Skocz do zawartości
IGNORED

Polskie Stereo Dla Polskiego Prezydenta

Gość Gshock

Rekomendowane odpowiedzi

a nie wystarczy Tosca AWS, CD Foniki, kolumny Tonsilu 80 W ? jak pogrzebiemy po pawlaczach to możemy mu posłać gotowce. Do tego kable audiofilskie 1 zł za metr i i chińskie interkonekty ;) .

"Oni rzekli: Panie, tu są dwa miecze. Odpowiedział im: Wystarczy." (Łk 22, 38)

"Lecz teraz - mówił dalej - kto ma trzos, niech go weźmie; tak samo torbę; a kto nie ma, niech sprzeda swój płaszcz i kupi miecz!" (Łk 22, 36)

yaqin po tjuningu+"cos na heco w obudowie iles tam litrow"+zlampizowane onkyo!

btw... czy to ma byc zorganizowana akcja??

„Tak samo jak ludzie, Funky, bez żadnej różnicy” | VITUPERATIO STULTORUM LAUS EST

Polski sprzęt dla Polskiego Prezydenta - TAK !!! Ale czy to sprzęt robiony przez Prawdziwego Polaka ? Myślę że tylko wzmacniacz pochodzący z manufaktury Ojca Rydzyka mógłby sprostać surowym wymaganiom Prawdziwie Czystego Polskiego Hi Fi. Tylko odtwarzacz Jasnogórski mógłby pieścić uszy wybrańca narodu. Tylko tuner odbierający jedną jedyną właściwą stację - Radio Maryja - powinien zaznajamiać Go codziennie z Prawdziwą Sytuacją w kraju. Cały sprzęt powinien zostać skropiony wodą święconą przed pierwszym uruchomieniem. I tylko taki sprzęt może mieć Prawdziwy Polski Prezydent - a nie ten oszukaniec który go teraz udaje!

Czy to jest prezydencki design ?, mnie to bardziej przypomina taką sytuację że twórcy rozbiło się lusterko w ramce i z tegoż lusterka i ramki powstała ozdoba czołówki ;) .

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Czy to jest prezydencki design ?, mnie to bardziej przypomina taką sytuację że twórcy rozbiło się lusterko w ramce i z tegoż lusterka i ramki powstała ozdoba czołówki ;) .

Ukryta Zawartość

Gdyby nie te dwie szare gały Prezydentowi wygląd tego wzmacniacza mógłby kojarzyć się z mauzoleum ofiar katastrofy smoleńskiej.

Ukryta Zawartość

Jestem Europejczykiem.

Gość Gshock

(Konto usunięte)

z budzetu kancelarii. 100 tys. to zaden pieniadz, a pozytki wielkie. chyba lepiej, zeby siedzial na d... i sluchal chocby jana pawla niz latal po swiecie i dzielil sie harcerskimi gawedami

z budzetu kancelarii. 100 tys. to zaden pieniadz, a pozytki wielkie. chyba lepiej, zeby siedzial na d... i sluchal chocby jana pawla niz latal po swiecie i dzielil sie harcerskimi gawedami

Masz rację w sumie wyjdzie taniej

nie ważne co i skąd, ważne aby Dyżurny Nadkonstruktor III RP ztjuningował to. Takich cudów nawet ruski Kaszpirowski nie czyni! wystarczy dotyk cudownych dłoni nadkonstruktora.

A więc zaczynamy!

Adin - zlampizowany danonek

Dwa - ztranzystorowany jakin

Tri - Kolumienki Dali a'la Tomek Skura.

czetyrie - komplecik jak marzenie!

nie ważne co i skąd, ważne aby Dyżurny Nadkonstruktor III RP ztjuningował to. Takich cudów nawet ruski Kaszpirowski nie czyni! wystarczy dotyk cudownych dłoni nadkonstruktora.

A więc zaczynamy!

Adin - zlampizowany danonek

Dwa - ztranzystorowany jakin

Tri - Kolumienki Dali a'la Tomek Skura.

czetyrie - komplecik jak marzenie!

Kable!!! Gdzie kable?

Wszak z lektury forum wiadomo, że najważniejsze są kable - najlepiej grubości wypasionych pytonów :-).

Jestem Europejczykiem.

Kolumny mógłby wypożyczyć Lutek (ma kilka kompletów) , i doskonałe brzmienie zapewnione, elektronika ,kable itp będą praktycznie bez znaczenia byle w miarę reprezentacyjnie wyglądały.

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

To jest tak, że ten sprzęt nieziemsko gra, chociaż prawie nikt o tym nie wie, bo to TAJNA informacja. Alikwoty, szesnastki, piąty werbel w orkiestrze, skrzyp krzesła w 24-tym rzędzie i legandarne cykanie przenosi FENOMENALNIE! Jest technologiczną hybrydą: lampowy a jednak tranzystorowy. tranzystorowy a jednak lampowy. Zresztą technologia jest ściśle tajną.

Gość Gshock

(Konto usunięte)

bede jatrzyl - dlaczego tak fachowy temat zostal przeniesiony na bocznice? uwazam, ze decyzja o tym ma charakter wrednej manipulacji, ktora ma na celu osmieszenie problemu wychowania muzycznego w kraju, szczycacym sie (coz za slowo!)chopinem, lutoslawskim i pendereckim. i to w okresie trwania konkursu chopinowskiego!

skandal i zadam wyjasnien - jakich kryteriow moj watek nie spelnia, ze zostal przeniesiony z zakladki stereo na bocznice?! problem stereo dla prezydenta to watek marginalny?! fachowa dyskusja o charakterystyce polskiego sprzetu oraz znamionach akustycznych sal w palacu to malo?

• Redaktorzy

O ile mi wiadomo, pałac prezydencki powinien do dzisiaj mieć (polskie) kolumny A&H zakupione przez prezydenta Kwaśniewskiego. Nie wiem, jaka do tego elektronika, ale przypuszczam, że wzmacnaicz Sound Art mógłby z nimi zagrać dobrze. Proponuję jednak nie Jazza, a nowe wydanie Swinga.

Po Kwaśniewskim jestem pewien nic nie zostało a już na pewno elektronika.Następca miał manię prześladowczą i pozbył się każdego podejrzanego urządzenia...stereo po komuchu było zagrożeniem bezpieczeństwa narodowego.

Gość Gshock

(Konto usunięte)

a ten swing to mozna gdzies obejrzec, cos o nim przeczytac? na moje oko witryna soundartu ostatni raz byla uaktualniona za czasow marcinkiewicza kazimierza, wiec prozno na niej szukac nowosci. szkoda.

Gość Gshock

(Konto usunięte)

to nie problemy, to zabawa. zabawa, ktora prowadzi jednakoz do smutnej konkluzji, ze nie ma czegos takiego, jak polski przemysl hi-fi. jest tylko kilkanascie, moze kilkadziesiat butikow

Polski prezydent jest gluchy ,,,nie slyszy jak piszczy nedza ,,,a co dopiero glosy ludzi cierpiacych z biedy i glodu ....gdzie mu tam sprzet stereo ,do czego pytam ??

• Redaktorzy

Tutaj nikt, ale wskazane jest od czasu do czasu wspomnieć o tym zjawisku (najlepiej na podstawie prasy), wtedy zyskuje się opinię zaangażowanego społecznie. Do czego jest to potrzebne na forum poświęconym hi-fi, licho wie, ale widać do czegoś jest.

Tutaj nikt, ale wskazane jest od czasu do czasu wspomnieć o tym zjawisku (najlepiej na podstawie prasy), wtedy zyskuje się opinię zaangażowanego społecznie. Do czego jest to potrzebne na forum poświęconym hi-fi, licho wie, ale widać do czegoś jest.

Uważajmy, bo Błaszczak ogłosi że gdyby Jarek został prezydentem to wprowadziłby program "boombox" dla każdego bezrobotnego i dla każdej moherowej babinki

Jestem Europejczykiem.

Gość Gshock

(Konto usunięte)

kurcze, nawet jak jatrze, to w cwierci nie jestem tak nabuzowany jak ci wszyscy od glodu, biedy, komuny, nedzy, smolenska, wawelu, krzyza. hej, q, to forum rozrywkowe! tu nie musicie podpisywac deklaracji partyjnych. i uwierzcie tez, ze mozna chedozyc bez pozwolenia proboszcza.

kurcze, nawet jak jatrze, to w cwierci nie jestem tak nabuzowany jak ci wszyscy od glodu, biedy, komuny, nedzy, smolenska, wawelu, krzyza. hej, q, to forum rozrywkowe! tu nie musicie podpisywac deklaracji partyjnych. i uwierzcie tez, ze mozna chedozyc bez pozwolenia proboszcza.

Ja tam jestem spokojny jak stopy nieboszczyka ;-).

No to jedźmy dalej - dokładam Ancient Audio Lector Grand SE.

Jestem Europejczykiem.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.