Skocz do zawartości
IGNORED

Katastrofa Tu 154M, teorie spiskowe...

foxbat

Rekomendowane odpowiedzi

Putina nie widzę ale da się domalować ;-). Będzie nawet łatwiejsze niż pośmiertne dorobienie Lechowi geniuszu.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Jestem Europejczykiem.

Gość dziadekwłodek

(Konto usunięte)

To budujemy to mauzoleum czy nie?

Jeżeli się zdecydujemy to podstawowym problemem będzie czyje to mauzoleum. Lecha i Marii, Lecha i Marii i pisowskiego zdrowego jądra czy wszystkich. I czy będze "nasze" czy "ich".

Jarek i kamaryla z pewnością będą chcieli, żeby to było ich, czyli "nasze". I żeby co roku w rocznicę katastrofu rano inscenizowac dobijanie rannych a wieczorem urządzać marsz z pochodniami w norymberskim stylu.

Mauzoleum już jest albo miało być! Przecież przez lata dawano pieniądze z budżetu państwa i samorządu na prywatną inwestycję - świątynię Opatrzności Bożej - uzasadniając to tym (także), że będzie to miejsce doczesnego pochówku Wielkich Polaków. Mimo to L. I M. Kaczyńskich umieszczono jak sublokatorów na Wawelu. Znając wytworzone w ostatnich latach zamiłowanie niektórych środowisk do ekshumacji, nie mogę wykluczyć, iż i w tym przypadku ona nastąpi, a Wawel nie będzie ostatnim miejscem spoczynku.

Uważam, że pochówek Lecha Kaczyńskiego i jego Małżonki na Wawelu był dużym błędem. Nie pierwszym zresztą - tylko czy już na pewno ostatnim?! Podobnym błędem było umieszczenie tam szczątków gen. Władysława Sikorskiego. Postaci mocno kontrowersyjnej.

Gość dziadekwłodek

(Konto usunięte)

Tak idąc wstecz, możemy zdezawuować wszystkich tam pochowanych...

A może inaczej; wszystkich chować na Wawelu...?!

Niekoniecznie! Wawel należało potraktować jako rozdział zamknięty.

Ale przecież zarówno ŚOB, jak i Wawel należą do czarnych. Logiczne zatem że to oni decydują kogo i gdzie umieścić.

Słyszałem że nowo wybrane władze Egiptu zamyślają o wyburzeniu piramid z pobudek religijnych.

Należy więc wykorzystać tę okazję. Rewitalizować pustynię błędowską, i już zacząć przetargi na budowę kilku sztuk piramid, oraz sfinksa na podobieństwo Alika.

Pensjonariusze z czasem się znajdą. Listę powinni otwierać Kaczyńscy, perspektywicznie z jeszcze niepoległym bratem. I jak przystało na piramidę, z kotem odpowiednio zmumifikowanym.

W dalszej kolejności można uhonorować Małysza, Kubicę, Wałęsę (ale z dala od Kaczyńskich), i mnie jako pomysłodawcę. A gościnnie możnaby położyć niemal przecież czczonego w naszym kraju - Chucka Norrisa.

Turyści zjechaliby się z całego świata jak łososie do wodopoju.

Tylko niestety trudno wygrać z Arabami w kategorii "ciepłe morze".

Ale może dałoby się zbudować jakiś zbiornik zaporowy, i ogrzewać go gazem. Łupkowym, rzecz jasna !

aha, coby pustynia zasługiwała na to miano, w dobie holografii laserowej, można kreować efektowne i pouczające fatamorgany. Np wizualizacje dotyczące katastrofy smoleńskiej. Antoni Macierewicz jako główny konsultant.

Albo jak SB przywozi Lecha Wałęsę motorówką wyłaniającą się ze sztucznej mgły.

I jak Jaruzelski wysyła Grzegorza Piotrowskiego na niesławną ostatnią akcję, kreśląc za nim w powietrzu gwiazdę. Czy pięcio czy sześcioramienną, to już niech Macierewicz zdecyduje.

Aha, jeszcze jeden detal. Napis nad bramą wjazdową do tej pustyni, powinien namalować sam prezydent Komorowski. Aby dać satysfakcję swoim adwesarzom, powinien zawrzeć to w formie : " DOLINA KRULUF ".

jakby co, to niech czcigodna moderacja nie ściga kol. Almagry z mojego powodu. To wprawdzie można uznać za inwektywy, ale nawet kreatywne, muszę przyznać.

coś nowego , nie wredny Putin z Tuskiem tylko masoni

" Dr Stanisław Krajski często występuje na antenie Radia Maryja. Ostatnio słuchacze radia usłyszeli od niego nową teorię dotyczącą okoliczności katastrofy smoleńskiej. Według jego informacji, był to zamach dokonany przez lożę masońską o symbolu P3, która powstała po rozwiązaniu Wojskowych Służb Informacyjnych.

– Próba rozbicia przez Macierewicza i PiS WSI w jakiejś mierze się powiodła. I oni poczuli się przerażeni, ta masoneria rytu francuskiego, GRU, poczuli się przerażeni i stwierdzili, że należy przyspieszyć proces przejmowania, zawłaszczania państwa polskiego i demontażu państwa polskiego jednocześnie – tłumaczył dr Krajski.

Ekspert dodał, że "wychodzi mu", iż jednym z aktów loży masońskiej był zamach na samolot prezydencki w Smoleńsku.

Dr Stanisław Krajski jest wykładowcą Wyższej Szkoły Kultury Społecznej i Medialnej w Toruniu. Publikuje w "Naszym Dzienniku", występuje też w TV Trwam. Jest autorem wielu publikacji poświęconych tematyce masonerii."

niezależni nowy trop , węsz i szukaj

nie wredny Putin z Tuskiem

To ich nie wyklucza wcale...paskudnych masonów...dwóch.

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

Wiedziałem, że nie zrozumiesz.

Dlatego napisałem - trzeba go mieć.

W twoim wypadku mieć nie oznacza - używać...a zapytałem bo wyczułem w twoim "tonie" smutek w wyniku powolnego zaniku Twego rzeczonego podczaszkowego bytu.

Wyklucza w jakim sensie? I z czego?

Manipulant

W każdym i ze wszystkiego "nie wyklucza".

W twoim wypadku mieć nie oznacza - używać...a zapytałem bo wyczułem w twoim "tonie" smutek w wyniku powolnego zaniku Twego rzeczonego podczaszkowego bytu.

Pofantazjuj sobie, we wpisach na temat konkretów tak słabo ci idzie...

Powymyślaj sobie coś między wierszami może humor sobie poprawisz a i nam dasz okazję do śmiechu.

Filut

Co masz w tej sprawie merytorycznego do powiedzenia?

Poza powtarzaniem biuletynów rządowych?

Chętnie poczytam coś co napiszesz od siebie.

Na pohybel bezbarwnym dziamdziakom i lizusom.

tu też musisz 65 zł .... smoleńscy koniec żartów , prawda kosztuje

" Niełatwo dotrzeć do osławionego "raportu Macierewicza" nt. katastrofy smoleńskiej, choć politykom PiS i Solidarnej Polski tak bardzo zależało na promowaniu swojej wersji wydarzeń. Dokumentu nie znajdziemy w internecie. Dostępu do niego nie ma nawet Kancelaria Sejmu. O wynikach badań zespołu Antoniego Macierewicza można za to przeczytać w pozycji Księgarni Gazety Polskiej "28 miesięcy po Smoleńsku". Za 65 zł."

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.