raz: zrobić dochodzenie trzeba od nowa ale najpierw utajnić

bo inaczej w oparach absurdu

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.