Skocz do zawartości
IGNORED

Katastrofa Tu 154M, teorie spiskowe...

foxbat

Rekomendowane odpowiedzi

mulsie wiesz doskonale o co chodzi

i sądzę, że wiesz także jak sie był powinien zachować kapitan samolotu wobec braku decyzji bądź decyzji niewykonalnej.

ani prezydent ani generał nie byli od tego aby podejmowac decyzję w tej sytuacji więc ich milczenie ma tu guzik do rzeczy.

bartuś możesz to powiedzieć kurom w kurniku ale nie radzę pilotom latającym z najważniejszymi.Kurnik nie odzwierciedla życia w realu.

chiba wisz jak sie powinien zachowac góóóównodowodzacy armiom.

na wyrazne pytanie podwladnego.

no jak ?

jak jak ?

Jeżeli coś wygląda absurdalnie to nie znaczy, że nie jest prawdziwe

bartus powinien zamienic sie...miejscami.Z korzysciom dla ..obu.

no tak

wtedy byłoby jasne, pijany Błasik rozbił samolot

a skoro tak nie było to trzeba naginac fakty i znaki zapytania na nagraniu dostawiać

Nadal nie odpowiedziales mi logicznie czemu FAKTY sa takie a nie inne.

Chowasz sie za Panem Hypkim jak mohery za Tadeuszem albo sypiesz zarcikiem godnym menela w parku.

Ja prosze o TWOJE zdanie na temat burdeli w tej katastrofie i takich roznic w analizie dowodowej.

Swego czasu uważałem cię za faceta rozsądnego i poważnie traktowałem twoje wątpliwości. Niestety po takiej odzywce muszę darować sobie wszelkie nadzieje i uprzejmości. Pewnie po wyborach będziesz miał kaca ale to już twój problem.

Jestem Europejczykiem.

Swego czasu uważałem cię za faceta rozsądnego i poważnie traktowałem twoje wątpliwości. Niestety po takiej odzywce muszę darować sobie wszelkie nadzieje i uprzejmości. Pewnie po wyborach będziesz miał kaca ale to już twój problem.

Nie paplaj glupot. Od poczatku lansujesz teze ktora podsunal Amielin i dopasowywujesz wypowiedzi ktore sa Tobie wygodne.

Inne fakty ignorujesz lub odsylasz do Macierewicza, PIS, Kaczyna itp (niepotrzebne wykreslic).

Jak Ci pisalem ze niezalezni piloci na podstawie sygnalu z blizszej radiolatarni wyliczyli iz samolot byl wyzej niz w raporcie MAK

ominales to milczeniem.

Jak Ci napisalem ze w stenogramach MAK nie zgadzaja sie odleglosci podawane z wiezy z przedzialem czasowym...ominales to milczeniem.

Jak juz Ci napisalem o roznej wielkosci skrzydla (raczej ciezko to przemilczec skoro gdzies to jest i ma okreslone wymiary) sypnales "zarcikem" o Wasermanie.

Powazny Ty jestes?

Chcialbys by ktos o Twoim bliskim zmarlym takie anegdodki pisal?

Udajesz speca a nie potrafisz napisac jednego prostego zdania z wlasnymi argumentami. Najwyzej cytaty...i zlote mysli w stylu tej o wyborach.

P.S Bladego pojecia nie masz na co bede glosowac wiec skad to jasnowidzenie?

z forum, podobno cytat

A Wiktor Suvorow o Smoleńsku mówi tak:

„Jeśli nie jestem idiotą i nie jestem winny, to niczego nie dotykam. Niech przyjadą Francuzi, Szwedzi… niech oni wyjaśnią, co sie stało… Przyznali się (Ruscy), że są winni – jak tylko dotknęli czarnej skrzynki”

Gość dziadekwłodek

(Konto usunięte)

z forum, podobno cytat

Twój autorytet to zdrajca i sprzedawczyk. Nawet pod własnym nazwiskiem nie pisze. Każdy Ukrainiec nacjonalista ze wszystkich sił będzie szkodził Rosji albo będzie martwy! A może nawet martwy!!!

Gość dziadekwłodek

(Konto usunięte)

A kto to ten Suvorow?

Jakiś audiofil...?

No! Słucha i nadaje wielokanałowo! Taki bystry podobno, że całe KGB i GRU (przede wszystkim) zmylił i uciekł przed krematorium! Bohater mówiąc krótko!

Twój autorytet to zdrajca i sprzedawczyk

za mocno wiążecie argumenty z ludźmi, czasem nieważne kto ale co zauwazył

coś w podobnym tonie powiedział ostatnio jakiś wice szef CIA

swoją drogą powoli zaczynają się odważniej pojawiać komentarze na zachodzie dotyczące samych śledztw a nie katastrofy

swoją drogą powoli zaczynają się odważniej pojawiać komentarze na zachodzie dotyczące samych śledztw a nie katastrofy

Do tej pory się bali :-)?

Jestem Europejczykiem.

za mocno wiążecie argumenty z ludźmi, czasem nieważne kto ale co zauwazył

coś w podobnym tonie powiedział ostatnio jakiś wice szef CIA

bartuś skoro nie potrafisz samodzielnie poproś koguta,a samu na grzędę z kurami

Gość dziadekwłodek

(Konto usunięte)

Wahając się między wątkiem "Ulubiony obraz", a tym - ostatecznie tu umieszczam to dzieło o patriotycznej niewątpliwie wymowie:http://m.nowyekran.pl/2b9f887a03eea831967a903cf5ada3e3,14,0.jpg.

Piękny obraz.

Pan A.Macierewicz ma nowe obliczenia fizyków zawodowych, którzy twierdzą, to co od dawna było jasne, dla wszystkich normalnych i trzeźwo myślących ludzi bez uprzedzeń, że skrzydło nie miało prawa odpaść, po zderzeniu z brzozą, gdyż siły działające były zbyt małe.

Nauka głupcze!

Wahając się między wątkiem "Ulubiony obraz", a tym - ostatecznie tu umieszczam to dzieło o patriotycznej niewątpliwie wymowie:

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) .

Zbyt jednostronny ten patriotyzm...

Piękny obraz.

Pan A.Macierewicz ma nowe obliczenia fizyków zawodowych, którzy twierdzą, to co od dawna było jasne, dla wszystkich normalnych i trzeźwo myślących ludzi bez uprzedzeń, że skrzydło nie miało prawa odpaść, po zderzeniu z brzozą, gdyż siły działające były zbyt małe.

Nauka głupcze!

Podaj nazwiska tych fizyków.

To raz, a dwa:

Załóżmy, że skrzydło przecięło brzozę i nie urwało się. Co dalej?...

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Piękny obraz.

Nauka głupcze!

Piękny obraz:

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.