Skocz do zawartości
IGNORED

Katastrofa Tu 154M, teorie spiskowe...

foxbat

Rekomendowane odpowiedzi

Specjaliści.

"Magdalena Merta, wdowa po wiceministrze kultury Tomaszu Mercie nie ma wątpliwości, że Rosjanie zabili uczestników delegacji do Smoleńska. - Moja wątpliwość dotyczy tego, czy uczynili to celowo - mówiła Merta w TVN24 w programie "Jeden na Jeden"."

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

czyli 31 % raczej tak

czyli 60 % jest "raczej" czyli w kazdej chwili może być i raczej nie i raczej tak

a pozatym "nie mam zamiaru obchodzić " nie oznacza "mam to w dupie"

oczywiście można nie interpretować ludycznymi opisami niemniej sondaż wskazuje brak zainteresowania problemami pośredniego bratobójcy Jarosława Kaczyńskiego

Specjaliści.

"Według eksperta lotniczego dr. inż. Stefana Bramskiego, w Smoleńsku prawdopodobnie doszło do zamachu na polskiego prezydenta, który przebiegał w dwóch etapach. Pierwszy polegał na zablokowaniu lotek Tu-154, drugi na eksplozji w kabinie. Blokada lotek oznacza nieuchronny upadek maszyny na ziemię. Znane są przykłady takich katastrof."

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Specjaliści.

"Magdalena Merta, wdowa po wiceministrze kultury Tomaszu Mercie nie ma wątpliwości, że Rosjanie zabili uczestników delegacji do Smoleńska. - Moja wątpliwość dotyczy tego, czy uczynili to celowo - mówiła Merta w TVN24 w programie "Jeden na Jeden"."

ma większe prawo tak sądzić niż ty sądzić inaczej

akurat ona ma.

Jeżeli coś wygląda absurdalnie to nie znaczy, że nie jest prawdziwe

Ponieważ jesteśmy mimo wszystko na portalu audio, ciekawe jest jakie są inne linie podziału.

Kto z Kolegów słucha kabli?

Jakby nie stanowiło to problemu to może taka deklaracja na początku postu...?

Grzegorz7 nie słucha ;)

oczywiście można nie interpretować ludycznymi opisami niemniej sondaż wskazuje brak zainteresowania problemami pośredniego bratobójcy Jarosława Kaczyńskiego

nie wskazuje, chciałbys ale nie wskazuje

I to jest właśnie kwintesencja kołtuństwa.

bo ?

wiesz więcej niż wdowa po zmarłym tragicznie, więcej widziałeś i bardziej tę tragedię doświadczyłeś ?

Filucie, rzucisz się na wszystko aby tylko nie okaząło się , że dwa lata pieprzysz bez sensu tutaj na temat katastrofy. To jest właśnie kołtuństwo.

Jeżeli coś wygląda absurdalnie to nie znaczy, że nie jest prawdziwe

to samo katyń, i te łagry, i te wszystkie groby tych z Wujka i tych z Radomia ?

Prawda jest taka , że jakby te ekshumacje i to wszystko miało udowodnic wine bezsprzeczną jarosława a wymierzone by było w piś to być był za

Nie bartuś, po prostu męczy mnie oglądanie jak cwani polityczni gracze robią wodę z mózgu takim naiwniakom jak ty.

Jestem Europejczykiem.

Filucie, rzucisz się na wszystko aby tylko nie okaząło się , że dwa lata pieprzysz bez sensu tutaj na temat katastrofy.

Jakiś przykład ?

Każde pieprzenie inne niż Twoje pieprzenie jest bez sensu?

Jak zrealizować swoje parcie na szkło ale nic nie powiedzieć?

"Czy katastrofa smoleńska była wynikiem zamachu?

- Są pewne przesłanki, za którymi idą pewne dowody, które wymagają zweryfikowania. Stąd też ta wersja jest badana - powiedział mecenas Rafał Rogalski, pełnomocnik części rodzin ofiar katastrofy smoleńskiej, w Polsat News."

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ja jako Polak Prawdziwy, z Dziada Pradziada i z Baby Prababy mam dość tego włóczeniem trupów po politycznym majdanie. Jak kogoś to bawi to trudno ale niech nikomu nie wmawia że nekrofilia to patriotyczny obowiązek.

To nie jest tak że to grobami włóczymy, czy gramy,jak to wmawiają Narodowi,ale chodzi o zasadnicze pytanie ,Dlaczego One tam są!

Cywilizacyjna przynależność wymusza na nas stawianie tego pytania - o Prawdę! Co się za owymi grobami kryje!I tylko Prawda od tej presji [co sie za tymi grobami ukrywa}może,nas Wyzwolić!Te wartości cywilizacyjne mówią o Nas kim jesteśmy!Czy jeszcze zachowaliśmy człowieczeństwo!

Wzruszyłeś mnie. Zwłaszcza ten tekst z człowieczeństwem. I ten kawałek o cywilizacji. I te Naród, Prawda, Nas Wyzwolić, piękne to wszystko.

Tylko co to ma wspólnego z politycznym cyrkiem który odstawia Prezes?

Jestem Europejczykiem.

Wzruszyłeś mnie. Zwłaszcza ten tekst z człowieczeństwem. I ten kawałek o cywilizacji. I te Naród, Prawda, Nas Wyzwolić, piękne to wszystko.

Tylko co to ma wspólnego z politycznym cyrkiem który odstawia Prezes?

Musiałbyś sam go o to zapytać!Można jednak zauważyć że szczególnie ucierpiał,poniósł straty,to chyba jednak dość szczególny przypadek,raczej tylko On miał brata Prezydenta i Prezydentową.Bliżniaka.Sam Akurat bliżniaka mam,to też mogło zaboleć,dodatkowo.

Zachowanie opozycji,Rządu,Prezydenta raczej uspakającego syndromu nie wniosło,do dziś.A odpowiedzialność rządu,jego "niemoc"poniekąd rzutuje boleśnie na sytuację "dobrego samopoczucia"Jarosława.

człowiek cierpiący z cierpienia świadomie nie robi programu politycznego

i nie zapominaj ,że przez jego polityczne ambicje brat zginął.Pośredni bratobójca i mam traktować hienę cmentarną jak żałobnika ?

To ja rozumiem, ale polityczna szopka która się wokół tego odbywa a zwłaszcza wykalkulowane i robione kompletnie na zimno nakrecanie wrogości i politycznej histerii budzą moje głębokie obrzydzenie i pogardę dla autorów całego spektaklu.

Jestem Europejczykiem.

a tak ocenia byłego szefa ówczesny bardzo bliski współpracownik

"Zaraz jednak dodał, że szef Prawa i Sprawiedliwości, zająwszy stanowisko prezydenta Polski, mógłby - bardziej od swojego brata - szukać zemsty. - Gdyby został prezydentem, podjąłby - myślał już o tym - bardzo energiczne działania zmierzające do zmiany rządu. Dla niego pozbawienie stanowiska Tuska byłoby ważniejsze niż kwestie merytoryczne - przyznał Bielan."

Nie interesuje mnie stanowisko Bielana,który chyba jest po za Pis,a jeżeli jest to wszytko jest możliwe,tak małą zemsta...

W ogóle to tego typu nagonka nie jest obiektywna...osobiście nie szukam tanich sensacji.

jakie sensacje.Wciskasz tu jakąś rozpacz prezesa gdy facet świadomie wykorzystuje śmierć brata w politycznej rozgrywce

trudno tobie zauważyć do czego służy zamieszanie smoleńskie ?

jakie sensacje.Wciskasz tu jakąś rozpacz prezesa gdy facet świadomie wykorzystuje śmierć brata w politycznej rozgrywce

To jest Twoja interpretacja,moje odczucie jest inne i nie musi być podobne do takiego sformułowania,więc uszanuj co napisałem,bez nerwowości proszę...napisałęm co czuje i tylko to...

tu jest forum nie blog i powinieneś spodziewać się reakcji na swoje wpisy .

podobnych do twoich opinii nie mogę szanować co najwyżej przyjąć do wiadomości

Swoją postawą usprawiedliwiasz ohydną manipulację , bazującą na ludzkiej tragedii

tu jest forum nie blog i powinieneś spodziewać się reakcji na swoje wpisy .

podobnych do twoich opinii nie mogę szanować co najwyżej przyjąć do wiadomości

Swoją postawą usprawiedliwiasz ohydną manipulację , bazującą na ludzkiej tragedii

Na odtrudkę włącz TV-INFO muwi prezes

niestety muwi nie mówi

i chyba nie zrozumiałeś polecając cokolwiek z jego politycznego arsenału...dzisiaj jest trup brata , jutro będzie kondominium a po jutrze Tusk zdrajca

Zostali zdradzeni, pasażerowie TU 154, zostali zdradzeni o świcie, haniebnie, haniebnie oddano śledztwa, haniebne obrażanie poległych, haniebnie były działania polskich wladz.

Władza cenzuruje informacje, dotyczące ustaleń związanych z pracą amerykańskich i kanadyjskich naukowców.

Atak na krzyż, był preludium do ataku na kościół.

Atakuje się nauczanie historii w szkołach, likwiduje się tysiące szkół, atakuje sie ludzi biednych, emerytów, ludzi chorych, likwiduje się instytucje w małych miastach.

Inwestycje drogowe są skompromitowane.

Polityka klientyzmu serwilizmu, mikromanii, Tuska, Komorowskiego, Sikorskiego, powoduje że nikt się z nami nie liczy.

Mamy drugi obieg informacji, mamy zespół Antoniego Macierewicza, który prowadzi śledztwo w sprawie.

Dziękuję Ojcu Rydzykowi, Radiu Maryja, Telewizji Trwam, Naszemu Dziennikowi, Gazecie Polskiej, całej strfie wolnego słowa.

Już w tej chwili budowana jest IV Rzeczpospolita.

Musimy zwyciężyć, możemy zwycięzyć, jesli idziemy ramię w ramię.

Zło dobrem zwyciężaj.

Węgrzy dali nam przykład, jak zwyciężać.

Pełna prawda przyjdzie jak zwyciężymy, prawda prowadzi do zwycięstwa.

Dziękuję za uwagę.

niestety muwi nie mówi

i chyba nie zrozumiałeś polecając cokolwiek z jego politycznego arsenału...dzisiaj jest trup brata , jutro będzie kondominium a po jutrze Tusk zdrajca

Piszesz życzeniowo,rozumując wspak,"Tusk zdrajca,jutro kondominion,śmieć Prezydenta...takie skojarzenia sie dość dawno już ,słyszy...

człowiek masz swoich pod bramą i trzymaj się tego...ja nie jestem w stanie zrozumieć bezmyślnych ,przepojonych głupotą nie miłością osób.

Jakoś tej miłości Twojej sie nie doszukałem,to drugie bardziej przekonywujące,jak dla mnie.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.