Skocz do zawartości
IGNORED

Katastrofa Tu 154M, teorie spiskowe...

foxbat

Rekomendowane odpowiedzi

Antonii Macierewicz bredzi?

W co drugim wystąpieniu, aż trudno wszystko ogarnąc ale pierwszy go przeproszę jeśli będzie miał rację.

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

To typowa obiegowa opinia, jak przychodzi do konkretu, nie ma nic. Null Zero.

Nawet zmyłka o przegrywanych procesach za raport WSI to zwykła ściema.

Jest gdzieś w sieci sprostowanie sytuacji oparte na faktach.

Można poszukać.

Antonii Macierewicz po prostu jest extra nie wygodnym posłem i Polakiem.

Jest najtwardszym przeciwnikiem zdrady polskiego państwa.

Przeraża on swoich adwersarzy rzeczowością i konkretem.

Bronić się można przed nim, tylko drogą ośmieszania.

Inaczej się nie da, inaczej trzeba by przyznać mu rację, a to jest nie możliwe w IIIRP PRL II Bis.

Bronić się można przed nim, tylko drogą ośmieszania.

Jest jeszcze samobójca.

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

Minister Finansów będzie miał teraz pełne/puste/ ręce roboty.

Co tu jeszcze mamy, działki, lasy, co jeszcze można zagarnąć i sprzedać.

Dług rośnie, bezrobocie rośnie, innowacyjność w Polsce kwitnie, otwierane są centra naukowe.

Fajna jest Polska, tu się dobrze żyje, szkoda tylko że matka małej Madzi zabitej na Śląsku być może fajnie sobie posiedzi i poczeka na lepsze życie do końca życia, inni tu będą mieli trochę szerszą klatkę, ale i więcej na głowie.

Jest jeszcze samobójca.

Wprowadza niepokój.

Nie pozwala się cieszyć z sukcesu właścicielom IIIRP PRL IIBis.

Jest jeszcze samobójca.

Od wyników wyborów w USA zależy, jego towarzystwo.

byłe obecne polaczki smoleńskie prezes , Macierewicz i Sakiewicz robią z was wała i jeszcze 747 , xinwax stękają , że Tusk winny..

" " Problem pojawia się już na etapie dostępu do pełnych danych wejściowych użytych w symulacji. Prof. Binienda nie chce ich ujawnić, co jest pogwałceniem podstawowych standardów w nauce. Bez dostępu do tych danych inni badacze nie mają szans powtórzyć symulacji, czyli sprawdzić poprawność uzyskanych wyników."

Całe życie zajmuję się bardzo wąskimi zagadnieniami z działu, który ma przełożenie na warunki panujące w audio. Kolega Grzegorz 7 całkowicie podważa istnienie owych zjawisk, oznacza to wprost, że moja skromna osoba pracuje czasami do 18 godzin dziennie nad niczym. Bardzo to wszystko wygląda nie profesjonalnie.
Wyrwane z kontekstu. Niczego nie podważam. To co twierdzę, to leżenie wielu zjawisk poza granicami percepcji Człowieka. Na kilka "dziwnych" zjawisk tu na Forum osobiści zwróciłem uwagę. Każdy nad czymś pracuje. Tylko pogratulować samozaparcia i hobby.
... W normalnie funkcjonującym państwie - kto jest w normalnie funkcjonującym państwie - Kolega jest w nim? Gratuluję!
Oj, 747. Przecie napisałem:
W normalnie funkcjonującym państwie jak najszybciej powołuje się proceduralnie następną osobę pełniącą rolę prezydenta. W zasadzie powinna ona być powołana w momencie potwierdzonej utraty łączności z dotychczasową głową państwa. W USA jest wiceprezydent, u nas Marszałek Sejmu. Twierdząc o przejęciu władzy po katastrofie smoleńskiej łżesz i działasz przeciwko porządkowi publicznemu RP. I mówię to ja, obecnie nie sympatyk ugrupowania PO. W Polsce nigdy nie będzie normalnie dopóki poszczególne grupy i osoby będą bredziły co im się podoba. Trochę szacunku dla Państwa z jego procedurami i porządkiem.
Oczywiście bałbym się gdyby takich krzykaczy jak ty zabrakło. Jakoś dziwnie nie ufam liberałom spod znaku PO. Pewnie by nas sprzedali... Ale Państwo to nasz dom. Szanujmy je. Nie rozstrząsajmy zmarłych. To w niczym nie pomoże. Twój PIS ładnie zyskał w sondażach. Krzycząc nie działasz na rzecz tej partii. Przejmijcie władzę. Rozliczcie poprzednią. Ale nie twórzcie dla Polaków gett, nie róbcie obciachu Polsce.

Nic mnie nie łączy z polityką w żadnym wymiarze.

To po jakiego ch*ja gloryfikujesz debili z J.K. na czele?

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

byłe obecne polaczki smoleńskie prezes , Macierewicz i Sakiewicz robią z was wała i jeszcze 747 , xinwax stękają , że Tusk winny..

" " Problem pojawia się już na etapie dostępu do pełnych danych wejściowych użytych w symulacji. Prof. Binienda nie chce ich ujawnić, co jest pogwałceniem podstawowych standardów w nauce. Bez dostępu do tych danych inni badacze nie mają szans powtórzyć symulacji, czyli sprawdzić poprawność uzyskanych wyników."

Nie wiem co astrofizyk może wiedzieć o pomiarach fizycznych wytrzymałości materiałów za pomocą metody elementów skończonych.

Profesor Artymowicz został w blogosferze potraktowany odpowiednio do swoich kwalifikacji / Salon24 /

To po jakiego ch*ja gloryfikujesz debili z J.K. na czele?

Widzisz co z Ciebie wychodzi?

Potwór.

Potwór jest w każdym.

Pokaż iu z twoich naukowców było w jakiejkolwiek formie na orbicie.

Moderacja

Bardzo uprzejmie proszę o reakcje na chamstwo dotyczące stygmatyzowania określonej opcji politycznej legalnie działającej w Polsce, mającej szeroką reprezentacje w Sejmie, oraz szerokie poparcie społeczne wśród wyborców.

Przykro mi fox, ale rozumiesz dobrze, że na poziomie jaki proponujesz nie sposób traktować rozmowy inaczej jak straty czasu.

747 ,,,jak ci jeblo we lbie...nie krzycz,,,

Profesorskie szlify Szanowny Kolega Wojtek zdobywa, jak widać, terminuje u profesora Stefana Niesiołowskiego.

Tego chama, co grozi kobietom.

Won!

Chamstwo nie przystoi numerowi 747 mam taki w rejestracji samochodu żony XXX xx747

Moderacja

Bardzo uprzejmie proszę o reakcje na chamstwo dotyczące stygmatyzowania określonej opcji politycznej legalnie działającej w Polsce, mającej szeroką reprezentacje w Sejmie, oraz szerokie poparcie społeczne wśród wyborców.

Ubek czy kij kij..? -))))

Antek , nie bec .......

dodajmy wsrod 70 %idiotow.

godnie reprezentowanych.

Brzoza jest nieaktualna, profesor Szuladziński radzi przestać się nią zajmować.

Symulacje pana Biniedy zakładały kilkukrotnie większą niż rzeczywistą wytrzymałość i za każdym razem efekt był ten sam.

Brzoza zostaje ścięta, samolot leci dalej, skrzydło jest uszkodzone powierzchownie.

A już zupełnie nie ma możliwości obrotu wokół osi brzozy, jak wykazywał MAK w symulacji video.

W takim układzie brzoza musiałaby przejąć ogromną ilość energii, aby zmienić kurs kilkudziesięciotonowej maszyny lecącej z prędkością 260-270 km/h.

To zupełnie wykluczone.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.