Skocz do zawartości
IGNORED

Katastrofa Tu 154M, teorie spiskowe...

foxbat

Rekomendowane odpowiedzi

teraz żarciki a nie tak dawno gazetowy faceciku własny honor sprzedałeś roznosząc Gazety Sakiewicza z brakiem brzozy w głównej roli.

Gdzie jest Donald T., ze swoim georadarem?

Niech szuka dziecka.

W sprawie 6 miesięcznej Magdy porusza się niebo i ziemię, aby dotrzeć do prawdy.

W przypadku zgonu 96 osób ze szczytu inteligencji państwa nie robi się nic, lub prawie nic, BO TO K.RWA NIE WYGODNE POLITYCZNIE.

IIIRP w pełnej krasie.

Gość dziadekwłodek

(Konto usunięte)

W sprawie 6 miesięcznej Magdy porusza się niebo i ziemię, aby dotrzeć do prawdy.

W przypadku zgonu 96 osób ze szczytu inteligencji państwa nie robi się nic, lub prawie nic, BO TO K.RWA NIE WYGODNE POLITYCZNIE.

IIIRP w pełnej krasie.

W przypadku Magdy jest jeszcze minimalna wprawdzie, ale zawsze szansa, że ona jeszcze żyje. Natomiast w przypadku katastrofy nikt już nie wskrzesi 96 truposzy, nawet najbardziej zasłużonych.

W obu przypadkach wykonuje się czynności prawem przewidziane. "IIIRP w pełnej krasie." to również zasługa bliźniąt Kaczyńskich i PiS-u. I oni tez ponoszą winę za jej ułomności.

Moderacja

Może przydałoby się jakoś ukrócić działalność jawnych manipulantów.

Premier nie ma absolutnie żadnego dokumentu na podstawie którego podjął decyzję dotyczącą sposobu badania katastrofy smoleńskiej.

Premier nie dysponuje podstawą prawną na podstawie której działała komisja Millera.

Edmund Klich działał w nigdzie nie umocowanych prawem okolicznościach.

Prywatna komisja MAK działała we własnej sprawie.

Podobnie komisja Millera.

To nie jest nawet hucpa.

To nie jest kompromitacja,

To świadome celowe działanie, obliczone na zagmatwanie sprawy, w celu uniemożliwienia kiedykolwiek dojścia do prawdy, która może i zapewne jest BARDZO NIEWYGODNA POLITYCZNIE.

rząd ma zakazać nieszczęść?

Rząd ma podać się do dymisji.

Nowy rząd ma powołać internacjonalistyczną nową komisję do badań przyczyn i wyjaśnić co stało się w Smoleńsku.

Wczoraj był program Pana Pospieszalskiego, w którym po raz kolejny były wykazywane błędy i celowe kłamstwa.

Ile jeszcze lat trzeba informować społeczeństwo/bydło/, żeby zrozumiało o co biega w tzw sprawie smoleńskiej?

Ile jeszcze lat trzeba informować społeczeństwo/bydło/, żeby zrozumiało o co biega w tzw sprawie smoleńskiej?

Zmień sobie pacanie społeczeństwo skoro uważasz że to bydło.

Jestem Europejczykiem.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

747 możesz zdradzić dalszą częśc artykułu?

Ukryta Zawartość

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

milczycie tow. 747, słuszne, teraz i inne media podchwyciły

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

Dawno twierdze ze stopien "zagmatwania" jest duzo bardziej zlozony niz to ludzie widza.

I to po stronie tych co uwazaja ze Kaczor z Blasikiem na stery siedli by wyladowac i ci co twierdza o bombie ...

Napewno nie byl to tylko splot "nieszczesliwych" przypadkow

Powoli cos sie wyjasnia aczkolwiek nigdy nie poznamy prawdy.

A na kogo to głosowało w wyborach?

Kto wygrał?

A niektórzy jeszcze lepiej, bo na "P",PSL, albo nawet na SLD!

Jest jeszcze gorzej niż myślisz! Całkiem spora część głosowała na narodowych socjalistów!

Jestem Europejczykiem.

K.RWA NIE WYGODNE POLITYCZNIE.

Ja bym spojżał na to w ten sposób, że ten wypadek to boska sprawiedliwość. A to że TVN przegiął pałę w sprawie tragedii rodzinnej to osobna sprawa.

A jakby tak, twoją osobę bliską, lub żonę ktoś na przykład zabił wypadkiem komunikacyjnym i śledztwo prowadzone byłoby tak jak sprawa Olewnika, to co?

Też Kolega nazywałby to zrządzeniem opatrzności i sprawiedliwością dziejową?

To zginięcie elity to znak od Boga, aby zostało unaocznione najdobitniej jak się da, że w kraju dzieje się źle, że rządzą źli ludzie, tacy jak.........

Polska pod rządami PO jest w ogromnym niebezpieczeństwie.

Grozi nam przejęcie.

Wrogie.

Też Kolega nazywałby to zrządzeniem opatrzności i sprawiedliwością dziejową?

Co to ma do rzeczy? Czy w mojej rodzinie nie zdarzały się nieszczęścia?

Ja patrzę na to z pozycji bilansu i strat, w skali makro.

To zginięcie elity to znak od Boga, aby zostało unaocznione najdobitniej jak się da, że w kraju dzieje się źle, że rządzą źli ludzie, tacy jak.........

Polska pod rządami PO jest w ogromnym niebezpieczeństwie.

Grozi nam przejęcie.

Wrogie.

kolego mieszasz, skoro zrządzeniem bożym zlikwidowano PiS elity dając kolejne 4 lat PO należy zaufać Bogu wskazującemu Tuska.Zacznij się do niego modlić zamiast za plecami obmawiać.

Za jakimi plecami?

Nikogo nie obmawiam, tylko podaje przeczucia i fakty.

Jak na razie nie wychodzi na to, że rośnie pozycja Polski na arenie, albo ludziom żyje się lepiej tu i teraz tym i tamtym.

Jak na razie jest 2 lata po Smoleńsku i jesteśmy w Europie "b", tzn bardzo mizernej prędkości.

Jak na razie Donald T., przechodzi samego siebie, dawno sam przekroczył wszystkie moje przewidywane najczarniejsze scenariusze i to bardzo znacząco.

Internauci to grupa społeczna, która również ma Donalda T. za człowieka nieuczciwego i pokrętnego, ostrożnie mówiąc, więc nie jestem sam.

Przestań atakować mnie za moje ataki na T., lepiej pomyśl kto w ogóle ma taką moc i będzie mu dana przez WSI możliwość, posprzątania tego bałaganu.

Ciekawe, czy byłeś już u fryzjera?

Koleś.

Co to ma do rzeczy? Czy w mojej rodzinie nie zdarzały się nieszczęścia?

Ja patrzę na to z pozycji bilansu i strat, w skali makro.

Patrz i widź.

747 wielkie dzieło podziwiaj.Należałoby teraz w prestiżowym miejscu Muzeum Narodowego powiesić.

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Pracujesz przeciwko J.Kaczyńskiemu, zobaczymy w kolejnych latach z jakim skutkiem.

Przyjdzie wiosna, ludzie dostaną nowy zastrzyk energii, będą zawody sportowe ME w piłce nożnej UEFA 2012, obywatele pokażą co myślą.

Na ulicy.

Rząd nie wycofa się z ACTA, prawdopodobnie obiecali Amerykanom w zamian za cholera wie co.

Grupa ochronna była na lotnisku czy nie?

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.