Skocz do zawartości
IGNORED

Katastrofa Tu 154M, teorie spiskowe...

foxbat

Rekomendowane odpowiedzi

Ty zapewne Ruskim,Niemcom,innym wlazłbyś w d...ę.

Typowa odpowiedź na poziomie sfrustrowanego polaczka. Albo my im wchodzimy, albo oni nam. Tertium non datur. Spędziłem w różnych krajach 15 lat bez wchodzenia nikomu w odbyt. A co do Rosji, to wypowiadam się na podstawie własnych doświadczeń i wykształcenia.

Co raz bardziej przekonuje mnie że rzad coraz bardziej się obnaża i pokazuje,stawia sie w roli "pożytecznego idioty"zarówno wobec zachodu,Uni,jak wschodu,Moskwy.Wystarczy tylko się obiektywnie,ze skutecznym filtrowaniem całej tej rżądowo-medialnej propagandy,przyglądnąć wstecz i na bierzące wydarzenia, a raczej jego strategię,żeby widzieć tą machinę wielkiego oszustwa wobec kraju i jego zwłaszcza niepokornego narodu,ale konsekwencje i tak ponosimy wszyscy,w perspektywie czasu wcześniej czy póżniej.Odczuwamy i odczujemy również po kieszeni.

Co raz bardziej przekonuje mnie że rzad coraz bardziej się obnaża i pokazuje,stawia sie w roli "pożytecznego idioty"zarówno wobec zachodu,Uni,jak wschodu,Moskwy.Wystarczy tylko się obiektywnie,ze skutecznym filtrowaniem całej tej rżądowo-medialnej propagandy,przyglądnąć wstecz i na bierzące wydarzenia, a raczej jego strategię,żeby widzieć tą machinę wielkiego oszustwa wobec kraju i jego zwłaszcza niepokornego narodu,ale konsekwencje i tak ponosimy wszyscy,w perspektywie czasu wcześniej czy póżniej.Odczuwamy i odczujemy również po kieszeni.

Popracuj na tekstem , wzorujesz się na bełkocie .

Rydz , w dupę nie trzeba włazić , tylko robić interesy , a można robić takie które obustronnie są korzystne .

Dodam tylko że to za co rzad jest odpowiedzialny po tych kilku latach rządzenia,złe owoce,wszelkie zło,w tym Katastrofę Smoleńską,również ,Tusk i całą jego ekipa przerzuca swója odpowiedzialność na Pis i ewentualnych przeciwników,tych których zauważają niemoc,a nawet złe strategie wobec Narodu.Sami nigdy praktycznie nie mieli perspektyw rządzenia dla dobra wspólnego,narodowego.Jedyną ich strategią to kłamstwo i upodlenie przeciwnika,bezwzględnie wobec wszelkich zasad dobra wspólnego i wszystkich"świętości"strategia iście rodem z piekła!Dla narodu już są rozumiani jako zły sen.i niech tak przeminą!

dzięki tobie Polska jest pośmiewiskiem...tak trzymaj bohaterze

Dodam tylko że to za co rzad jest odpowiedzialny po tych kilku latach rządzenia,złe owoce,wszelkie zło,w tym Katastrofę Smoleńską,również ,Tusk i całą jego ekipa przerzuca swója odpowiedzialność na Pis i ewentualnych przeciwników,tych których zauważają niemoc,a nawet złe strategie wobec Narodu.Sami nigdy praktycznie nie mieli perspektyw rządzenia dla dobra wspólnego,narodowego.Jedyną ich strategią to kłamstwo i upodlenie przeciwnika,bezwzględnie wobec wszelkich zasad dobra wspólnego i wszystkich"świętości"strategia iście rodem z piekła!Dla narodu już są rozumiani jako zły sen.i niech tak przeminą!

dobre....przybędzie dowcipów o durnych polakach

Dodam tylko że to za co rzad jest odpowiedzialny po tych kilku latach rządzenia,złe owoce,wszelkie zło,w tym Katastrofę Smoleńską,również

Rząd nalegał , żeby za wszelką cenę lądował , " jak nie wylądujemy to mnie zabiją "

Bardziej szedłem na skruty myślowe,to co mamy po Katastrofie,tą katastrofę w związku z jej "rozgrywaniem",brakiem,może niemocą wobec jej wyjaśnienia.Ale i odpowiedzialnością za jej przygotowanie,nie wiem zresztą po co ja tu piszę...

Gość rydz

(Konto usunięte)

Rydz , w dupę nie trzeba włazić , tylko robić interesy , a można robić takie które obustronnie są korzystne .

0

Rozwiń myśl,jakie dobre interesy ten rząd zrobił,z ruskimi?

wladz

dzięki tobie Polska jest pośmiewiskiem...

Posługujesz się retoryką Tuska.jemu też wstyd za Pis.zwłaszcza za Jarosława.ale to nie zmienia rzeczywistości.Nieda się jej zaklinać,życzeniowo...może to Ty sie będziesz, już nie długo,wstydzić,swojej naiwności...prawda wyłazi ,chcesz czy nie,wyjdzie...

choć zapewne uzansz to za sukces ponieważ wieprzowina staniała z powodu nadmiaru świń w kraju

wladz

Posługujesz się retoryką Tuska.jemu też wstyd za Pis.zwłaszcza za Jarosława.ale to nie zmienia rzeczywistości.Nieda się jej zaklinać,życzeniowo...może to Ty sie będziesz, już nie długo,wstydzić,swojej naiwności...prawda wyłazi ,chcesz czy nie,wyjdzie...

na szczeście policzyłem i nie ma szans na samodzielne rządzenie podobnych tobie,niemniej dużo krwi napsujecie

używam liczby mnogiej bowiem was wszystkich smoleńskich do jednego wora wrzucam

Gość rydz

(Konto usunięte)

wladz

Ja myślę że wladzowi trzeba wybaczyć bo,on głuchy jest jak pień,osoba która tłumaczy mu językiem migowym,celowo wprowadza go w błąd:)

Rozwiń myśl,jakie dobre interesy ten rząd zrobił,z ruskimi?

Nie szkodzi " handlowi " , między Polską a Rosją . Nie szkodzenie " handlowi " to nie jest równoznaczne z włażeniem w dupę .

Poprawił to co zepsuł Jarek , i nie prowadzi przynoszącej tylko same szkody awanturnickiej polityki .

Natomiast rządy SLD i PIS spieprzyły niesamowicie rurociąg gazowy . Rosja proponowała tym rządom puszczanie drugiej nitki do Niemiec .

Jednak nasi włodarze nie zgodzili puszczać przez Polskę z pominięciem Ukrainy . Przez chęć przypodobania się społeczeństwu , nie pilnowania interesów Polski , droższa rura idzie po dnie Bałtyku . Za droższą rurę zapłaci Polska , domyślasz się w jaki sposób. W zasadzie to już płacimy .

Za Wałęsy było to samo ( można to nazwać niewłażeniem w dupę i nieprowadzenie interesów z ruskimi )

Rydz Ty nie myśl , że jestem wielkim zwolennikiem rządu PO , jednak jestem zwolennikiem mniejszego zła ( mniejszego to skromnie powiedziane ) .

Aha , odnogi od podwodnego rurociągu do Polski nie będzie , to jest niewykonalne , Rosja i Niemcy dbają o swoje interesy .

Tutaj nikt w Polsce nie doprowadziłby do tego .

Gość rydz

(Konto usunięte)

Nie szkodzi " handlowi " , między Polską a Rosją . Nie szkodzenie " handlowi " to nie jest równoznaczne z włażeniem w dupę .

Daj spokój,co znaczy nie szkodzi?handel być musi,tyle że jest to handel na warunkach rosji,to jest ten dobry interes jaki robi rząd?

Z rurociągiem zrobili co chcieli.

Jeżeli chodzi o partie polityczne,wisi mi to kto rządzi,niech rządzi mądrze,wszystko,ten do tego się nie nadaje.

niestety was przybywa ,kraju nie utopicie lecz problemów narobicie...obecnie powraca schemat durnego ,zapatrzonego w kieckowego biało czerwonego oszołoma

Vladz,zmień tłumacza!

jesli rzad kurdupla prezentuje TAKIE SAME wartosci myslowe jak tedzik i rydzyk, a koncu SAMI na to nie wpadli z wiadomych wzgledow, to niech bog ma nas w opiece jesli ci idioci dojada do wladzy.A moze to MUSI sie stac wreszcie .....Wtedy spadnie ilosc idiotow na km kwadratowy Polski.

na jakies cztery lata.Ale na swoj sposob bo bedziemy oaza idiotow w europie i skansen sredniowiecza.bedziemy na granicach budowac wiezyczki strzelnicze na wszytkie strony swiata a jedynym przyjacielem znowu bedzie orban i wegry.

Pomijam juz drobny szczegol ze premier czy prezydent jak mu wyjdzie, doprowadzi do lez europe...smiechem.

Ale niewatpliwie skonczy sie wreszcie cyrk smolenski a winni zostana wreszcie rozstrzelani.

Daj spokój,co znaczy nie szkodzi?handel być musi,tyle że jest to handel na warunkach rosji,to jest ten dobry interes jaki robi rząd?

Zapytaj się tych co eksportują swoją produkcję do Rosji i żyją z tego .

Nawiasem mówią Rosjanie dali po łapach nieuczciwym przedsiębiorcom reeksportującym mięso ( może chodzi jeszcze o wyrób wędlin z tego mięsa ) i sprzedającym jako wyhodowane w Polsce .

Z rurociągiem zrobili co chcieli

Zrobili drugi droższy wariant , bo bez zgody polskiego rządu nie mogą puszczać na terytorium Polski rurociągu , każdy straciłby cierpliwość ( zresztą nie chodzi tu o cierpliwość , a zysk i zaspokojenie narastającego zapotrzebowania w energię odbiorcy ) .

Wariant można było przewidzieć , energia ma być dostarczona z pominięciem Polski i Ukrainy .

Macie dośc luźny związek z intelektem.

To da się lubić jeśli śmieszy.

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.