Skocz do zawartości
IGNORED

Kable do Tannoy M 2.5

Maror

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, poszukuję kabli do monitorów Tannoy M2.5. Do wydania mam 250-300 zł a potrzebuję 16 metrów kabla. Dodam że słucham metalu, i najważniejsze aby kable te miały krótki czas wygaszenia impulsu, czyli dynamika przede wszystkim.

https://www.audiostereo.pl/topic/65586-kable-do-tannoy-m-25/

Skoro masz na kable 250-300 zł to sprzedaj wzmacniacz, będzie około 400 zł, razem masz 700 zł i kup lepszy wzmacniacz. Ja ostatnio też się zastanawiałem nad zmianą kabli, ale uznałem, że to nie ma sensu, mam Tannoye M2 i HK PM 655.

Na czym stoją Twoje Tannoye? Moje na solidnych, stalowych standach z kolcami, bardzo dużo to wniosło dobrego do jakości ich grania, zwiększa się rozdzielczość, przestrzenność i ogólnie warto.

No tak tyle że ja nie to że chcę zmienić kable tylko je kupić to znaczy że nie mam żadnych. Więc po prostu potrzebuję kabli, a wzmacniacz ostatnio odnowiłem (likwidowałem zimne luty i wymieniłem przełącznik). A co do płyty to właśnie miałem kupić ale stwierdziłem że najpierw kupie na allegro kolekcjonerski box z singlami (first ten years). To jak które były by lepsze? 2.5 mm monstery 2.5 mm procaby czy

>To jak które były by lepsze? 2.5 mm monstery 2.5 mm

>procaby czy

Są jeszcze Cordiale

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.