Skocz do zawartości
IGNORED

Moderacja forum audiostereo

qb_1

Rekomendowane odpowiedzi

Gość rochu

(Konto usunięte)

Moderacja powinna być TYLKO do usuwania wulgaryzmów i trolli (prawdziwych, a nie zmyślonych). Coś jak sprzątacze.

To się ciesz, że mają być może inne zdanie od twojego, bo nie byłoby już ciebie wśród nas.

Eee tam,Marcin Najman jest naczelnym modem a Pudzian z Saletą jego zastępcami...nic dziwnego zatem,że tak postępują.Tak już mają od ciosów na głowe.

Etam, nie przesadzajmy, to jest forum, nie real

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

To się ciesz, że mają być może inne zdanie od twojego, bo nie byłoby już ciebie wśród nas.

Ciebie by już nie było, bo masz tendencje do ataków osobistych, a nie do pisania na temat. To jest właśnie klasyczny trolling.

Gość rochu

(Konto usunięte)

Ciebie by już nie było, bo masz tendencje do ataków osobistych, a nie do pisania na temat. To jest właśnie klasyczny trolling.

O bardzo przepraszam, wcale nie uprawiam wycieczek osobistych.

Jak tylko dostosowuję poziom moich wpisów do poziomu mojego interlokutora, tak aby mieć szansę zostania zrozumianym.

A że poziom interlokutorów od lat spada, to już nie moja wina ; )

A że poziom interlokutorów od lat spada, to już nie moja wina ; )

Z Twojego niskiego poziomu pewno mało co widać...

Wracając do meritum: chciałbym wiedzieć, czy Elberoth jest tutaj pod ochroną ? Dwa razy zadałem mu pytanie w wątku o Lepszości serwerem nad CD i dwa razy mój, całkiem normalny, wpis wyleciał. O co tu chodzi ?

odpowiedz jest prosta

twoje kolejne klony maja coraz nizszy potencjal intelektualny stad coraz mniej rozumiesz i coraz mniej pamietasz

sadze że musisz poprawic cos w procesie prokreacji

Szanuj zdrowie należycie, bo jak umrzesz, stracisz życie

odpowiedz jest prosta

twoje kolejne klony maja coraz nizszy potencjal intelektualny stad coraz mniej rozumiesz i coraz mniej pamietasz

sadze że musisz poprawic cos w procesie prokreacji

A które to są te klony rocha ?

Opublikowano · Ukryte przez Yamnick, 14 Listopada 2010 - chamstwo
Ukryte przez Yamnick, 14 Listopada 2010 - chamstwo

jako ze znowu mogie pisac chce sie podzielić wspaniałymi wrazeniami.Dostałem zaarchiwizowna moja straszna bron ktora działa przerazjaco.tu wklejam tekst ktory jako ogolnie znany nie podlega ochronie....VRegulamin, ustep II, punkt 5, podpunkt "a" i "b".

"moze z uwagi na durnote jamnikow proponuje zatytułowac wontek"

"[modrzewku ty jak zwykle w ogonie.jamniki to BARDZO szerokie pojecie."

"[baaa...ale ile trzeba czekac az zniknie jego ogon.Przy prawdziwym jamniku.Forumowy... to raczej tyle jego, co ogona."

Wielokrotnie wczesniej byles ostrzegany. Obrazasz mnie nie pierwszy, nie drugi i nie trzeci raz...

Wolne na 14 dni.>>>>Pomyslałem sobie ze nawet nie wiem jaka straszna bronia wladam.kiedy jednak zapoznałem sie z wrogiem, to jedyne co mi utkwiło w opisie to ze...menszcyzna.zadumałem sie i stwierdziłem ze chiba przepisał to z ...dowodu.

Czy nasz forumowy hamerykanin paszkos moze bezkarnie ublizac innym i wylewac wlasne frustracje na forum poprzez obelgi???

Inni za byle bzdure otrzymuja bany bez ostrzezenia. Tymczasem prymitywne posty paszkowskiego sa tolerowane.

Głupota – niedostatek rozumu przejawiający się brakiem bystrości, nieumiejętnością rozpoznawania istoty rzeczy, związków przyczynowo-skutkowych, przewidywania i kojarzenia. Charakteryzuje się pychą, śmiałością, podejrzliwością, niskim lub nieistniejącym samokrytycyzmem, niezdolnością do zdziwienia, dążnością do ekspansji.

To kiedy będzie głosowanie nad moderatorami ?

Wyniki są jednoznaczne.

Już nie mogę się doczekać :)

Czuję, że głos ludu będzie surowy dla obecnych moderatorów...

Tak ci spieszno do moderowania?

nie, moderacja powinna być minimalna, tylko do usuwania wulgaryzmów.

Na listach dyskusyjnych nie ma moderacji i nieźle sobie radzą. Upadają tylko z racji kiepskiej dostępności.

to jest śmieszne, żeby ktoś z niewielką wiedzą usuwał czyjeś posty bo mu się nie podobają, albo nawet z dużą wiedzą, ale ideologicznym zacietrzewieniem.

Moderacja na tym forum się wypaczyła. Pewno zawsze się wypacza, taka jest ludzka natura, że lubi nadużywać władzy.

Gość rochu

(Konto usunięte)

nie, moderacja powinna być minimalna, tylko do usuwania wulgaryzmów.

Już kiedyś zgłaszano twoją kandydaturę na moderatora.

Nie pomnę kto, ale zapewne ktoś z twoich przydu..sów to zrobił.

Tak, już oczami duszy widzę tą twoją moderacje wulgaryzmów.

Oj widzę to ciemno.

Kiedyś było fajnie na forum, nie czułem że jakaś moderacja jest na forum, ludzie się wypowiadali na forum, niekiedy dosadnie ale ogólnie było fajnie, a teraz syf, pierwszy raz dostałem bana, ja pierdziele ale piernik ten co to uczynił, zero wyobrażni, w innym temacie nie takie rzeczy wypisywałem i jakoś nic nie skasowali, "kreska" też mi sie powiększyła, w tym tempie to za kilka miesięcy zbanują na dobre.

Co to kurna jest radio maryja czy audiostereo.

Kiedyś było fajnie na forum, nie czułem że jakaś moderacja jest na forum, ludzie się wypowiadali na forum, niekiedy dosadnie ale ogólnie było fajnie, a teraz syf, pierwszy raz dostałem bana, ja pierdziele ale piernik ten co to uczynił, zero wyobrażni, w innym temacie nie takie rzeczy wypisywałem i jakoś nic nie skasowali, "kreska" też mi sie powiększyła, w tym tempie to za kilka miesięcy zbanują na dobre.

Co to kurna jest radio maryja czy audiostereo.

Radio Maryja w stereo.

Opublikowano · Ukryte przez Yamnick, 25 Listopada 2010 - wojenki to nie tu...
Ukryte przez Yamnick, 25 Listopada 2010 - wojenki to nie tu...

kolejny kamlot, bo nie kamyczek, to ogródka moderacji (konkretnie mlb, josefa):

Niedozwolone jest podejmowanie za pośrednictwem Forum działań sprzecznych z zasadami współżycia społecznego. W szczególności zabronione jest:

* zachowanie sprzeczne z zasadami Netykiety, w tym formułowanie wypowiedzi stanowiących przejaw braku szacunku wobec innych Użytkowników Forum bądź też zachowania powszechnie uznawane za sprzeczne z zasadami kultury osobistej,

* rozpowszechnianie za pośrednictwem Forum treści obraźliwych, obscenicznych lub naruszających powszechnie uznawane zasady etyczne.

Użytkownik discomaniac71 dnia 22.11.2010 - 10:57 napisał

"o ABX piszą posiadacze tanich, bardzo budżetowych klocków".

"są to osoby którym nie chce się słuchać"

"nie mają własnego zdania o brzmieniu Krella, McIntosha czy Accuphase poza tym że są to drogie klocki i dużo kosztują"

"Wystarczą im te trzy magiczne literki: "ABX""

===============================================

ewidentny brak szacunku

discomaniac71 dnia 22.11.2010 - 20:43 napisał

"Dawno nie spotkałem tak zadufanego w sobie idioty:-)"

================================================

treść obraźliwa

=====================================================

A discomaniac dalej pisze i jego chamskie posty dalej wiszą. Za to ja zostałem zbanowany, bo w ODPOWIEdZI na powyższe chamstwo napisałem mu, że NIE BĘDĘ GO OBRAŻAł, bo nawet psa nie obrażam (nie jest to porównanie discomaniaca do psa, tylko wyraża moją niechęć do obrażania kogokolwiek, ale to trzeba chyba logikę przerobić, żeby zrozumieć...).

To jest po prostu parodia moderacji.

Gość rochu

(Konto usunięte)

xyz/archanioł - antologia:

Napisano 22.11.2010 - 20:35

A jakie Ty masz wykształcenie ? Założę się, że studiów żadnych (sądząc po przekąsie z jakim piszesz "magister", kompleksy wyłażą z każdej dziury...), a o wykształceniu technicznym to tylko czytałeś.

Napisano 12.11.2010 - 18:20

Z Twojego niskiego poziomu pewno mało co widać...

Napisano 03.08.2010 - 22:18

nie wiesz co odpisać i bełkoczesz teraz płaczliwie do kolegów...

Napisano 11.08.2010 - 17:38

Ale każdy pisze o prawdzie... prawda jest jak dupa: każdy ma swoją :)

Napisano 01.10.2010 - 23:31

... a ja uważam, że wielu aktywnych tutaj (nie pomnę ich nicków) powinno tylko czytać... ;)

Napisano 31.08.2010 - 00:07

szkoda, że niektórzy audiofile mają zbyt dużo wolnego czasu na wypisywanie bzdur na forach... Wracaj do dzieci, one Cię bardziej potrzebują...

Napisano 12.08.2010 - 00:07

tak, naukowcy najlepszych uczelni na świecie to głupki, a pod naszym Krzyżem gromadzi się śmietanka intelektualna całego świata :)))))

Napisano 11.08.2010 - 17:13

ja stawiam tezę, że miażdżycę mają wyznawcy winyli i techniki analogowej, za wszelką cenę postanawiają udowodnić, bez dowodów, wyższość analoga nad cyfrą, dorożki nad samochodem, maszyny do pisania nad komputerem itd...

Napisano 07.08.2010 - 21:19

gdyby ironia walnęła Cię w łeb, to byś pewno nie zauważył ;)

Napisano 16.10.2010 - 20:56

Boleczku, nie trzeba być poeta, żeby oceniać wiersze...

xyz/archanioł - antologia:

widzisz... nie ma tam chamstwa, co najwyżej ostra ironia (w końcu to męskie forum, a nie forum o wyszywaniu..., chociaż mam takie wrażenie, gdy dostaję bana...), w odpowiedzi na czystej wody chamstwo.

Szkoda, że nie zacytowałeś na jakie teksty odpowiadałem, wtedy byłoby śmiesznie...

Ale za dużo wymagam od Ciebie, uczciwość nie jest twoją mocną stroną.

(nawet nie jestem pewien, czy ja to wszystko napisałem)

A jaka byłaby Twoja antologia ?:

bzdury

bzdury

bzdury

Panowie. Apeluję do moderacji o równoprawne i bezstronne traktowanie wszystkich uzytkownikow tego forum. Rozumiem, ze sledzenie wszystkich watkow jest trudne, ale opieranie swoich decyzji li tylko na skargach i raportach, bez analizy sytuacji w watku prowadzi do wypaczen. Nie wszyscy uznaja za stosowne uzywanie raportow lub bezposrednia korespondencje z moderatorami, poniewaz nie jest to do konca zachowanie honorowe, podobnie jak faworyzowanie jednej grupy uzytkownikow (a tym samym dyskryminacja innej) z powodu pogladow, sympatii, badz tez roznego rodzaju zaszlosci. Moderowanie powinno byc ograniczone do reagowania na wulgaryzmy oraz oczywiscie sytuacji jawnie sprzecznych z polskim prawodawstwem.

Czyli co teksty typu: "gramofon lenco z usb za 70zł zagra lepiej niż transrotor" należy zostawić w spokoju?

There is no dark side in the moon, really. As a matter of fact it's all dark

Gość rochu

(Konto usunięte)

[/u]

Czyli co teksty typu: "gramofon lenco z usb za 70zł zagra lepiej niż transrotor" należy zostawić w spokoju?

Skoro jemu chodzi o wolność w pisaniu bredni to pewnie tak.

A skoro tak to jestem za powrotem Atoposa/Vlada na forum.

Jak równość to równość, jak wolność to na całego.

Każdemu trzeba dać szansę.

Dawno nie zaglądałem do założonego przez mnie wątku i zirytowałem się.

Zmieniono tytuł wątku bez mojej zgody i wiedzy, wypaczając kompletnie jego sens.

Zmian dokonano także w moim wiodącym wpisie.

Nie życzę sobie, aby ktokolwiek grzebał w moich wpisach.

Yamnick- proszę o wytłumaczenie się.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.