Skocz do zawartości
IGNORED

Uciążliwy foxbat

foxbat

Rekomendowane odpowiedzi

Czlowiek rano zaczyna czytac watek, wieczorkiem chce zobaczyc co w nim nowego i sie okazuje, ze juz watku nie ma. I tak wlasnie jest czesto na AS :P Co robic?

„Tak samo jak ludzie, Funky, bez żadnej różnicy” | VITUPERATIO STULTORUM LAUS EST

https://www.audiostereo.pl/topic/64107-uci%C4%85%C5%BCliwy-foxbat/

Hmmm... Musisz czytać zupełnie inne wątki niż ja, bo tego nie zauważam. Owszem czasem zniknie jakiś wątek będący powieleniem innego, ale przecież o to chodzi aby takich bytów nie mnożyć.

Before you criticize someone, you should walk a mile in their shoes. That way, when you criticize them, you're a mile way and you have their shoes

Tyle wpisow znika razem z piszacymi,ze wieje nuda.....

Czy to wina moderacji,czy regulaminu forum???

Jak dla mnie za duzo tzw.ludzi lub chlopcow z plakatu-tych znikad,bo z takimi moderacja powinna

cos zrobic.Poza tym wiele rzeczy w regulaminie forum jest do zmiany-wspominalem juz o tym.

Na razie trwa czyszczenie forum z niepokornych,by miec spokojne wakacje.........i przyszlosc???

Sprawa mocno robi sie dyskusyjna....wiec pozyjemy,zobaczymy.

Ile nowych tematow jest sensownych i zarazem bezinteresownych-cos mocno malo,nie uwazacie??

>Ile nowych tematow jest sensownych i zarazem bezinteresownych-cos mocno malo,nie uwazacie??

Mówisz o Bocznicy czy zakładkach tematycznych? Mam wrażenie że proporcje są dość dobrze zachowane.

Before you criticize someone, you should walk a mile in their shoes. That way, when you criticize them, you're a mile way and you have their shoes

Ludzie z forum odchodza i przychodza-moderacja[dyrekcja]zostaje.Czy nie lepiej byloby na poczatek

nowych miec pod kontrola,kary tzw.zbanowanie podzielic,a nie wyrzucac na niezrozumiala ilosc sekund-

-potem po placzach i lamentach gosci przywracac-zbanowanie 1 dzien,tydzien,miesiac,rok,na zbity pysk-

czyli calkiem-jest taka opcja mozliwa???Powinniscie wiecej zwazac na to co sami piszecie-czy

Pan mlb-jest w swych wypowiedziach taki przejrzysty i krystaliczny???To nie jest zaden atak,tylko

umiejetnosc obserwacji.Komus uwagi na pw[mnie tez to dotyczy]nie skutkuja-wiec nalezy pisac w

watku o mozliwosci usuniecia na pewien czas -tak wszem i wobec-to nie jest kroliczek wyciagniety

z rekawa.Wiele jest wpisow gdzie moderacja nie reaguje badz nie chce tego widziec-i tu blad Panowie.

Proponuje mierzyc wszystkich jedna miarka-tak niestety nie jest.Dobrze ze wakacje sie zblizaja

bedzie mniej czasu na forum.

Nieczęsto się zgadzam ze Starym Audiofilem ale w 2 kwestiach mu dziś przytakuję:

1. NOSy RCA to bardzo dobre lampy :)

2. Moderacja działa chaotycznie i wybiórczo.

Bardzo proszę o odpowiedź na jedno pytanie - Czy Elberoth dostanie bana za agresywne i personalne ataki tak jak podobno zrobił Gagacek?

Cytat "Weź się puknij w ten swój durny, pusty łeb." - to było do Zyzia - to jest wpis na poziomie forum "audiostereo"?

Aby ktoś mnie nie posądzał o manipulację dodam, że zaczęło się od kabla Apogee, potem był oczywiście VDH, delikatnie o handlowaniu i powyższy "pusty łeb".

Kurcze, a może mi się należy "ban"?

• Redaktorzy

Pardon, ale muszę się wtrącić: znane mi są wcześniejsze personalne ataki Zyzia na Elberotha, więc nie róbmy tu z nikogo świętego. Natomiast propozycja puknięcia sie w łeb nie jest w świetle tego, co się pisze na forum, powodem do blokady, ele do upomnienia. Nie ośmieszajmy się. Poza tym: czy sugestia Elberotha była odpowiedzią na jakąś propozycję merytoryczną, czy też raczej osobistą?

Przypomnę cały tekst Elberotha:

"Weź się puknij w ten swój durny, pusty łeb."

Czyli wg moderacji nie jest to atak personalny i wszystko się mieści w regulaminie.

jozwa maryn, 15 Cze 2010, 09:04

>"Kurcze, a może mi się należy "ban"?

>

>

>Jeśli za pusty łeb by się należał, to za to pewnie też, co?

No... bardzo proszę... widzę w ramach tych Twoich przedwyborczych czystek będziesz banował wszystkich :) Ja nikogo tu od durnot i pustogłowia nie wyzywam ale jeśli Ci to sprawi przyjemność to możesz nawet mi konto zlikwidować.

>Nie powinienem?

no nie wiem, ale ja bym tam zyzia zbanowal... tak nie moze byc, tak nie mozna pracowac na forum...

„Tak samo jak ludzie, Funky, bez żadnej różnicy” | VITUPERATIO STULTORUM LAUS EST

uppsss.. tzn chcialem napisac... tak nie moze byc, tak nie mozna spokojnie pomagac bezinteresownie innym uzytkownikom na forum....

jeszcze jedno, w regulaminie nie ma nic o banach/blokowaniu kont... wiec blokujac, lamiecie regulamin!

Jakie personalne ataki na Elberotha jozwa ??? Czy ja go kiedyś wyzwałem od durniów, napisałem kiedyś, żeby się walnął w ten durny, pusty łeb ???? Jak się udowodni coś temu pyszałkowi i nie ma argumentółw zaczyna w takim stylu pisac i Ty to jozwa tolerujesz....a więc...dośpiewaj sobie sam :)

zyzio, no jak mozesz! elbi jest potrzebny, gdzie ja sobie poczytam takie fajne rzeczy... no chyba, ze jozwa kupi mi prenumerate czasopisma LOGO :)

A moja odpowiedz na jego wpis była czysto merytoryczna, koaxiala Apogee Wyde Eye polecał wielokrotnie, ale nagle mu się przestawiło, że to przeciętny kabel :D Jak mu to wykazałem wyskoczyl z chamstwem, ale ta święta krowa może i tak każdemu nasrać na łeb, a bana nie dostanie :D Jak ja bym go nazwał durniem już bym był na wylocie....bo obraza zalałaby nieskalane oblicze Elbowe ;D

Myślę że powinniśmy odróżnić pojedyncze ostrzejsze wypowiedzi od systematycznych ataków. Każdy z nas jest człowiekiem i ma prawo czasem się zdenerwować, a nawet za ostrzejszy wyskok otrzymać krótkotrwałego bana.

Z tym że nie jest to tożsame z ciągłymi atakami na wybranych adwersarzy. Jeśli ktoś kogoś nie lubi - a ma do tego pełne prawo - powinien swoje wątpliwości wyjaśniać bezpośrednio przez PW zamiast angażować do tego sporu wszystkich innych użytkowników.

zyzio

Jozwa nic CI nie dospiewa,bo nie umie-chyba ze w chorze koscielnym z ubranymi na zielono.

Wez sie puknij w ten swoj durny ,pusty leb-dobre,to taka przenosnia,bo jak

leb jak sklep,a w srodku puste polki,to wtedy nic do sprzedania-

natomiast jak leb pelny to duzo rzeczy do sprzedania jest.!!!

Tez mam duzo rzeczy do sprzedania-tylko nie moge znalezc frajera,ktory by mi pomogl sprzedac bez

jakiejs tam prowizji dla siebie-kazdy cos tam chce za to.

Pozdrawiam wszystkich z durnymi pustymi lbami.

• Redaktorzy

"Jakie personalne ataki na Elberotha jozwa ??? Czy ja go kiedyś wyzwałem od durniów, napisałem kiedyś, żeby się walnął w ten durny, pusty łeb ????"

Wierzę na słowo, dlatego też Elberoth otrzymał ode mnie upomnienie. Poproszę jednak o link do wątku, chcę go sam przeczytać.

• Redaktorzy

A ty, zyziu, nie rób z siebie z kolei bukiecika niewinnych stokrotek. Ani ja, ani ty nie jesteśmy pierwszy dzień na forum, i wiem że na Elberotha wjeżdżałeś regularnie. Ciekaw jestem, co tam konkretnie napisałeś, "zwracając uwagę". Zaraz to sobie obejrzę, ale dziwnie jakoś wydaje mi się, ze nie było to nic w rodzaju: "Forumowy kolego, wymieniony kabel swego czasu niezwykle ci się podobał, teraz natomiast uznajesz go za przeciętny. Z czego wynika ta zmiana opinii?".

jozwa, nic juz nie zobaczysz, bo nic juz tam nie ma... jakis ciec posprzatal...

zyziu, zadowolony? :)

Tiaaak :D Wygląda na to, że to ja naskoczyłem na Elbika :D A jak burą suką podniecał się Elbik to jozwa pamięta czy też chciałby linka ? :D Zapamiętajcie sobie panie jozwa jedno: ja mogę odpowiedzieć na chamstwo chamstwem, ale nigdy nie zachowuję się chamsko jako pierwszy, jak ktoś jednak sra mi na łeb mówiąć dosadnie nie będę udawał, że to woda kapie :D W przedmiotowym wątku Elb wyzwał mnie zupełnie bez powodu, tak wkurzyło go zdemaskowanie jego zakłamania :D

A tak poza wszystkim ludzie są tu banowani za mniejsze przestępstwa, a Elbikowi przechodzi płazem nawet wyzwanie kogoś od durni, na dodatek bez najmniejszego powodu....może sobie rzucać durniami, burymi sukami i dalej buduje się ołtarzyk tej persony -zabawne to :D

• Redaktorzy

A w międzyczasie zyziu nie pień się tak, nikt ci tu nikogo nie zabił, jak sądzę. Wody wypij, jabłko zjedz. A ja przez ten czas przyswoję sobie nową postać Elberotha, jako agresora który regularnie napada na forumowiczów. Jest to dla mnie pewna nowość, chyba za krótko na forum jestem.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.