Skocz do zawartości
IGNORED

Nad 320 czy Cambridge Audio???-co lepiej

k74

Rekomendowane odpowiedzi

Hej

Mam 2 opcje kupna wzmacniacza ale nie wiem co wybrać bo obie są interesujące i obie mi się podobają.

1-integra NAD 320 bee za 1425 pln

2-Cambridge Audio P500 + C500 za 1590 pln

Niestety nie moge tego odsłuchać.

Ma to grać w 21 m2 z najlepiej jakimiś kolumnami stendowymi. Słucham wszystkiego.

Co wybrać??????????????

https://www.audiostereo.pl/topic/6727-nad-320-czy-cambridge-audio-co-lepiej/

Nie polecam dzielonego CA. Słuchałem kiedyś końcówki mocy P500 w biampingu pionowym z integrą CA i było bardzo średnio. Moim zdaniem brak większego efektu w porównaniu ze zwykłą integrą A500, którą można kupić używaną za znacznie mniejsze pieniądze.

Jeśli może być używany, to za te pieniądze poszukałbym 3-4 letniego wzmacniacza nieco wyższej klasy albo pozostałbym przy NADzie albo zaoszczędził trochę kupując używanego 1-2 letniego CA A500.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.