Skocz do zawartości
IGNORED

Gdzie można kupić TDIG 1400 do Radmora ?

Dawid.PL

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

Jestem nowy na forum. Mam problem ponieważ mam uszkodzony wyświetlacz w Radmorze to jest ostatnia lub przedostatnia wieża tej firmy. Kupiłem ją już z częściowo uszkodzonymi wyświetlaczami. Są one zielone a w Radmorze można kupić tylko Żółte mają oznaczenie TDIY 1400. Jestem bardzo ciekawy czy można jszcze gdzieś kupić TDIG 1400. Pomocna byłaby też dokumentacja tych wyświetlaczy. Wiem tylo żę są one sterowane szeregowo a same diody nie są spalone bo jak dotkiesię je palcem lub miernikiem to świecą ale po chwili gasną. Dotyczy to elementów A-5512 wzmacniacz i T-5522 tuner w D-5550 Wyświetlacz jest całkowicie sprawny.

Także od dawna szukam tych wyświetlaczy (takie same objawy) i uznałem sprawę za beznadziejną. Można kombinować scalakiem MM5450+4 wyświetlacze LED lub pomyśleć nad "emulatorem" na jakimś mikroprocku... ale mi łatwiej było się pogodzić i wygasić:):) Po ile mają żółte?

• 4 tygodnie później...
  • 9 miesięcy później...
  • 4 miesiące później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.