Skocz do zawartości
IGNORED

Nakamichi PA-7 E II

gag

Rekomendowane odpowiedzi

Witam. Bohaterem tego wątku niech będzie końcówka mocy - Nakamichi PA-7 E II .Czy ktoś was słuchał tej końcówki? Czy jest na tyle wydajna prądowo żeby usłyszeć dynamikę na Infinity Renaissance 90?

Witam

Naprawdę można uslyszeć dynamikę na R90.

Pozdrawiam

Gość Patrick

(Konto usunięte)

Witam. Bohaterem tego wątku niech będzie końcówka mocy - Nakamichi PA-7 E II .Czy ktoś was słuchał tej końcówki? Czy jest na tyle wydajna prądowo żeby usłyszeć dynamikę na Infinity Renaissance 90?

Mialem ta koncowke mocy wraz z dedykowanym przedwzmacniaczem ponad dwa lata. Radzila sobie nawet z wysterowaniem elektrostatow wiec i z "renesansami" nie powinno byc klopotow chociaz Infinity to bardzo heh szczegolne kolumny...

Elektrostaty to ja mala lampka pedzilem i huczalo ;-)

Yamaha NS1000 Monitor | Krell KSA-80 | Krell KRC-3mk2 | SBT + Tomanek ULPS | Metrum Octave DAC (14VA PSU) |

Siltech SQ38-G3 | Nordost Flatline | Tara Labs RSC Air 75 coax | Ecosse Nu Diva

Mialem ta koncowke mocy wraz z dedykowanym przedwzmacniaczem ponad dwa lata. Radzila sobie nawet z wysterowaniem elektrostatow wiec i z "renesansami" nie powinno byc klopotow chociaz Infinity to bardzo heh szczegolne kolumny...

Skoro byłeś w posiadaniu tej końcówki to mógłbyś ją opisać? Głównie chodzi mi o brzmienie(bas, średnica, wysokie dynamika szczegółowość, przestrzeń) ale też o zwykłe użytkowanie np. do jakiej mocy pracuje w klasie A, i czy bardzo się grzeje podczas cichego słuchania. Nigdzie nie mogę się doczytać ile pobiera prądu pracując w klasie A (w specyfikacji MAX 700w)

Będę wdzięczny za opis tego urządzenia.

Pozdr. Jacek.

Skoro byłeś w posiadaniu tej końcówki to mógłbyś ją opisać? Głównie chodzi mi o brzmienie(bas, średnica, wysokie dynamika szczegółowość, przestrzeń) ale też o zwykłe użytkowanie np. do jakiej mocy pracuje w klasie A, i czy bardzo się grzeje podczas cichego słuchania. Nigdzie nie mogę się doczytać ile pobiera prądu pracując w klasie A (w specyfikacji MAX 700w)

Będę wdzięczny za opis tego urządzenia.

Pozdr. Jacek.

A ja mam taką dlatego napisałem wcześniej że potrafi zagrać rewelacyjnie

Mam Pa-7 + preamp Ca-7 kolumny R90

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.