Skocz do zawartości
IGNORED

Moderacja forum audiostereo

qb_1

Rekomendowane odpowiedzi

Moje także nawracanie XYZChanioła.

Podobno XYZ został nowym prezesem SITE.

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

"E tam, trójwymiarowy jest przecież pierwszym sekretarzem redakcji audiostereo.pl.

Swojemu krzywdy zrobić nie dadzą..."

To ile aktywnych klonów posiada trójwymiarowy?,czy jest może na

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) zdjęciu?

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

Opublikowano · Ukryte przez Fr@ntz, 31 Października 2010 - spam
Ukryte przez Fr@ntz, 31 Października 2010 - spam

E tam, trójwymiarowy jest przecież pierwszym sekretarzem redakcji audiostereo.pl.

Ja całe życie żyłem w błędzie, byłem pewny że jesteś nim właśnie Ty... Świat mi się zawalił...

Opublikowano · Ukryte przez Fr@ntz, 31 Października 2010 - spam
Ukryte przez Fr@ntz, 31 Października 2010 - spam

Ja całe życie żyłem w błędzie, byłem pewny że jesteś nim właśnie Ty... Świat mi się zawalił...

Zawalił ci się na głowe?Ten świat...oczywiście.

Modrzew,

Jak byles malym chlopcem, pamietasz swoja pierwsza zmechanizowana zabawke? Nikt z nas nie chcial pojsc spac i zostawic swojego ulubionego gadzetu. Historycznie tez nie nalezy zapomiac kiedy byle chlop otrzymal nie tylko mundur i pistolet, ale tez wladze i nadany mu przez towarzysza w trybie natychmiastowym autorytet! I taki chlop, przypomnijmy sobie jak sie czul, kiedy rzeczywistosc i demokracja mi to odebraly. Zdradze ci tajemnice, tego chlopa jest najlepiej upic.

LOL

Modrzew,

Jak byles malym chlopcem, pamietasz swoja pierwsza zmechanizowana zabawke? Nikt z nas nie chcial pojsc spac i zostawic swojego ulubionego gadzetu. Historycznie tez nie nalezy zapomiac kiedy byle chlop otrzymal nie tylko mundur i pistolet, ale tez wladze i nadany mu przez towarzysza w trybie natychmiastowym autorytet! I taki chlop, przypomnijmy sobie jak sie czul, kiedy rzeczywistosc i demokracja mi to odebraly. Zdradze ci tajemnice, tego chlopa jest najlepiej upic.

LOL

Eee tam,to było tak dawno,że nie pamietam...sorry.

ktory PUNKT REGULAMINU NARUSZYLEM, ze moja zagadka w watku o filmach nagle 'zniknela"??? pogielo kogos????

„Tak samo jak ludzie, Funky, bez żadnej różnicy” | VITUPERATIO STULTORUM LAUS EST

tłumaczyłem już wyżej na konkretnym przykładzie

nie istotne co napiszesz, ważne co moderacja zrozumiała

dla mnie to też ... zagadka

czniać to . . . jak mawia prawdziwy noblista - jadem na ryby

Moderator, który nie zna się na żartach i nie lubi psów...nie lubi forumowiczów, czego jeszcze nie lubi...

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

• Użytkownicy+

Osoby u nas zablokowane, czyli byli forumowicze otrzymali zaproszenie do naszego pokoju (nr.601) na wystawę, oraz poczęstunek w Harendzie. Zdaje się, że mają niezły ubaw ...

Oto treść wiadomości (tu akurat kierowanej do P.Ryki):

"Piotr Ryka,

AudioStereo.pl ma przyjemność zaprosić Cię na organizowaną pod naszym patronatem wystawę sprzętu audio i kina domowego Audio Show 2010.

Wystawa odbędzie się w dniach 6-7.11.2010, w warszawskich hotelach Jan III Sobieski, Bristol oraz Kyriad.

Audio Show to najnowsze produkty i najnowocześniejsze rozwiązania technologiczne. Na wystawie można zobaczyć wszystkie elementy wchodzące w skład domowych systemów audiowizualnych, tj. odtwarzacze CD i DVD, gramofony, wzmacniacze, kolumny głośnikowe i projektory.

Ideą jaka przyświeca organizacji imprezy jest umożliwienie wszystkim zwiedzającym osobistego zapoznania się z możliwościami prezentowanych urządzeń. Z tego względu wystawa, podobnie jak inne tego typu imprezy odbywające się na całym świecie, nie odbywa się w zatłoczonym i głośnym centrum targowym, lecz w luksusowych warszawskich hotelach Bristol, Kyriad i Jan III Sobieski. Znajdujące się tam apartamenty i sale konferencyjne mają za zadanie zbliżyć sprzęt do słuchaczy, stwarzając warunki podobne do tych w naszych domach.

Audio Show to jedyne miejsce gdzie można osobiście posłuchać i obiektywnie porównać tak wiele znakomitych urządzeń z praktycznie wszystkich pułapów cenowych. W jednym miejscu, bez presji sprzedawcy, bez proszenia, bez zobowiązań. To także niepowtarzalna szansa aby zapoznać się z możliwościami najdroższych urządzeń ze świata, z których wiele sprowadzono do Polski tylko na czas wystawy.

Więcej informacji o wystawie na stronie: www.audioshow.pl

Na tegorocznym Audio Show będzie również dostępny pokój DIY (601 w Sobieskim), w którym obecnych będzie wielu forumowiczów AudioStereo. Dzięki współpracy z Audio Show użytkownicy forum mogli wynająć pokój z dużym rabatem. Szerzej na ten temat na naszym forum.

Warto dodać także, iż właściciele forum podjęli się dofinansowania spotkania towarzyskiego, organizowanego co roku w trakcie Audio Show, w sobotni wieczór. Zapraszamy wszystkich forumowiczów na darmowe piwo :-)

-------------------------------------

Statystyki Audiostereo.pl:

-------------------------------------

Zarejestrowanych użytkowników: 29408

W sumie postów: 1670593

Najwięcej online: 9992 użytkowników dnia wrz 14 2010 07:47"

• Użytkownicy+

"Zapraszamy wszystkich forumowiczów na darmowe piwo :-)" Byłych też ?

Skoro osoby te dostały taką wiadomość, wydaje się to zamiarem administracji :)

To ile piw przypada na jednego zbanowanego dozywotnio nicka?, bo dostałem 18 maili.

Czy trzeba przyniesć wydruki?

Wystarczy się sklonować na miejscu - choć podejrzewam że nawet forumowi eksperci w tej tematyce na żywo będą mieli pewne trudności.

Before you criticize someone, you should walk a mile in their shoes. That way, when you criticize them, you're a mile way and you have their shoes

• Użytkownicy+

Nie nadążam. Z jakiego powodu pan Piotr Ryka niby miałby mieć z tego ubaw?

Aż się prosi żeby ponabijać się z zaproszenia od osób które cię wcześniej zbanowały, szczególnie jak się pisze na innym forum wraz z osobami na naszym forum zbanowanymi którzy także dostali taką wiadomość. Ban oznacza że takiej osoby nie życzysz sobie widywać itd. więc zaproszenie po tym fakcie jest śmieszne.

Proste mi się to wydaje, a jednak takie rzeczy trzeba tłumaczyć.

• Użytkownicy+

Paltonie!

To się nadaje raczej do "Brak humoru...".

Przekażcie sobie piwo pokoju!

Hmm, właśnie nie wiedziałem w jakim wątku objawić wam tą ciekawostkę. Następnym razem poprawie się ;)

Może dodam jeszcze, że miło mi iż zostałem również zaproszony w omawianym e-mailu na wystawę AS do pokoju DIY. Jako organizator tego pokoju serdecznie dziękuję :-)))

Ach ta moderacja :)

Kolega mlb (bo to zapewne był on, bo się tam udzielał) nie widział wyzwiska "gówniarzeria" wobec zwolenników ABX (czyli ponad 30 osób na tym forum)

Ukryta Zawartość

Za to moje odpowiedzi na to chamstwo pieczołowicie usuwał :)

Gratuluję obiektywności :)

Ukryta Zawartość

Moderator, który nie zna się na żartach i nie lubi psów...nie lubi forumowiczów, czego jeszcze nie lubi...

Rozmowa o psach jest zabroniona,szczególnie o psach rasy jamnik...tego to już nie wolno,pod żadnym pozorem.

Pomijajac AS, czy obecnosc tych samych savantow savoir vivre'u ocierajacych utopione usta w pianie piwa rekawem brudnej odziezy wnioslaby jakims cudem nowa wiedze o definicji braku kultury, chamstwie do mojego zycia? Jest to elementarnym faux pas, zeby zapraszac doroslych ludzi na alkohol bez podania kolacji. Przypomina to propozycje studenckiej libacji, a poza tym, do picia to JA wybieram towarzystwo!

mam pytanie, czy szanowna moderacja w osobie pana na Y, lubi film Iniemamocni? bo chcialbym wkleic screena w watku zagadek filmowych?

„Tak samo jak ludzie, Funky, bez żadnej różnicy” | VITUPERATIO STULTORUM LAUS EST

Ach ta moderacja :)

Kolega mlb (bo to zapewne był on, bo się tam udzielał) nie widział wyzwiska "gówniarzeria" wobec zwolenników ABX (czyli ponad 30 osób na tym forum)

Ukryta Zawartość

Za to moje odpowiedzi na to chamstwo pieczołowicie usuwał :)

Gratuluję obiektywności :)

Podobno nowy silnik ma odpowiednie narzędzia do wyłapywania wulgaryzmów oraz klonów...

Ukryta Zawartość

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

Podobno nowy silnik ma odpowiednie narzędzia do wyłapywania wulgaryzmów oraz klonów...

foxy, czyli twierdzisz, ze cala psia robote "odwala" silnik, a moderator sobie lezy i saczy wiskacza? :)

foxy, czyli twierdzisz, ze cala psia robote "odwala" silnik, a moderator sobie lezy i saczy wiskacza? :)

A może to właśnie od wiskacza?Taki agresywny?

Kiedyś miałem jamnika(szorstkowłosego)bestia był nieobliczalny..rzucał się na większe...w szczególności.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.