Skocz do zawartości
IGNORED

DTS HD po analogu 5.1 prawda czy fałsz ??

daro896

Rekomendowane odpowiedzi

Witam!

Czytałem w jakim temacie ze jeżeli blu-ray ma dekodery hd to nie znaczy ze wysyła je po analogu 5.1 Np samsung 1400 Czy to prawda?? Jeżeli tak to czy ktoś mi objaśni jak to spr przed zakupem???

Witam!

Czytałem w jakim temacie ze jeżeli blu-ray ma dekodery hd to nie znaczy ze wysyła je po analogu 5.1 Np samsung 1400 Czy to prawda?? Jeżeli tak to czy ktoś mi objaśni jak to spr przed zakupem???

Jak nie wysyła jak wysyła ! :D To po cholerę ma wbudowane dekodery i wyjście 5.1 ? ;)))

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Jak nie wysyła jak wysyła ! :D To po cholerę ma wbudowane dekodery i wyjście 5.1 ? ;)))

1. Tylko najnowsze (a i to nie wszystkie) modele amplitunerów mają HDMI.

2. Jeżeli odtwarzacz ma dekodery wyższej lub takiej samej klasy jak te w amplitunerze - to dekodowanie już na pokładzie odtwarzacza i wysyłanie po analogu 5.1 jest rozwiązaniem lepszym niż po HDMI.

1. Tylko najnowsze (a i to nie wszystkie) modele amplitunerów mają HDMI.

HDMI to mają tak gdzieś od 3 lat wszystkie modele na rynku. Który ampli z obecnej oferty rynkowej ich nie ma?

HDMI to mają tak gdzieś od 3 lat wszystkie modele na rynku. Który ampli z obecnej oferty rynkowej ich nie ma?

Np. Pioneer VSX-420. Oferta 2010 jaknajbardziej.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.