Skocz do zawartości
IGNORED

Rozpad Ich Troje - chłopaki,idziemy pić!

sovajazz

Rekomendowane odpowiedzi

Sensacyjne informacje docierają z obozu zespołu ICH TROJE. MICHAŁ WIŚNIEWSKI (fot. AFP) razem z grupą przygotowuje się do nowego tournee, ale... "Trasa, którą organizuję będzie ostatnią" - mówi menadżer MACIEJ DURCZAK. Jak donosi "Fakt" na pytanie, czy oznacza to koniec zespołu, czy tylko koniec z koncertami nabiera wody w usta. Wiadomość o rozpadzie ICH TROJE podała też stacja TVN. Na oficjalnej stronie zespołu znaleźliśmy informację, że zarówno WIŚNIEWSKI jak i DURCZAK nie potwierdzają, ale też nie zaprzeczają doniesieniom. Wszystko ma wyjaśnić się ok. 12.30 na zwołanej konferencji prasowej.

UPDATE

Na konferencji prasowej MICHAŁ WIŚNIEWSKI potwierdził informacje na temat rozwiązania ICH TROJE. "Chcemy zejść niepokonani" - powiedział lider na spotkaniu z dziennikarzami, odmówił jednak podania w tym momencie jakichkolwiek szczegółów decyzji. O tych mamy dowiedzieć się 6 marca w programi "Jestem jaki jestem" na TVN.

Ostatni, pożegnalny występ ICH TROJE ma odbyć się 30 września.

źródło:

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

pociesze Was - Wiśniewski i tak założy zaraz kolejną szmirę do kotleta.... :)

[obrazekLUKASZ-95335_1.jpg]

post-118-100006045 1170255152_thumb.jpg

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

hehe... wszystkie portale to opłakują, więc nie sposób się na to nie natknąć :)))

wiadomość raczej nie cieszy, bo co z tego czy coś się nazywa Ich Troje czy Ich Czworo i pies pancerny ;-)... na miejsce szmiry wejdzie kolejna szmira - prosty lud nie znosi pustki....

To nie jest szmira tylko sztuka prawdziwa. Tych Troje udowadnia to przez tysiące sprzedanych płyt a i ogólną egzaltacja społeczeństwa o czymś świadczy.

Niech żyje muzyka uniwersalna.

Spodziewam się teraz płyty live wszystkie koncerty w mp3 w box-ie 10 płytowym za 9,99zł czyli będzie to istna orgia dla miłośnika muzyki i poezji.

Tak, tak panowie, wszystko fajnie. Tyle tylko, że lider "Ich Troje" - czerwona pała ma tyle zer na koncie, że ma głęboko w d.... rozpad zespołu, tym bardziej że za pasem program "Jestem jaki jestem" i kolejne zera....Poza tym może to też być chwyt marketingowy.., cholera wie....-co jak co ale łeb do interesów Wiśniewski ma i nkt mu tego nie odbierze.

Z drugiej strony to fakt, że te ich pioseneczki były nie do wytrzymania !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!, brrrrrrrr.

sova, zrecenzowałbyś lepiej jakąś płytę w dziale opinie (i nie Ich Troje, na listość boską ;) zamiast tracić czas na takie pierdoły

po co ta nagonka i nabijanie się ?

zauważyłem też, że ludzie ktorzy zbijają się z Ich 3 często słuchają wcale nie lepszej muzyki, ale jak się nie można w inny sposób dowartościować no to cóż ... (może to nie do końca do Ciebie, sovajazz ;)

albo dajmy na to postawa eremefow i innych zetów - wypieli się na ich 3 w imie obrony narodu przed kiczem,

a sami puszczają takie same, jak nie gorsze pomyje !

I za to w pewien sposob cenię MW - olewa sobie opinie znawców od siedmiu boleści oraz kpiny tych strasznie "wyrafinowanych" słuchaczy i czesze grube maneje na prymitywnym guscie tego narodu.

Jasne, że jego muzyka to kloaka, ale ludowi się podoba, więc w czym problem? ;)

Wykazał się lepszym sprytem i zmysłem marketingowym niż stada wyuczonych pacanów z wielkich wytworni, ktorzy wciskają ciemnocie coraz to nowe "gwiazdki", ktorych i tak nikt nie kupi chocby zainwestowac w promocje rownowartosc dziury budżetowej w RP.

dobra, kończe te wynurzenia, bo sie zaczeło Bruklin - Bordo ;))

Nie lubię Ich troje. Cenię jednak ich za komercję. Umieli na "sobie" zarobić! To chyba a nie sama muzyka powoduje u ludzi niechęć. Polski naród jest zawistny, zazdrosny o sukcesy innych i trzeba 1000 lat (a może i wiecej by wyplenić głupotę). Nie ukrywają oni swych zamiarów- grają muzykę do kotleta. A może wolelibyście pić i tańczyć przy chorałach??? Uważam, ze dla każdego gatunku i stylu powinno być miejsce. Znając życie taki Wiśniewski smieje się z tych co go krytykują. Robi forsę i ma w d... . Ciekaw jestem swoją drogą kto jest lepszy M. Wisniewski z czeroną głową (obenie już biała) czy pedofil z wyższej sfery (słowiki poznańskie).

A tak poza tym -ktoś powiedział, że ich muzyka jest wiejska -nic podobnego. Prawdziwa wiejscka muzyka nazywa się folklorem i jest bardzo dobra. Oczywiście jeśli ktoś lubi.

Ja osobiście cieszę się że Iś Troje się rozpadnie ale nie trzeba być prorokiem, żeby przewidzieć że teraz MWiśniewski rozpocznie solową karierę czyli, że będzie jeszcze gorzej.

Ich muzyka to taki sobie trochę chłam trochę pop, czasem lepszy czasem dno ale jego głos i "osobowość artystyczna" są poprostu strasznie denne. "Kaine grenzen" jest dla mnie najgorszym utworem muzycznym wszechczasów.

Ktoś umiejętnie zbija kabzę -nie muszę mu zazdrościć bo jest wielu innych którzy zrobili fortunę w ładniejszy sposób i mogę im zazdrościć kasy i klasy (choćby paru znanych tenorów).

Widzieliście dziś w TVN - Drzyzdze Wiśniewskiego? Ale ma fajnego pryszcza na czole z prawej strony. Dostał go chyba czytając Wasze wpisy na forum. Darujcie mu. Chłop się załamie i zrobi jeszcze większa kasę.

na temat tego co tworzy wisniewski sie nie wypowiadam:),ale oglosili ze z koncertow w 2003 roku zgarnal 10 mlionow zlotych,takze robi wrazenie,ale w sumie nic dziwnego skoro bierze 150 000 pln od chaltury:)

Home is where the needle marks try to heal my broken heart...

Napisałbym coś o panu wiśniewskim, ale nie napiszę wszystkiego bo jakby przeczytał to pewno by się obraził, ma tendencje chłop do obrażania. Najprzykrzejsze jest to że w sieci wyczytałem wiele przykrych opinni na temat Czesława Niemena w konforntacji z farbowanym, jak tak można ??!! niestety taki naród, robaków jest wszędzie mnóstwo, widzę że na forum też koczują. wiśniewskiemu mówie stanowcze nie i nie posiadam dla tego człeka absolutnie jakiegokolwiek szacunku, a pod groźbą przymusu wolałbym posłuchać disco polo z seniorami na imieninach u cioci Jadzi niż pana komery.

Ogólnie zastanawia mnie jeszcze jedna rzecz, a mianowicie gdzie leży granica w tej komercji ? wiśniewski był wszędzie, każdy normalny człowiek z odrobiną dumy i skromności nie narzucał by się przez cały czas telewidzom oraz ,,słuchaczą,, wszędzie się pcha. wszędzie jego mało, mało, mało ...........................

trudno mnie postawic w jednym rzedzie z fanami Trzech Troli, ale na uwage ze się wszedzie pcha to musze juz napisać cóś.

Nie Wiśniewski sie pcha, tylko TVN chce zarobić i go prosi zeby za $1000000 łaskawie wystąpił.

Podobna sprawa była z obecnością w Polsacie disco-polo.

Nie rodzaj muzyki, czy zachowanie i wygląd "gwiazdy" winny, tylko popie.......... mieszkaniec tego kraju który stanowi zdrowo ponad 50% całości. Z dugiej strony - nie to dobre co dobre, tylko to co się komu podoba.

dodam jeszcze, sprawe ,która przypomniała mi sie właśnie z programu Szansa na sukces. W rozmowie z Wojtkiem po pytaniu: jak sie czujesz , bo niektórzy widzowie i słuchacze oraz wiekszość muzyków pukają się w czoło i smieją się z ciebie. Padła odpowiedź: a ja sie śmieję idąc do BANKU.

Podobna sprawa jest z innym zespołem od wielu wielu lat Izabella Vocal Group, czyli Tercet egzotyczny. Czy wiecie kto z nią gra i grał. Villas nastepna artystka. i Hulewicz, Kocoń, Jacek Lech itd. Potem jakaś przerwa i Bajm itd. To pytam: kto im robi kasę????

Można się cieszyć z rozpadu zesłpołu Ich Troje, można przejść obok tego obojętnie, bo płakać chyba nikt na tym forum nie będzie. Ale nadzieje na to, że szmira opuści polski rynek muzyczny są płonne. Trzeba się po prostu pogodzić z tym, że nikły promil naszego społeczeństwa słucha dobrej muzyki na sprzęcie, do którego jakości przykłada wagę (bo słyszy różnice!), a przytłaczająca większość wcina kaszankę czy gotuje makaron przy Ich Troje, Bajmie czy Timberlake'u, którego puszcza sobie na bazarowym boom boksie.

Było już Just Five, Stachursky, Ich Troje, teraz czas na nowe objawienie polskiego rynku muzycznego. A ja się cieszę, że nie muszę przepychać się przez zatłoczony dział 'pop' w sklepach muzycznych - w dziale 'jazz' nigdy nie ma tłumów. :-)

Jak nagle pojawiło się Ich 3 wróżyłem im znacznie krótszą karierę . Gwiazda która szybko wschodzi na ogół też szybko gasnie - a tu proszę , płyty się sprzedają , kaska na koncie przybywa a jestem jaki jestem ma niezłą oglądalność .

Myślę że Ich 3 stął się symbolem komercji z uwagi na wyjątkowo przerysowaną formę , co nie zmienia faktu że można by dopisać tu całą listę wykonawców pochłoniętych przez komercję mniej lub bardziej.

Każdy musi wybrać - byc czy mieć , jeżeli ktoś umie pogodzić to ze sobą i nagrac niezłą płytę która w dodatku odniesie sukces komercyjny to jest to niewątpliwie duża sztuka (w jakieś części udało się to chyba Brathankom)

Gorzej jest jak muzycy którzy osiągnęli juz jakiś poziom artystyczny zaczynają się staczać ( np Maleńczyk , B.Suflera itp) . Zresztą

(cd) ... zresztą Maleńczuk jest tu niezłym przykładem . Albo się jest "naszym Maćkiem" bezkompromisowym "artychą" z nie zawsze dużą kasą ale za to z pełną klasą albo się nagrywa komercyjne gnioty czy występuje w programach z Niną Terentiew czy Idolu udając frika , Wiśniewski przynajmniej postawił sprawe jasno.

Ich Troje (a raczej Wiśniewski, bo to on działa za wszystkich troje członków zspołu) nie przetrwaliby tak długo, gdyby nie bardzo agresywana kampania marketingowa i dobrze skrojony PR. Ich muzyka nie obroniłaby się, gdyby nie koncertowy show, programy telewizyjne w rodzaju 'Jestem jaki jestem', skandale, ślub w Laponii czy Islandii, czy Bóg jeden wie, gdzie jeszcze. Do tego parę obscenicznych gestów na antenie, agresywne wypowiedzi, wyróżniający się image i 'gwiazda' gotowa.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.