Skocz do zawartości
IGNORED

Prośba o porade w doborze sprzętu

J@NO

Rekomendowane odpowiedzi

Witam.

Od jakiegoś czasu poszukuje kina domowego. Regularnie przeglądam forum ale nie udało mi się znaleźć dpowiedzi co kupić, dlatego licze na małą pomoc. Na wstępie zaznaczam że niewiele znam się na sprzęcie HiFi, moje wybory są kierowane ceną jak i tym co kiedyś słyszałem itp.

Znana mi z dawnych lat jest firma DENON i dlatego też głównie w kierunku tej firmy szukam (choć nie mówię że ta firma musi być). Najpierw byłem za zestawami ampli AVR-1611 + DVD + głośniki które proponują na allegro lub w marketach. Jednak po przeczytaniu kilku opinie o głośnikach jakie są w zestawie, zastanawiam się nad AVR-1311 + głośniki (i tu proszę o jakieś propozycje), bo DVD to kupię coś z USB nie koniecznie firmowego.

Jednak pytanie czy jest znaczna różnica pomiędzy AVR-1611 a AVR-1311, ja nie zauważam znacznych różnic w specyfikacji, a zależy mi na niskiej cenie, a różnica to około 500zl.

Nie chciałbym przekroczyć 2500zł (ampli + głośniki). Nie jestem melomanem który słyszy wszystkie różnice, jedyne na czym mi zależy na jakimś fajnym dźwięku 5.0 (sub może kiedyś w przyszłości) po podłączeniu XBOX'a 360, tunera satelitarnego i do muzyki z laptopa.

Dziękuję za porady i propozycje.

Znalazłem taki komplet:

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Warte swojej ceny do pokoju okolo 15m2??

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.