Skocz do zawartości
IGNORED

Krzysztof Ibisz

testosteron

Rekomendowane odpowiedzi

To tylko na marginesie;

czy możliwa i uprawniona (czyli- bez narażania się na pomówienie o staropolaczkowatą zawiść) jest krytyczna analiza osoby, która zaistniała w mediach masowych, zarobiła znacznie więcej niż średnia krajowa i lansuje się/jest lansowana w tabloidach?

Jeśli nie- dziękuję za odpowiedź.

Jeśli tak- co wolno poddać krytyce? Jakie kryteria obowiązują w ocenie danej osoby? Czy może być ona wyjęta spod metod oceny przyjętej dla średniej w danej populacji? Jeśli tak- dlaczego?

To tylko na marginesie;

czy możliwa i uprawniona (czyli- bez narażania się na pomówienie o staropolaczkowatą zawiść) jest krytyczna analiza osoby, która zaistniała w mediach masowych, zarobiła znacznie więcej niż średnia krajowa i lansuje się/jest lansowana w tabloidach?

Jeśli nie- dziękuję za odpowiedź.

Jeśli tak- co wolno poddać krytyce? Jakie kryteria obowiązują w ocenie danej osoby? Czy może być ona wyjęta spod metod oceny przyjętej dla średniej w danej populacji? Jeśli tak- dlaczego?

Alez skad dzis mamy plastikowych idoli, "autorytety" Krzys, Gaga, itp. I jak widac takze ich fanow.

Głupota – niedostatek rozumu przejawiający się brakiem bystrości, nieumiejętnością rozpoznawania istoty rzeczy, związków przyczynowo-skutkowych, przewidywania i kojarzenia. Charakteryzuje się pychą, śmiałością, podejrzliwością, niskim lub nieistniejącym samokrytycyzmem, niezdolnością do zdziwienia, dążnością do ekspansji.

• 2 tygodnie później...

"Alez skad dzis mamy plastikowych idoli, "autorytety" Krzys, Gaga, itp. I jak widac takze ich fanow".

Ty zawsze bedziesz nikim. I nawet nie wiesz dlaczego tak bedzie. Lady Gaga to megagwiazda. To niewazne co ona robi. Nieistotne jaki rodzaj muzyki wykonuje. To kompletnie nieistotne ale Ty tego nie rozumiesz. Jej kawalek "Paparazzi" ma ponad 16mln odslon na YouTube. "Poker Face" ponad 43mln. Natomiast "Bad Romance" niesamowite, niewyobrazalne ponad 296mln! odslon. Co ty, kichanadeta, wiesz na temat idoli lub - jak chcesz - plastikowych idoli? Ty jestes nikim i zawsze tak zostanie. Pogodz sie z tym. Dlaczego z wiekszosci twoich postow przemawia taka zawisc? Nie musisz mi tlumaczyc, wiem, ze nie wyszlo ci w zyciu. Zrozum w koncu, kmiocie, ze zycie polega na tym aby zylo sie - zyjacemu - jak najlepiej. Nie zrozum mnie zle, ja chce byc twoim przyjacielem ale twoj problem polega na tym, ze ty nie chcesz kolegowac sie z nikim. Zarabianie jak najwiekszej ilosci pieniedzy jest jak najbardziej porzadane. Jesli tego nie rozumiesz to niewazne. Mozesz byc sredniakiem ale ty masz jakis dziwny problem. Sredniakiem nie chcesz byc ale nie umiesz zarabiac wiekszych pieniedzy. A ciagle chcesz cos powiedziec tym, ktorzy te pieniadze zarabiaja lub probuja zarobic. Przemysl to.

Pozdrawiam cie, kichanadeta, mam nadziej, ze wszystko w twoim swiecie uklada sie pomyslnie.

Pozdrawiam Cie.

W moim jak najbardziej. Dziekuje. Byc moze jestem nikim. Wy natomiast Paszkowski jestescie gosc co to sie zowie. Potraficie nawet glazure kleic w Hameryce. Pycha z tego powodu przez was przemawia, zescie w tej Hameryce.

Ciesze sie, ze cieszycie sie i wy szczesciem gagi. Szkoda, ze ma tylko 16 mln odslon na youtubie ale moze jeszcze poprawi wynik. Jakiez to niesamowite. Gratuluje rowniez idola. Fajnie, ze gaga to autorytet dla was Paszkowski idzcie ta droga. Dziekuje rowniez za diagnoze panie glazurniku. Byc moze z powodu nieudanego zycia zaproponujecie mi Paszkowski jakas terapie??

Zrozum w koncu, kmiocie...

Tu walsnie wykazales sie elokwencja. Ale rozumiem, to poprostu brak oswiaty. Przeczytaj zatem od czasu do czasu cos wartosciowego Paszkowski miast "mlec ozorem".

O moich kolegow sie nie zamartwiaj. Uwierz mi naprawde nie brakuje mi w zyciu towarzystwa (dla Ciebie Paszkowski to zapewne tylko kmioty). Cieszy mnie natomiast, ze nie mam tej (nie)przyjemnosci obcowac z takim kwieciem jak Ty Paszkowski,a na zaproponowana przyjazn z Toba ciesze sie nie bardzo.

Nie znasz mnie, nie wiesz czym sie zajmuje (ile przy tym zarabiam), gdzie mieszkam, kim jestem. Na jakiej wiec podstwaie oceniasz czlowieka, ktorego nie miales okazji poznac???

Zycze wam Paszkowski wszystkiego najlepszego, moze przede wszystkim troche oglady.

Głupota – niedostatek rozumu przejawiający się brakiem bystrości, nieumiejętnością rozpoznawania istoty rzeczy, związków przyczynowo-skutkowych, przewidywania i kojarzenia. Charakteryzuje się pychą, śmiałością, podejrzliwością, niskim lub nieistniejącym samokrytycyzmem, niezdolnością do zdziwienia, dążnością do ekspansji.

kichanakiche,

Jestes jednak ograniczonym kmiotem. I tak juz chyba zostanie, jelopie.

Paszkowski jestes jednak chamem i prostakiem. Tak juz zostanie. Brak obycia i kultury osobistej nie tlumaczy nawet wiejskie pochodzenie.

Niestety tym wpisem musialem znizyc sie do pozimu rynsztkoka, bowiem Twoj poziom intelektualny Paszkowski i twoj ograniczony ptasi rozumek nie jest w stanie pojac innej formy jezyka.

P.S Nie uzywaj slow, ktorych znaczenia nie rozumiesz. Kmiot to akurat pasuje do Ciebie jak ulal polski hamerykaninie.

Lady Gaga to megagwiazda. To niewazne co ona robi. Nieistotne jaki rodzaj muzyki wykonuje. To kompletnie nieistotne ale Ty tego nie rozumiesz. Jej kawalek "Paparazzi" ma ponad 16mln odslon na YouTube. "Poker Face" ponad 43mln. Natomiast "Bad Romance" niesamowite, niewyobrazalne ponad 296mln! odslon.

O kurde, chyba zaczne jej sluchac. Wkoncu robi tak juz 296mln osob!!! Nie bede odstawal od spoleczenstwa, ktore nie potrafi siegnac po cos lepszego.

?👈

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.