Skocz do zawartości
IGNORED

Cd z dosyć dobrym wzmakiem słuchawkowym.

Reaper

Rekomendowane odpowiedzi

Który odtwarzacz CD posiada na tyle dobry, wbudowany wzmacniacz słuchawkowy, że dobrze zagra z AKG K240??

Moj dzienny sprzet jest zbyt daleko łóżka i nie mam szan na słuchanie słuchawek podczas leżenia. Szukam CD-ka, który w tej roli świetnie się sprawdzi.

Marantz SA 8003 , ale tez i sa 7003 ma dobry wzmak słuchawkowy( obydwa słuchałem ) , w domu mam sa-8003 , a kupując go kierowałem się własnie tym , żeby mi dobrze napędzał sennheisery hd 595 . Porównywałem bezposrednio z cd Arcama w podobnej cenie , oraz z tańszymi wzmakami słuchawkowymi pro ject i musical fidelity , wszystkie one dosłownie poległy przy dzwięku z dziurki marantza. Zdecydowanie polecam .

Onkyo Integra DX-6850 ma świetny wzmacniacz słuchawkowy, CD-ek sam z siebie też gra pieknie, szkoda że laser praktycznie niedostępny w razie awarii.

<><

Onkyo integra dx-7711 bardzo dobry odtwarzacz CD wyjście słuchawkowe z regulacją głosności. Ciężko dostępny egzęplasz ja akurat mam taki kupiłem go za 2899zł i nie zamierzam sprzedawać , służy mi do teraz beż żadnych awarii nawet go nigdy nie otwierałem. Polecam kolor szampański pięknie się prezentuje.

Wiele osób poleca rózne modele marntza. Chyba słusznie; ja sam korzystałem kiedyś z takiego rozwiązania (CDek o symbolu chyba 67) i było bardzo dobrze. Do czasu, gdy odkryłem micromegę stage 6, która z Senheiserem 600 stanowiła parę, trudną do przebicia w kategoriach bezwzględnych. Dlatego właśnie polecałbym ci micromegę stage 6 lub 5. Tę ostatnią widziałem niedawno na allegro w cenie poniżej 1000 zł i nie znalazła nabywcy, więc chyba dałoby się ją kupić za 600 - 700 zł. Ze starymi micromegami trzeba jednak uważać, gdyż miały kapryśne lasery, które potrafiły wpędzić użytkownika w szewską pasję. Mój działał bez zarzutu przez ponad 8 lat.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.