Skocz do zawartości
IGNORED

kupuje technicsa sl-1200ltd

tomek0104

Rekomendowane odpowiedzi

Akurat przed chwilą znalazłem na allegro ale trochę drogi

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

ja chyba rozumiem aluzję Yuliana :-) Chodzi mu chyba o to, że 1200ltd jest wykończona w "złocie" a to kkojarzy mu isę z cyganami :-) mi bardziej z Rosjanami, amerykańskim alfonsem z serialu Kojak z lat '70 albo carem Iwanem, Piotrek czy który tam z nich jeszcze lubił złoto aczkolwiek można też nawiązać do Azteków czy innych złotolubnych ludów :-) Yulian co kto lubi, jeden lubi lekkie plasticzane zabaweczki, inny kupi pozłaczany czołg 1200 :-) Ja akurat złota nie lubię (wolę ta tzw. białą odmianę) alee wybór co do 1200 popieram :-)

"Proszę państwa. Ja nie jestem przeciwny zebraniom, wręcz przeciwnie, nie mam nic naprzeciwko, ale..."

tomek0104, 8 Cze 2010, 20:31

Wygląda fantastycznie ale za elitarność musi się niestety płacić.Ciekaw jestem za ile rzeczywiście pójdzie. Ja mam 1210 M5G i uważam, że dopłata do złota i nr katalogowego 3k zł to trochę dużo.

>>>thrak,

"...Ja akurat złota nie lubię (wolę ta tzw. białą odmianę) alee wybór co do 1200 popieram :-)..."

Umacniaj DOGMAT, umacniaj...

Z taką tylko uwagą, że te "plasticzane", to obraza dla DOGMATU, nie powinieneś ich w jednym szeregu z DOGMATEM stawiać, bo to DOGMATOWI ujmuje...

>>>Tomek,

"...Chce coś dobrego nie koniecznie technics..."

E, no bez jaj! Tak to nie ma! Najlepszy jest Technics, wersja "biała", hahaha. Od niego lepszy złoty, dlatego...że złoty. Od złotego Technicsa N-I-C lepszego nie ma. No chyba, że dwa złote Technicsy!

Yul ale ten jest lepszy ?Transrotor Argos

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Nie, ten nie jest lepszy. Nie jest wystarczająco stary. A Technics jest, stowrzono go ze 40 lat temu, albo w trzeciorzędzie czy triasie, sam już nie wiem. Poza tym na tym Argosie nie grają didżeje.

Co do Transrotor Argos to staniał

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) porażka

Ukryta Zawartość

Yul >>> Skoncz swoje podjazdy ! Czy za kazdym razem musisz sie przy....c do tego nieszczesnego Technicsa i ludzi ktorzy sa z niego zadowoleni?!

DJ e maja juz znacznie im wygodniejsze gramiaki do grania w klubach wiec dlaczego wkladasz wszystko do jednego worka ? -nudny jestes juz z tym DOGMATEM.

Gdyby ten Gold pojawil sie wczesniej juz bylby moj a tak pozostaje mi tylko oblizac sie smakiem:(

robix

w w/w kwocie poszukaj Thorensa + SME np. 3009

widziałem też na alle za 3tys AUDIO LINEAR TD- 4001 + SME

czasem można trafić na okazję na ebay i 'dorwać' nie drogo konstrukcje Michell Engineering

audiokarma.org

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) tu masz 'złotego' trochę taniej

ale wg. mnie wygląda folwarcznie

Ukryta Zawartość

audiokarma.org

Witam , może się tak nie błyszczy jak technics , ale ja za 4tyś to bym kupił to

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

" When The Music's over, turn out the lights"

Tomek, jesli chcesz cieszyć nie tylko ucho ale i oko i masz trochę zbednej gotówki, kupuj a wszystkich nudziarzy i malkontentów z pustym portfelem po prostu olej. Pisałem o swoim "goldzie" którego kupiłem rok temu tutaj:

Ukryta Zawartość

były głosy za i przeciw. Wszystkie przeciw mam głeboko w poważaniu a za głosy za dziekuję i pozdrawiam.

ps. To dobry kawał sprzętu w porządnej oprawie. Jesli kupisz nowy i będziesz o niego dbał to będzie to dobra inwestycja. Wartość GLD idzie w górę, powoli ale skutecznie.

Ukryta Zawartość

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.