Skocz do zawartości
IGNORED

partsconnexion wspolne zamowienie.. rezystory

marosik

Rekomendowane odpowiedzi

jak zwykle indywidualnie. wszystko licze i podaje kwoty do przelewow. jesli bedzie clo to liczone jest na podstawie udzialu procentowego w zamowieniu.

procentow sie nie boje ;)

ps .juz 3 dni czekam na odpowiedz z parts. nie spieszy im sie jak zwykle. moze maja jakies narodowe swieto??

w sumie to tak:

nie odpowiadaja na maile. ta babka ktora teraz obsluguje cos sobie w kulki leci...

napisalem do kobiety ktora wczesniej mnie obslugiwala. ciekawe czy cos odpowie..

a może faktycznie wysłali maila tak jak mówiłeś ale przeoczyłeś lub niechcący usunąłeś ?? to tylko pytanie nie odbierz tego jako jakaś obraza :P przeoczenia każdemu się zdarzają... ale wnioskuje że nie jeden mail napisałeś wiec to raczej ich wina... ehhh może zwlekają bo przez pierwszą zwłokę jakaś pozycja zrobiła się niedostępna i szybko załatwiają by nie wyjść na durni... hehe kurde ale niepokoję się bo bardzo mi na tym zamówieniu zależy i bardzo też zależy na kompletnym... miejmy nadzieję że nic się nie rypnie...

Panowie, jeżeli Parts nas olewa to może spróbować gdzie indziej. Np w HiFi collective. Tam jest drożej ale przesyłka z UK tańsza ( mam nadzieję ) i odpada problem z cłem. Mam wrażenie, że wybór wartości rezystorów też jest większy, nie mają tylko PRP. Mają też bardzo dobre kondensatory AmpOhm ( końcówka, bo producent niestety zbankrutował ). Ktoś coś już u nich zamawiał ?

Panowie, co robimy z tym zamówieniem ?

Ponawiam prośbę : Jeżeli ktoś coś już zamawiał na HiFi Collective to proszę o podzielenie się informacjami o zasadach i warunkach zamówień. Dzięki.

dobra. nareszcie mialem chwile na sprawdzenie poczty (dyzury i pracowite dni po nich)...

odpowiedzieli 23.

przepraszaja ale maja jakas wyprzedaz i nie nadazaja. przeslali kwote koncowa. nie moga dodac listy o ktora prosilem (w sumie to sam nie wiem czy dodali czy nie bo jeszcze sie w to nie wgryzlem-spis elementow z parts jest alfabetyczny a wasze listy wiadomo...)

skoro mam juz kwote to na dniach (jak bede tylko mial czas) rozbiore liste z parts i zobaczymy wtedy co tak naprawde jest na tej liscie ;)...

Panowie, co robimy z tym zamówieniem ?

Ponawiam prośbę : Jeżeli ktoś coś już zamawiał na HiFi Collective to proszę o podzielenie się informacjami o zasadach i warunkach zamówień. Dzięki.

Nie ma u nich problemu.Tania przesyłka i listonosz przychodzi do tygodnia.

chlopaki. zamowienie sie ciagnie jak krew z nosa.. wycene przyslali bez pozycjo ktore prosilem>? opieprzylem ich i czekam na odpowiedz. w miedzyczasie zabieram sie za podliczenie tego co jest..

Zamówienie w ogóle wypali czy nie ?? Pytam normalnie nie złośliwie...chodzi o to że może nie warto kupować innych elementów do ów projektów... choć ja już kilka ładnych stówek wydałem na elementy do projektów do których części z tego zamówienia są mi potrzebne to mimo wszystko dalej trochę części brakuje i nie wiem czy wstrzymać się z ich zakupem czy śmiało mogę zamawiać bo kiedyś rezystory będą... Kucze tak mnie usadziło parts z tym zamówieniem że chyba to ostatnie moje zamówienie u nich, szkoda nerwów których przez nich straciłem... przez tą już wydaną kasę na różne elementy i strach że nie będzie tych części więc kasa już wydana pójdzie w błoto...

dobre pytanie. myślę, że warto coś ustalić bo widzę, że to odchodzi w zapomnienie i nie wiem czy ewentualnie niższe koszty wysyłki rekompensują czas oczekiwania.

jeśli nic z tego nie będzie z jakiegokolwiek powodu trzeba powiedzieć i ew. podzielić się na mniejsze grupy i zamówić co komu pasuje.

tylko niech ktoś się określi jak to będzie z tym zamówieniem.

"Wolę błędy entuzjazty od obojętności mędrca" - Anatol France

dobra chłopaki, z racji tego że puki co nie ma żadnej informacji zróbmy sobie listę a raczej powiedzcie kto by się pisał na to zamówienie z HiFi collective puki co to żadna wiążąca lista, chodzi o to że ceny są niemal takie same ale w euro... czyli wyjdzie trochę drożej. Mimo wszystko ja potrzebuję tych elementów bo moje końcóweczki chcą być odpalane...:

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

a to tylko jeden stojący projekt...

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

a i znowu proszę mnie źle nie zrozumieć... wolę by wypaliło to zamówienie w parts... gdyż w hifi nie wszystko mają co ja chcę... poza tym tutaj taniej i ogólnie jakoś mi bardziej pasuje... hifi to ostateczność gdy będzie już wiadomo że tego zamówienia nie będzie...

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.