Skocz do zawartości
IGNORED

Moderacja forum audiostereo

qb_1

Rekomendowane odpowiedzi

Jakiś czas temu Józwa Maryn lub Fr@ntz (wybaczcie - nie pomnę teraz kto) napisał do trójwymiarowego, że ten ostatni jest tutaj niejako "na kredyt".

To ja się zapytam - czy już nie czas wreszcie postawić ten kredyt w stan wymagalności i oddać sprawę do egzekucji?

Jeśli masz mnie na myśli to jest to oczywisty atak na moją osobę. Czyli ban na 3 dni !!!

Przepraszam bardzo, ale dlaczego mój post zniknął ? Przecież rochu prawie nigdy nie pisze na temat: albo komuś dowala, albo "apeluje" o usunięcie kogoś. Czysty trollizm

rochu! otoz naszemu kochanemu kabanosowi sie optyka rozmazala, nie trafil w archaniola.... za to elektro dostal... jozwa, ja bym sie ostro zastanowil co dalej, bo taka "moderacja" powoduje tylko wzrost agresji u uzytkownikow...

„Tak samo jak ludzie, Funky, bez żadnej różnicy” | VITUPERATIO STULTORUM LAUS EST

rochu! otoz naszemu kochanemu kabanosowi sie optyka rozmazala, nie trafil w archaniola.... za to elektro dostal... jozwa, ja bym sie ostro zastanowil co dalej, bo taka "moderacja" powoduje tylko wzrost agresji u uzytkownikow...

To jest właśnie problem tego forum: filozofia Kalego: jak ja ukraść krowę to dobrze (mój człowiek jest chamem, ale to mój człowiek i dowala obcemu), jak mi ukraść krowę (ktoś mi dowali w rozmowie), to źle !

Gość rochu

(Konto usunięte)

archaniołku,

Lubisz płakać nak kazdym swoim zmoderowanym postem i gdy tylko zdarzy ci się jakieś ziazi od razu lecisz to oznajmić całemu światu.

Sądzę nawet, że z takiego właśnie sposobu postępowania uczyniłeś sobie pewną zasadę funkcjonowania na tym forum.

Włazisz gdzie ciebie nie proszą, coś tam naskrobiesz, a gdy ktoś ci paluszki przytrzaśnie drzwiami już lecisz ze skargą i wrzeszczysz jaki to jesteś biedny i prześladowany.

Myślę, że tak właśnie zachowuje się jakieś niedorośnięte emo, marzące w ciemnej łazience o żyletce ale nie mające odwagi po nią sięgnąć i zrobić sobie rach-ciach i po krzyku.

Prawdę mówiąc, guzik mnie obchodzą twoje poglądy, to czy ABX jest słuszny czy nie słuszny, czy coś tam słuchać czy nie, etc.

To twoja bajka.

Jeżeli o mnie chodzi, równie dobrze mógłbyś głosić to, że miś Yogi jest twoim osobistym cesarzem chińskim i że jako taki to ma klawe życie, albo inne tego typu brednie.

Problem jest natomiast w tym, że ty i twoje zachowanie stanowicie pewnego rodzaju aberrację estetyczną.

A to grzech niewybaczalny, który powinien być zwalczany żywym ogniem.

Problem jest natomiast w tym, że ty i twoje zachowanie stanowicie pewnego rodzaju aberrację estetyczną.

Rozumiem że skoro ta dyskusją toczy się w wątku "Moderacja", to istnieje oczekiwanie że moderatorzy zajmą w tej sprawie jakieś stanowisko.

Osobiście lubię czarne koty, aberrację chromatyczną konsekwentnie zwalczam, co do estetycznej nie mam dostatecznych danych. Natomiast regulamin IMHO spraw aberracji nie reguluje. Zawsze jednak staramy się reagować na skargi, więc jeśli aberracja estetyczna miałaby stanowić podstawę do działań moderatorskich, przed zajęciem jakiegokolwiek stanowiska w tej sprawie musiałaby być nieco precyzyjniej zdefiniowana.

Before you criticize someone, you should walk a mile in their shoes. That way, when you criticize them, you're a mile way and you have their shoes

Problemem jest to, że nie możesz ścierpieć tego, że nie masz żadnego kontrargumentu przeciwko mnie i Twój światek Ci się wali... Ale znoś to z godnością, zamiast latać na skargę do moderacji. Przyjmij do wiadomości, że na świecie są różne idee i sporo lepszych od Twoich.

Przyjmij to jako darmową lekcję, chociaż zasługujesz raczej na klapsa.

Gość rochu

(Konto usunięte)

Przyjmij do wiadomości, że na świecie są różne idee i sporo lepszych od Twoich.

Wyobraź sobie, że zdaję sobie sprawę i akceptuję taki stan rzeczy.

Mało tego, jakiś rok temu wyciągnąłem do ciebie rękę i proponowałem pogodzenie się (publicznie i PW) bez jakichkolwiek warunków. Ty jednak tą propozycję wykorzystałeś jedynie do tego by mnie kolejny raz opluć.

Teraz oczywiście o tak nieistotnym dla ciebie zdarzeniu wolisz nie pamiętać.

Uważam, że sposób propagowania przez ciebie twoich idei ma coś sobie z faszyzmu, czyt. "albo przyznasz mi rację albo giń".

Tym samym nie zasługuje on na jakąkolwiek formę tolerancji.

Tak samo jak twoja osoba.

Odpowiedź: za wyzwiska [wobec] moderatora poprzez PW.

W głowie mi się nie mieści że za prywatne listy można dostać bana. To jest idiotyczne, to co, jak wyślę komuś list (poczta polska) w którym np. kumpla obrżę to też dostanę "bana" od poczty i nie będę przez nią obsługiwany?

Administratorzy oraz moderacja tego forum jest krótkowzroczna.

Wyobraź sobie, że zdaję sobie sprawę i akceptuję taki stan rzeczy.

Mało tego, jakiś rok temu wyciągnąłem do ciebie rękę i proponowałem pogodzenie się (publicznie i PW) bez jakichkolwiek warunków. Ty jednak tą propozycję wykorzystałeś jedynie do tego by mnie kolejny raz opluć.

Teraz oczywiście o tak nieistotnym dla ciebie zdarzeniu wolisz nie pamiętać.

Uważam, że sposób propagowania przez ciebie twoich idei ma coś sobie z faszyzmu, czyt. "albo przyznasz mi rację albo giń".

Tym samym nie zasługuje on na jakąkolwiek formę tolerancji.

Tak samo jak twoja osoba.

Cóż, ja tu jestem od lipca, więc komu innemu proponowałeś pogodzenie się :))

Niestety, ale to złotousi mają taką filozofię: "albo przyznasz mi rację albo giń". Z Tobą na czele.

O czym dobitnie świadczą już 2 zaliczone bany na tym forum. Ewidentnie za poglądy :)

Jak tylko się z kimś nie zgadzasz to go poniżasz: dorośnij, zarób na dobry sprzęt itd. Zachowujesz się jak dziecko w piaskownicy.

"W głowie mi się nie mieści że za prywatne listy można dostać bana"

tak moderacja usiłuje bronić prywatnie swej godności publicznej? - raczej paranoiczna postawa

czniać to . . . jak mawia prawdziwy noblista - jadem na ryby

U mnie stopień agresji ciongle w gorę

foxbat

Nie orientujesz się-jak to jest a raczej będzie na audioshow-bo nie wiem co mam zrobić z psem-można z nim na wystawę iść?-mam dwa zaproszenia!!!

Gość rochu

(Konto usunięte)

Cóż, ja tu jestem od lipca,(...)

Przestań może wreszcie sadzić farmazony.

Wszycy dobrze wiedzą czyim jesteś klonem.

Tak na marginesie, pytanie do moderacji.

Czy zakaz pisania trójwymiarowego poza jego własnymi wątkami nadal obowiązuje?

Przestań może wreszcie sadzić farmazony.

Wszycy dobrze wiedzą czyim jesteś klonem.

Tak na marginesie, pytanie do moderacji.

Czy zakaz pisania trójwymiarowego poza jego własnymi wątkami nadal obowiązuje?

>Archaniołek< jest moderacyji jaśnie oświeconej "na rękę" - to pewne. Ale >rochu<, plus paru kolegów wojujących z >Archaniołkiem<, też są "na rękę". Taka ta nasza moderacyja jaśnie oświecona makiawelliczna jest.

odnosnie osobistego bargrafu

jak moderacja wyrosnie z wieku pryszczatego prosze o odpowiedz jak kiedy i kto gasi ledy

sa jakies zasady czy tylko widzimisie nastolatkow na trzykolowym rowerku

ps zgodnie z najnowszymi poruczeniami pisze miedzynarodowo

konczy sie ban to dioda gasnie gasna wszystkie czy jak

gasi ten co zapala

nic nie wiem na temat kabanosow

nie zdazylem zapisac przeczytac

jak masz wyslij na pw

zaraz na pw nie moze byc ban

wyslij na meila

ooo widze ze to cos zlego bylo bo nawet pytanie o to na k zostalo wyciete w pien

widocznie co mnie ominelo

"Pojawiasz się i znikasz, i znikasz, i znikasz,

Mam na twym punkcie bzika, mam bzika, mam bzika,

Daj się sobą nacieszyć, nacieszyć, nacieszyć,

I siedem razy zgrzeszyć, i zgrzeszyć, i zgrzeszyć... "

W głowie mi się nie mieści że za prywatne listy można dostać bana. To jest idiotyczne, to co, jak wyślę komuś list (poczta polska) w którym np. kumpla obrżę to też dostanę "bana" od poczty i nie będę przez nią obsługiwany?

Administratorzy oraz moderacja tego forum jest krótkowzroczna.

Wręcz przeciwnie. Oczywiście moderatorzy nie mają wglądu do prywatnej korespondencji, ale niestety zdarzają się przypadki bezpardonowych i niezgodnych z prawem ataków przez PW - wówczas reagujemy. Ale też zawsze dzieje się to na prośbę pokrzywdzonego.

Before you criticize someone, you should walk a mile in their shoes. That way, when you criticize them, you're a mile way and you have their shoes

Wręcz przeciwnie. Oczywiście moderatorzy nie mają wglądu do prywatnej korespondencji, ale niestety zdarzają się przypadki bezpardonowych i niezgodnych z prawem ataków przez PW - wówczas reagujemy. Ale też zawsze dzieje się to na prośbę pokrzywdzonego.

mlb,

Poprawnie, unikajac braku logiki, kretactwa oraz infantylnego "ale" twoja odpowiedz powinna brzmiec nastepujaco:

Tak, zapoznajemy sie z trescia PW (mamy calkowity, nielimitowany dostep do PW wszystkich forumowiczow) w celu identyfikacjii zawartosci niezgodnej z regulaminem, rownolegle wg wlasnej dyskrecji osadzajac osobe tak winna jak i poszkodowana.

P.S. Mlb, jezeli w przyszlosci bedziesz mial jakikolwiek problem z poprawnym sformulowaniem odpowiedzi, prosze daj mi znac i z mila chceica ci ponownie pomoge.

@Jazz :-)

No proszę, nie sądziłem że aż bardzo tęsknisz do czasów permanentnej inwigilacji. Może admin w ramach wyjątku mógłby Cię takim programem objąć, zapytaj.

Ale czy nie prościej byłoby prowadzić bloga?

@Jazz :-)

No proszę, nie sądziłem że aż bardzo tęsknisz do czasów permanentnej inwigilacji. Może admin w ramach wyjątku mógłby Cię takim programem objąć, zapytaj.

Ale czy nie prościej byłoby prowadzić bloga?

Ja, oraz szereg innych osob nie otrzymujacych odpowiedzi na zadane pytania robimy to od jakiegos czasu. Nazwalbym to bardziej poprawnie monoblogiem. Pisz na temat prosze.

Najczęstszą przyczyną takiej sytuacji jest niewłaściwy adresat pytań. Albo i same pytania, na które niekoniecznie istnieje jednoznaczna odpowiedź.

• Administratorzy

Tak, zapoznajemy sie z trescia PW (mamy calkowity, nielimitowany dostep do PW wszystkich forumowiczow) w celu identyfikacjii zawartosci niezgodnej z regulaminem, rownolegle wg wlasnej dyskrecji osadzajac osobe tak winna jak i poszkodowana.

Panie Jazz proszę nie siać dezinformacji. Zarówno moderatorzy jak i administratorzy nie mają dostępu do PW użytkowników. Wynika to z poszanowania prywatności. Jedyną możliwością dostania ostrzeżenia/bana jest złamanie regulaminu w wiadomości skierowanej bezpośrednio do moderatora/administratora.

Sprawdź nasze recenzje sprzętu w Magazynie Audiostereo:

https://www.audiostereo.pl/magazyn/

Chcesz zostać partnerem audiostereo? Zajrzyj tutaj.

Panie Jazz proszę nie siać dezinformacji. Zarówno moderatorzy jak i administratorzy nie mają dostępu do PW użytkowników. Wynika to z poszanowania prywatności. Jedyną możliwością dostania ostrzeżenia/bana jest złamanie regulaminu w wiadomości skierowanej bezpośrednio do moderatora/administratora.

LOL. Panie administrator, panie Zorro, piszesz pan znowu jakies dziwne rzeczy. Ja Panu zacytuje wpis Panskiego aspiranta:

mlb:

"Wręcz przeciwnie. Oczywiście moderatorzy nie mają wglądu do prywatnej korespondencji, ale niestety zdarzają się przypadki bezpardonowych i niezgodnych z prawem ataków przez PW - wówczas reagujemy. Ale też zawsze dzieje się to na prośbę pokrzywdzonego"

Przeciez Panski adiunkt wyraznie nam daje do zrozumienia (jednoznacznie!), ze ten dostep ma. A Pan Panie Zorro piszesz Pan, ze nie ma. No wiec kto kogo tutaj dezinformuje? To ja sie teraz zapytam, czy jezeli ktorys z was lze i faktycznie nie macie dostepu, to dlaczego on (ten vbrak dostepu) wynika z twz "poszanowania", a nie z konstrukcji mechanizmu? Jak ja moge uwiezyc w to "poszanowanie", jezeli Pan mi notorycznie ubliza udzielalac nie tylko bardzo opoznionych, ale zupelnie nielogicznych odpowiedzi na moje zadane pytania? Daj Pan spokoj Zorro...

Najczęstszą przyczyną takiej sytuacji jest niewłaściwy adresat pytań. Albo i same pytania, na które niekoniecznie istnieje jednoznaczna odpowiedź.

mlb, historycznie i slusznie, politycy za tego rodzaju wypowiedzi podawali sie do dymisji, moderatorzy na forach w celu zachowania jakiejkolwiek godnosci tez odchodzili. Manifestowanie niedemokratycznego stosunku do adresatow pytan jest niczym innym jak powiadomieniem o swiadomiej praktyce dyskryminicji. Zrodlem takiego powiadomienia jest glupota, zla cecha charakteru, lub faux pas. Za kazde z nich nalezy publicznie i pokornie przeprosic i odejsc.

• Administratorzy

Szanowny Panie Jazz. Z tego co napisał moderator mlb wcale nie wynika, że ktokolwiek ma dostęp do PW użytkowników. Najwyraźniej ma Pan problemy z interpretacją czytanego tekstu. Kolejna sprawa - wynika to zarówno z poszanowania prywatności, jak i samego mechanizmu. Taki z Pana wielki logik, a nie zauważa Pan, że jedno nie wyklucza drugiego.

Proszę zaprzestać trollowania w trybie natychmiastowym. Prosili o to Pana już nasi moderatorzy, jak i administratorzy. Czy mimo kolejnych banów nie umie Pan z tym skończyć? Z tego co mi wiadomo to posiada Pan także konto-klona założone podczas przyznania bana. Jest tu Pan tylko i wyłącznie z powodu uprzejmości moderatorów. Pisze Pan o innych forach. Na innym forum za takie zachowanie wyleciałby Pan już dawno z hukiem.

Sprawdź nasze recenzje sprzętu w Magazynie Audiostereo:

https://www.audiostereo.pl/magazyn/

Chcesz zostać partnerem audiostereo? Zajrzyj tutaj.

Widzę, że admini też trollują ;)

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

Szanowny Panie Jazz. Z tego co napisał moderator mlb wcale nie wynika, że ktokolwiek ma dostęp do PW użytkowników. Najwyraźniej ma Pan problemy z interpretacją czytanego tekstu. Kolejna sprawa - wynika to zarówno z poszanowania prywatności, jak i samego mechanizmu. Taki z Pana wielki logik, a nie zauważa Pan, że jedno nie wyklucza drugiego.

Proszę zaprzestać trollowania w trybie natychmiastowym. Prosili o to Pana już nasi moderatorzy, jak i administratorzy. Czy mimo kolejnych banów nie umie Pan z tym skończyć? Z tego co mi wiadomo to posiada Pan także konto-klona założone podczas przyznania bana. Jest tu Pan tylko i wyłącznie z powodu uprzejmości moderatorów. Pisze Pan o innych forach. Na innym forum za takie zachowanie wyleciałby Pan już dawno z hukiem.

Szanowna Pani/ Panie Administratorze,

Absurdalnym i nielogicznym jest zarzucanie komukolwiek tzw trollowania w watku zalozonemu przez te sama osoba. Drugie konto zostalo zupelnie przypadkowo (w czasie) zalozone przez mloda osobe, ktorej uzyczylem czesc swojego domu jako gospodarz, zatrudnilem tez te osoba w swojej firmie i informuje, ze ow mloda osoba jest szczegolnie zainteresowana audio. Dalej wyjasniam, ze posiadanie przez dwie, trzy, nawet dziesiec osob indywidualnych kont, rownoczesnie korzystajacych z tej samej sieci bezprzewodowego dostepu do internetu nie jest nielegalne. Zatem, bardzo prosze o bardziej wyrafinowane metody detektywistyczne, poniewaz sam fakt, ze pijam z rozowego dzbana nie oznacza, ze jestem gejem, chinczykiem, lub eskimosem. Chce Pani/Panu tez przekazac, ze nie jestem tutaj wcale "z powodu uprzejmosci moderatorow", poniewaz jestem tutaj znacznie dluzej niz jakikolwiek moderator, wiec logicznie jestem tutaj z powodow nie zwiazanych w jakikolwiek sposob z zadnym z Pani/Pana moderatorow. Co do huku wylatywania z innych forum, tez tutaj prosilbym o racjonalna powsciagliwosc i zaprzestanie terroryzowania forumowiczow podobnymi adresami.

Dziekuje za uawage.

P.S. W swoim oraz w imieniu innych forumowiczow chcialbym tez serdecznie prosic Pania?Pana o przedstawienie sie nam. Podkresle, ze Pani?Pana persona jest przedmiotem czestych spekulacji dotyczycych identyfikacji Pani?Pana osoby i pozwole sobie dalej dodac, ze taka anonimowosc jest przede wszystkim nieelegancka i nie swiadczy najlepiej ani o kulturze ani nie potwierdza szlachetnych intencji u kogokowiek.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.