Skocz do zawartości
IGNORED

Katastrofa Tu 154M, teorie spiskowe...

foxbat

Rekomendowane odpowiedzi

Mnie to nie śmieszy. Od dawna widać, że w Państwie Polskim panuje WIELKI ROZPIŹDZIAJ. I dlatego, z tej przyczyny, nikt od lat, za nic, nie ponosi winy!

Mnie też to nie smieszy.

Jestem poznaniakiem(dla niezorientowanych to deklaracja pewnej postawy), miałem okazje pracować na zachodzie w poważnej szwajcarskiej firmie (ABB), w robocie sam odpowiadam za własne błędy (nie swoje niestety też).

Obecne standardy uważam za skandaliczne ale w naszym wiejsko-religijno-paternalistycznym społeczeństwie jestem z tym mocno wyalienowany. I co, mam się pochlastać?

Jestem Europejczykiem.

[...] I co, mam się pochlastać?

Nie, robić swoje :). Jeszcze się IMO sporo takich normalnych uchowało, inaczej ten kurwidołek nad Wisłą dawno by się rozsypał. Jako (genetyczny) pomorzak solidaryzuję się z Poznaniakami - róbmy swoje, Panowie, róbmy swoje, a prawackie kundelki niech sobie ujadają :)

Ś.P.Krzysztof Zalewski nie był ekspertem lotniczym.

Niestety to tylko dzeinnikarzyny od siedmiu boleści przypisują temu entuzjaście taka łatkę.

747

Ty jakiś dziwny jesteś , ogólnie PiSlamowcy są dziwni.

Pamiętajcie, kto sieje wiatr ten zbiera burzę.

Nie, robić swoje :). Jeszcze się IMO sporo takich normalnych uchowało, inaczej ten kurwidołek nad Wisłą dawno by się rozsypał. Jako (genetyczny) pomorzak solidaryzuję się z Poznaniakami - róbmy swoje, Panowie, róbmy swoje, a prawackie kundelki niech sobie ujadają :)

Dziadek i ojciec z Torunia.

Jestem Europejczykiem.

optymista , te kundelki z owczarkiem kaukaskim skrzyżowane i bardziej niebezpieczne od barszczu Sosnowskiego

Gość stary bej

(Konto usunięte)

Teraz to już mnie pusty śmiech ogarnia, jak czytam doniesienia prasowe, na temat smoleńska;

http://wiadomosci.wp.pl/kat,1027139,title,Kreml-osmieszyl-polski-rzad,wid,15179633,wiadomosc.html

cyt - "Już po pierwszej oficjalnej reakcji służb pani Ashton widać, że nie ma najmniejszego zapału do wikłania się w tę sprawę."

http://wiadomosci.wp.pl/kat,1342,title,Rosyjskie-MSZ-zdumione-propozycja-Sikorskiego-ws-wraku-Tu-154,wid,15180201,wiadomosc.html

cyt - "Rzecznik przypomniał, że "sprowadza się ono do tego, iż sprawa zwrotu szczątków (samolotu), mających status dowodów rzeczowych, zgodnie z rosyjskim prawem może być rozpatrywana tylko po zakończeniu wszystkich procedur śledczych związanych z katastrofą".

Gość dziadekwłodek

(Konto usunięte)

POlski rząd dostał nagle dużego przyspieszenia w sprawie zwrotu wraku przez FR - Sikorski, Gowin, nawet Tusk tym razem nie ociągał się. Czemu i komu miała służyć ta POkazówka? W kraju głownie PiS-owi? A zagranicą? Na pewno nie POlskiemu rządowi.

Czemu i komu miała służyć ta POkazówka? W kraju głownie PiS-owi? A zagranicą? Na pewno nie POlskiemu rządowi.

Czemu i komu? Proste - chodziło o zatkanie gęby wszystkim ktorzy twierdzili, że nic się w tej sprawie nie robi. Wyszło jak zwykle czyli na odwrót.

Jestem Europejczykiem.

polecam wszystkim kretynom głoszącym spiskowe teorie dziejów. szczególnie kretynom z dewocjonalnej, anty-rządowej strony PISu.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Z nasłuchu cd:

Katastrofie - co juz caly zachodni swiat wie - jest winien Polski Burdel i Ruski Bardak, cala slawna w swiecie slowianska bylejakosc i kozackie, ze 'jakos tam bedzie'.

A potem sie okazuje, ze jakos nie bylo.

Slady TNT sa w KAZDYM samolocie NATO, uzywanym do transportu zolnierzy z Afganistanu, a owa smolenska TU-tka ci zolnierze przeciez wracali jakis tydzien przed katastrofa. Stad dla Zachodu jest wrecz oczywiste, ze ow 'trotyl' jest na siedzeniach samolotu i pasach bezpieczenstwa, ale juz NIE na rekawie ofiary, ktory Macierewicz z rodzinami poslali do pewnego amerykanskiego laboratorium i czym juz przestali straszyc (bo wynik jak wyzej - de facto wyklucza zamach).

A zelbetowa brzoza? Taka sama jak zelbetowy drewniany slup telefoniczny:

www.youtube.com/watch?v=u4MOULvOxvI

Chryste Panie! Sama bym w dyskusji z tymi tumanami z PiSu udzialu nie wziela, bo by owa dyskusja z tymi 'humanistami' i ekspertami-cukiernikami mogla miec jakis sens, to by trzeba zaczac od nauki tego tumanstwa podstaw fizyki i chemii gdzies z poziomu 5 klasy dawnej podstawowki.

Nie, analiza twojego problemu. a raczej sposób jego rozwiązania topgłupolu.

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

Oglądalem kawałek spotkania Komisji pod przewodnictwem Kalisza poświęconego śladom trotylu (a ogólniej dzialaniom prokuratury). Zaskoczyła mnie właściwie tylko jedna rzecz - mianowicie czułość detektorów opartych o technologię IMS. Producent stwierdził, że są dziesięć razy czulsze od psiego nosa.

Rewalacja, ale z drugiej strony rodzi to problemy. Przy takiej czulości nie dziwota, że sygnalizują obecność TNT w praktycznie każdym wojskowym samolocie transportowym.

Jestem Europejczykiem.

Przykład:

"Pracownicy amerykańskiej Agencji Bezpieczeństwa Transportu (TSA) przez ponad godzinę przetrzymywali 11-letnią niepełnosprawną pasażerkę, ponieważ ich czujniki wykryły ślady materiałów wybuchowych. (...) Po godzinie jeden z oficerów bez żadnych przeprosin, ani wyjaśnień pozwolił na przejście do samolotu."

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Jestem Europejczykiem.

Ten co podłożył TNT w TU doskonale wiedział, że nikt w to nie uwierzy, nawet ten kto mu kazał.

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

Oczywiście. Jeszcze lepszym dowodem na podłożenie TNT byłby brak jakichkolwiek jego śladów. Wiadomo przeciez jacy ruscy są chytrzy ;-).

Jestem Europejczykiem.

jakie ma dla niego znaczenie , ma być trotyl i jest trotyl . Koniec z takim rozmowy .

Na obecnym etapie trotyl jest mniej ważny ,nawet zamach , od wiarygodności . Każdej informacji potwierdzającej trotyl będą trzymali się jak tonący brzytwy . Nie ma znaczenia jak, dlaczego i skąd ślady trotylu .Oni o nim mówili i jest ......... qrwa mać z takimi w jednym kraju ,rzygać się chce

nawet morda prezesa z uśmieszkiem Sakiewicza nie potrzebna

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.