Skocz do zawartości
IGNORED

Moderacja forum audiostereo

qb_1

Rekomendowane odpowiedzi

No tak, ale Ty pisałeś coś o mechanizmach, a nie o rezultatach ankiety - to dwie zupełnie różne rzeczy. Co się stanie z tymi wynikami ankiet - nie wiem, to decyzja właścicieli forum.

Before you criticize someone, you should walk a mile in their shoes. That way, when you criticize them, you're a mile way and you have their shoes

Och, coś mi się zdaje ,że nie myślisz trzeźwo...

Mechanizm jest taki:

Mod jest cokolwiek anty... (np. naturze forum) -

- forumowicze(wartość dodana forum - przyp. red.) usuwają chwasta.

Forumowicz , który ma jedną nóżkę bardziej - każdy widzi , kto go zaprasza do tańca(komercyjnego).

grynio! przegapiles wigilie.... teraz zeby sobie pogadac z moderatorami musisz czekac prawie rok.... ROTFL....

„Tak samo jak ludzie, Funky, bez żadnej różnicy” | VITUPERATIO STULTORUM LAUS EST

Mod jest cokolwiek anty... (np. naturze forum) -

- forumowicze(wartość dodana forum - przyp. red.) usuwają chwasta.

Forumowicz , który ma jedną nóżkę bardziej - każdy widzi , kto go zaprasza do tańca(komercyjnego).

No tak, ale nie zapominaj o jednej istotnej rzeczy - każdy mod był, jest i będzie "cokolwiek anty" - z racji tego że jego decyzje zawsze znajdą kogoś komu się nie spodobają. Taka jest natura ludzka. Poza tym albo mod będzie orientował się w audio - a więc i miał jakieś swoje preferencje (które lepiej lub gorzej będzie ukrywał), albo będzie laikiem zdolnym wyłącznie do usuwania wulgaryzmów, bez żadnej zdolności do merytorycznych decyzji (taki przypadek już był na tym forum i uzyskał niskie oceny).

Osobiście nie jestem mocno przywiązany do funkcji moderatora (chociaż ją lubię), jeśli będzie potrzeba to przestanę ją wykonywać. Niczym na tym forum nie handluję, mój system audio (zbudowany z vintage, kablowego voodoo i dymu lutownicy) gra na tyle dobrze że na większość wątków o "cudownych hiendowych klockach" patrzę z dystansem - chociaż zdarzają się ciekawe wpisy czy pomysły - i to mój główny powód tutejszej obecności.

Before you criticize someone, you should walk a mile in their shoes. That way, when you criticize them, you're a mile way and you have their shoes

foxbat - idzie Nowy Rok - może nadszedł czas na profesjonalnych moderatorów ścigających profesjonalne trolle ;)

coz... taka specyfika AS, ze trole sa profesjonalne, a moderacja z łapanki... moderator powinien miec autorytet i powaznanie....

„Tak samo jak ludzie, Funky, bez żadnej różnicy” | VITUPERATIO STULTORUM LAUS EST

Profesjonalne trolle na AS? Te które znam, już są poza forum...

Drodzy Panowie Moderatorzy tniecie często wpisy jak popadnie bez namysłu i potem zostaje sieczka w wątku.Rozumiem posty obraźliwe,uwłaczające drugiej osobie, ale często one właśnie zostają...

Drodzy Panowie Moderatorzy tniecie często wpisy jak popadnie bez namysłu i potem zostaje sieczka w wątku.Rozumiem posty obraźliwe,uwłaczające drugiej osobie, ale często one właśnie zostają...

W zakładce STEREO do zamknięcia jest temat o ABX, poziom chamstwa sięga tam zenitu, co na to szanowna moderacja?

no to ja mam pomysl racjonalizatorski dla moderacji! proponuje zamykac watki jeszcze przed ich zalozeniem!

• Użytkownicy+

A niektórym autorom należy się bez wątpienia urlop z powodu nagłego wzrostu skłonności prowokacyjno - obrażliwych.

P.S.

Proponuję równieź zamknąć wątek pt. "Czy bycie audiofilem to wstyd?" ze względu na potencjalnie prowokujący charakter (napewno skończy się awanturą) oraz jako wątek nie wnoszący źadnej konkretnej informacji.

Mam wspaniałą wiadomość dla wszystkich NIE audiofilów, czeka na was super forum Pawła XYZ. Póki co jakoś tam cicho, tym bardziej czeka z utęsknieniem na Was!

od dawna wiesz ze tu sobie mozna proponowac i proponowac i tyle z tego

watek o nirvanie przetrwa do konca swiata AS :

Szanuj zdrowie należycie, bo jak umrzesz, stracisz życie

od dawna wiesz ze tu sobie mozna proponowac i proponowac i tyle z tego

watek o nirvanie przetrwa do konca swiata AS :

trochę to dziwne-bo Cobain nie żyje-a Nirvana sie rozpadła......natomiast przypuszczam kto jest w zespole Nirvany Elbika......same swojaki)))

może ciacho wykupi forum miałby wreszcie gdzie pisac do woli :) całkiem jak stryjecki

ale by było pieknie :)

Szanuj zdrowie należycie, bo jak umrzesz, stracisz życie

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.