Skocz do zawartości
IGNORED

Katastrofa Tu 154M, teorie spiskowe...

foxbat

Rekomendowane odpowiedzi

• Moderatorzy

zaakceptowałbym informację, że z powodu stanu zwłok urządza się zbiorową mogiłę.

natomiast w wypadku przekazania rzekomo zidentyfikowanych zwłok i takich numerów jakie są to powinny polecieć głowy , łącznie z odsiadką za niedopełnienie obowiązków , działania na szkodę państwa i zdradę narodową.

denatów nie traktuję personalnie , ale jako obywateli, urzędników , żołnierzy i pomimo sympati lub jej braku to w katastrofie zginęła część rządu i sztabu więc sprawa jest wagi najwyższej .

mała rozbita awionetka jest badana bardziej szczegółowo niż niedolot Tupolew

" Mądry głupiemu ustępuje więc głupota triumfuje"

Widzę potrzebę utworzenia w tej sprawie komisji parlamentarnej. Przecież nie można w nieskończoność oszukiwać narodu!

Jestem Europejczykiem.

A tak na marginesie: czy pojawiły sie jakieś nowe informacje w sprawie samej katastrofy?

Mi się wydaje, że nowe informacje dotyczące katastrofy,... pojawią się, jak odnajdą się zapiski,....wtedy powstaną nowe fakty i teorie i powstaną fakty, na podstawie domniemanych teorii z odzyskanych zapisków i będziemy wiedzieć,... co było zapisane w szczegółowych analizach zapisanych analiz,.... analiz strony analizowanej, jak i strony konsultowanej i analizowanej analiz, a potem badania nad analizami zapisków, które będą analizowane...............................;0)

Problem w tym ze niema zmienników, PiS to znowu partia oszołomów.

Po dojściu do władzy zaserwują narodowi dożynki.

Wróg u bram, będzie,.... ale ciekaw jestem, najwyżej nałykałbym się tabletek i poszedłbym za Polskę, ale za taką, która dała by mi wolność!

Wystarczyłoby zabrać tabakę komu trzeba i kopnąć w dupę tego samego kogo trzeba...oczywiście w wyborach i demokratycznie..

Kosy na sztorc później.

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

Takim małym pistolecikiem?

Ma do dyspozycji bandę silnych a głupich (patrz wpis wyżej). Nawiedzonych idiotów nie brakuje.

Jestem Europejczykiem.

Gość stary bej

(Konto usunięte)

Temat zasadniczo jest chyba o czym innym.

A co będzie jak przybędzie, nawet na kucyku ?

No cóż, może parę łbów ubędzie ze świecznika, i tupaki klakiery POsrane zamilkną, piorąc majty.

Wóz, albo przewóz, ale nie może być tak jak jest teraz, bo taka sytuacja jest chora i nie przyjęcia.

Prezes zrobi Noc długich noży?

PO jest bliższe temu we własnych szeregach, chociaż lepszym i honorowym byłoby zbiorowe pełowskie harakiri łyżeczką do butów.

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

>>>ale nie może być tak jak jest teraz, bo taka sytuacja jest chora i nie przyjęcia.

Zgadzam się, takiego rozpimpielu nigdy nie było, banki nakłaniają emerytów do zaciągania kredytów, których nigdy nie spłacą, policja bije i gnębi matki i dzieci, polityka fiskalna niszczy firmy, a zatem idą zwolnienia i i coraz to większe bezrobocie, społeczeństwo nie wie jak ma żyć, i spół funkcjonować w państwie, totalna degradacją relacji między ludzkich, zniszczone zostało zaufanie do instytucji państwowych,... które nie nie mają pojęcia do czego służą. Moje odczucie jest takie,że nie wiem co będzie jutro, czy będzie mnie stać zatankować auto, czy za przedszkole zapłacić, nie ma jasnych regulacji co do cen energii, nikt tego nie pilnuje, firmy wykorzystują monopol i robią tak jak im pasuje, a ty Polaku wyrywaj żyły i płac, bo jak nie,.... to przyjdziemy do ciebie wyciągniemy żonę i dzieci, w nocy, wsadzimy do więzień, tak abyś wiedział na przyszłość, że masz nam oddać to co nam się należy.

Temat zasadniczo jest chyba o czym innym.

A co będzie jak przybędzie, nawet na kucyku ?

Chyba na kocie.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Śmieszne są te zawodzenia eunuchów.

Czyżby POplecznicy POmuny zawodzili? Cóż się takiego stało?

Między innymi o tobie iksik piszę, nie udawaj że nie rozumiesz.

Urwało im jaja.

Zaczynają cieniej pisać.

Jaja to Prezesowi urwalo i jego kamaryli. Dlaczego mając takie poparcie nie wygra wyborów i nie zbawi POlski ode złego???

Jestem Europejczykiem.

Gość stary bej

(Konto usunięte)

Jak na wasze "przaśne" standardy? Możliwe.

Wejdź na kibolskie forum. Poczujesz się doceniony.

Skoro tam bywasz, i stamtąd przybywasz, to nie mamy ze sobą o czym rozmawiać.

Z ciekawości - chodzisz na ustawki, czy tylko oglądasz w necie ?

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.