Skocz do zawartości
IGNORED

Jaki odtwarzacz CD zagra tak jak gramofon?

rmgdansk

Rekomendowane odpowiedzi

a to już ciekawe sugestie, dziękuję muria, paul_67 i innym (konstruktywnym) forumowiczom !

Ps. Ten cały Piopio czy Popoj to jakiś moderator, czy co, że wątek chce zamykać? Na drzewo...

Koledzy !!!

Portal ten zaczyna mi przypominac nasze codzienne zycie publiczne i polityczne...ilu uczestnikow tyle zdan i zadnego wspolnego mianownika. Niewatpliwie na tym portalu sa ludzie madrzy, inteligentni, elokwentni, posiadajacy spora wiedze i wiadomosci w temacie " hiend " Sa tez tacy ktorzy dopiero wkraczaja w ten swiat i oczekuja jakis konkretnych porad...bo niestety nie jestesmy wszystkowiedzacy.Czytajac niektore wypowiedzi mozna jednak miec przekonanie, ze jednak jestesmy wszystkowiedzacy. Jesli ktos nie wierzy w te czy inna odpowiedz to najlepiej potraktowac go obskornie, obscenicznie i wulgarnie. I moze to nie byloby to tragiczne ( przyczym jest !!) gdyby za tym nie szly personalne docinki, ktore w moim przekonaniu sa nie tylko hiendem ale klasa referencyjna w chamstwie!!! Jesli ktos nie ma wystarczajacych argumentow do przekonania..to chamstwem go !!! a co! Nasze zycie codzienne jest ( lub odwrotnie ) odzwierciedleniem tego portalu, ktory jednak powinien byc zwiezly i fachowy. Tak jak na codzien tak i tu jestesmy zawistni, zlosliwi, bufonowaci...dokopac ! obojetnie jak...dokopac!! Gdy po ilus latach odzyskalismy upragniona wolnosc bo do tego, zebysmy byli krajem mlekiem i miodem plynacym stali na przeszkodzie Sowieci, pomyslalem sobie, ze moze jednak pokazemy jak powinnismy sie rzadzic i na co nas stac bez obcego panowania.

I co? pokazalismy !!!! ten portal to w miniaturze nasz kraj POLSKA.Od usmiechow, drwin,wspolczucia do kiwania glowa z ubolewaniem tak sobie przez 20 lat wypracowalismy.Brawo! Tak tez pracujemy na tym portalu i go wypracowywujemy....tez brawo PT. Koledzy.

Juz chyba sie nie zmienimy, dyskusje w zapartego,a z boku bez zbednych slow dzieja sie rzeczy niemalze tragiczne. Jest to obojetne czy ktorys z kolegow " zre frankfurterki " na rusztowaniu u Helmutow czy inny leczy Svenow, maja prace poza granicami ale maja i to jest wazne, a to wzbudza niezdrowe emocje u innych. Tylko,tylko niezdrowe emocje u mnie wywoluje fakt, ze pracujacy w kraju pracuja nie u siebie juz powoli nie u siebie ze nasza Polska przechodz powoli do histori, ze ktoregos dnia obudzimy sie z reka w nocniku...tylko moze byc za pozno!! Juz daje sie u nas w kraju slyszec spolszczone slowa: raus, go home czy paszol ty na...innych nie wspomne bo zostane posadzony o nienawisc w stosunku do....( milczenie) Wymadrzajac sie i dokopujac sobie nawzajem budzimy sie z dziwnie bolaca dupa...To my Polacy, Polacy na codzien i na tym portalu ( forum )bez jednosci, bez proby wypracowania wspolnego zdania bez usmiechu i zyczliwosci w stosunku do siebie!!!!Jednoczymy sie w obliczu wspolnego nieszczescia, o tak to potrafimy!

Jestesmy jednak warcholami i warcholskim krajem, krajem, ktory w calosci widnieje na mapach...jak dlugo jeszcze ? Zmienmy sie troche! i tu i na codzien bo rozszarpia nas wrony i kruki.

Nie oczekuje odpowiedzi i atakow na swoja osobe ...chyba sie nikt nie odwazy.

Widze jednak to oburzenie i wpisy typu " Przepros Polakow " Wiec powtorze jeszcze raz !JESTESMY KRAJEM WARCHOLOW i jako Polak nie bede Was ani siebie przepraszal jest mi tylko...wstyd i przykro...amator( acha...mozecie mnie jak zbanowac...to zbanujcie )

Gość Paweł Skurzewski

(Konto usunięte)

Masa krytyczna przekroczona:(

Przepraszam wszystkich czytających ten wątek za swoja bufonadę,argogancję i butę.Mam nadzieję,że damy radę jeszcze merytorycznie pogadać,tu i gdzie indziej.

Pozdrawiam

P

toptwenty, 27 Maj 2010, 22:57

>amator51

>

>Cytowałem właśnie ciebie - sam tak napisałes ("w kosztach"). Dwa samochody? Dlaczego nie mam

>porównać? Wchodzę na plac z 50.OOO zł w kieszeni i wybieram ten samochód, który mi najlepiej

>odpowiada. Odkąd Fenicjanie wynaleźli pieniądze, nie ma innej miary porównawczej.

No tak...sily na zamiary...OK, ale,ale z ta kwota ( sily )mozesz porownywac i kupowac ( zamiar )okreslona klase samochodu np. srednia lub kompaktowa, tak? Wlasnie. Jesli jesli przymierzysz umowna kwote 5 000 zl do adapteru i tylez samo do cd-ka to zadna miara nie otrzymasz tych dwoch urzadzen mieszczacych sie w tej samej klasie.. klasie,ktora bedzie dobrze brzmiala i moznaby bylo porownac czyli jednak zamiary na sily. Tak to widze....a51

PS. Tu cd bedzie mial zawsze przewage.

Ok,przyjmijmy, ze zaden ( ja nie bronie cd-kow) to jak zagraja te.... i co jest wykladnia dobrego dzwieku dla obydwoch formatow?

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

post-27098-100002742 1275077792_thumb.jpg

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.