Skocz do zawartości
IGNORED

INFORMACJA: MIGRACJA FORUM

mlb

Rekomendowane odpowiedzi

Ja może z innej beczki, nie będzie o tym co teraz nie działa ale o tym co zawsze funkcjonowało nie tak.

1. Wyszukiwarka - teraz jest jeszcze gorzej, znalezienie czegokolwiek graniczy z cudem, kiedyś jeszcze za Lukara znajdując coś link był bezpośrednio do miejsca gdzie była dana wypowiedź, teraz to jak szukanie wiatru w polu, czytanie treści całych tematów to nie to, o co chodzi w wyszukiwarce, to może już lepiej podpiąć Google i usunąć tę pseudo "wyszukiwarkę" z góry strony ?

2. Co za problem aby po zalogowaniu się przekierować użytkownika do tej samej strony gdzie przed chwilą był a nie na stronę główną ?

Sporo błędów w regulaminie, np.:

§ 2.Pkt. 6 i 9

§ 6 Pkt. 4 pp b "odejmowanie działań spełniających znamiona przestępstwa..."

Całego nie czytałem :)

A samo forum - hmmm... - jestem konserwatystą, ale może z czasem przywyknę... :)

Ciągle mnie wylogowywuje - strasznie to denerwujące. Nie mogę edytować swojego profilu. Gdzie są prywatne wiadomości?

Aby edytować ten post musiałem ponownie się zalogować.

Trudno dołączyć zdjęcia. Próbuję:

Stereo i Kolorowo - Underground

Mój blog i recenzje różnych urządzeń audio-stereo: stereoikolorowo.blogspot.com

Ciągle mnie wylogowywuje - strasznie to denerwujące. Nie mogę edytować swojego profilu. Gdzie są prywatne wiadomości?

Aby edytować ten post musiałem ponownie się zalogować.

Trudno dołączyć zdjęcia. Próbuję:

Tak jak u mnie czyli normalka ;-)

Gość tekkno

(Konto usunięte)

Dla testow zaczalem dodawac/odejmowac punkty.

Przy drugiej probie otrzymalem komunikat:

"[#10127] Wykorzystałeś już dzienny limit negatywnych głosów reputacji."

Prosze o wyjasnienie jaki ten mechanizm ma cel ?

Sadzilem ze mozemy dyskwalifikowac pewne wypowiedzi, a tu sie okazuje ze jeden punkt ogranicza ocene innych postow.

Przeciez moze byc tak ze jakis forumowicz ogolnie jest chetnie czytany, ale czasem go poniesie albo krew zaleje.

Ten mechanizm tego nie rozwiazuje.

Dla testow zaczalem dodawac/odejmowac punkty.

Przy drugiej probie otrzymalem komunikat:

"[#10127] Wykorzystałeś już dzienny limit negatywnych głosów reputacji."

Prosze o wyjasnienie jaki ten mechanizm ma cel ?

Sadzilem ze mozemy dyskwalifikowac pewne wypowiedzi, a tu sie okazuje ze jeden punkt ogranicza ocene innych postow.

Przeciez moze byc tak ze jakis forumowicz ogolnie jest chetnie czytany, ale czasem go poniesie albo krew zaleje.

Ten mechanizm tego nie rozwiazuje.

Ja nawet nie moge dodac posta ,kombinuje jak by tu cokolwiek ugrac!

Jestem za przywroceniem starego forum to jest poprostu NIE DO ZAAKCEPTOWANIA (kompletna porazka)

Jestem jeszcze na innych forach ale takiego gowna jeszcze nie dane mi bylo ogladac o funkcjonowaniu nawet nie wspomne bo to tutaj to ZART!!!!!

robix

Czy ktos laskawie napisze o co tu do k...y nedzy chodzi i jak dlugo jeszcze takie ,,kwiatki,, beda na tym forum ktoremu jestem wierny od 6 lat !

Mamy prawo wiedziec czy taki stan rzeczy bedzie sie utrzymywal jeszcze dlugo i co administracja zamierza z tym zrobic?

robix

"Szybka odpowiedź" to też jakiś żart - jak coś zacznie się pisać i kliknie gdziekolwiek indziej (żeby np skopiować tekst) to napisany tekst znika i trzeba pisać od początku!!!

Ciągłe wylogowywanie, PeWu w pizdu, lista obserwowanych tematów też, Laduje się wszystko jak za czasów modemu...

Na samym początku strony powinien byc wielki napis "Zanim zaczniesz korzystać z forum zaopatrz się w zapas melisy"

a dodatkowo przy próbie napisania posta ciągle mi wyskakuje

" [#20310] Twój kod bezpieczeństwa, używany do weryfikacji pisanej treści nie pasuje do wzorca. Proszę wróć, odśwież formularz i spróbuj ponownie. " - przy szybkiej odpowiedzi

a przy próbie kliknięcia n a"odpowiedz" wyskakuje: "[#103133] Nie masz uprawnień na odpowiadanie na ten temat."

w którymś z moich postów, gdzie wkleiłem jedno zdjęcie teraz pokazują się trzy WTF???

Ż E N A D A

Proszę uwagi/komentarze kierować do tego wątku:

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Before you criticize someone, you should walk a mile in their shoes. That way, when you criticize them, you're a mile way and you have their shoes

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.