Skocz do zawartości
IGNORED

Sprzęcik do muzyki reggae

reggae13

Rekomendowane odpowiedzi

Jak będe miał możliwośc posłuchania kolumn to posłucham sobie w krakowie . Mam inną teraz sprawe bo właśnie cięzko pracuje na te kolumny ale coś mi sie wydaje że nie zarobie tyle ile chciałem i chyba będe musiał kupic inne kolumny , myślałem nad tymi podłogówkami . a subwofer kupie sobie w nowym roku . Co byście polecili .

Rozweselający dymek jest , dredy będą a kolumny dobre by se przydały bo to co mam i słucham u znajomych to masakra, rużnego rodzaju wieże LG Sony , Philips , i zestaw głośnik unitra plus marny wzmak unitry i jeszcze wzmak i kolumny zrobione przez kumpla . A i miałem pytanie czy opłaca sie złożyc wzmacniacz lampowy za ok.300 -400 zł( to na same części ) bo kolega może mi zrobi , tylko czy nadał by sie do takiej muzyki ?

Za nie długo jade do AUDIO CENTER POLAND w krakowie i chyba wezme Monitor Audio BR5 ale na raty i zastanawiam sie nad wzmakiem do tego bo widze że dużo ludzi ma te kolumny z Arcam Alpha , ja bym wzioł z Arcam Alpha 7 i dedykowany do tego odtważacz . Co o tym sądzicie i co sądzicie o tym sklepie w krakowie . A co do moich preferencji muzycznych to zdecydowałem że by koumny grały bardzo dobrze muzyke metal ( coś w stylu Therion , Equilibrium , Eluvettie ) a do tego jak będzie grało reggae sie przyzwyczaje . Dzięki za wszystko z gury

• 1 miesiąc później...

Sory że tek pisze w starym temacie ale nie chce mi sie nowego zakładac . NIe chodziłem za bardzo po sklepach za tymi kolumnami bo nie miałem czasu (Praca ) Ale dziś byłem w sednym salonie i koleś zaproponował mi dwie kolumny NIe pamiętam modeli ale używane JBL za 1200 chyba ES 90 i Focal jakieś za 1500 też używane i sie zastanawiam które wybrac co polecacie na odsłuch sie wybiore jeszacze w weekend bo jeszcze sie zastanawiam nad Monitor Audio BR 5 bo na allegro śa teraz za 1600 zł .Co polecacie

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.